2010 Ekim Anneleri

arkadaslar dun doktoru arayıp sordum sezeryan oldum ya korse gıyebılırmıyım diye istersen sar dedi cok sevındım dunden berı gunduzlerı korse gıyıyorum ama cok sıkı deıl 15 gun snrada daha sıkı gıyıcem koca göbeğimi baska nasıl toplarım bılemıyorum a.s.

Ben geldimmm... oglusumu da bıcı bıcı ettik bende bıcı bıcı ettim parladım resmen hihii

fatmacım ilk gün benimde kocamandı sonra indi karnım daha da iner dediler ama elim gittikce bi tuhaf oluyorum lımbır lımbır ne acayip oluyo insan :)))))))))

bidee o kestikleri yerlere dokununca hissetmiyorsun ya sinirlerini almışlar o zaman da cok garip oluyorum been :)
bu arada nasılsın canım ? toparlanabildin mi ? bebişin nasıl ?
biz iyiyiz cok sukur. uyuyor benimkisi ama arada ıkılıyor uyanacak sanırım sesim kesilirse anla ki uyandı ve gittim

ben burdaım iyiyiz. ananemiz vardı bebişi kundakladı üşücek çocuk die sarıp sarmaladı yavrumu yüzünü bile örttü bana daral geldi. benimki uzakta olup yanımda kalsadı kafayı yerdim galiba gider gitmez açtım çocuu oda sıcak zate klima çalışıo nereye üşücek :)

canim ben 3 hafta olcak korse ile sardim ama dikis yerim cok agridi senin agrimiyormu??
o yüzden bende bir ay tamamlayayim diye bekliyorum.sonra da dedigin gibi daha siki olanlardan alcam

herkese selam....
canim hos geldin??
nasil kizinda oglun gibi sari galiba.göz renkleri nasil daha belli olmaz ama.
benim kizin gözleri suan acik gri bazenda baya mavi renk oluyor acep diyorum renklimi olcak.ama yinde tam rengi bulasiya bir ancak iki ay olur diyorlar.senin oglaninki kacinci ayda belli olmustu renkli olcagi??

he hee gecmis olsun
benm annemde diyor bebegi siki siki sarardik oda yetmiyor gibi gözlerinide sararlarmis bakmasin diye delilik mis diyor

o kesilen yeri hic hissetmiycez artik canim.düzelmiyor öyle kaliyor.karnin da sinmis balon gibi dedi ama o zamanlar geciyor ne kadar eski haline dönmesede.ben karin gerdirme ameliyatini arastiriyorum ancak bir yil sonra yaptircam

40'ından sonra belli olur...benim kızında lacivertti...şimdi gözbebeğin etrafı gri oldu...herhalde onunda renkli olucak....benim oğlumun 1 yaşına kadar maviydi, bir yaşından sonra yeşile döndü...

kızlar aranızda bebıse aptamıl veren varmı benım cadı meme almıyor dogru duzgun cok cabaladık mahvoldum mama yıyınce doyuyor bende sutumu sagıp vermek zorunda kalıyorum ama mama verırken de vıcdanım sızlıyor bnm sutumle doymuyor 70-80 cc sütümden versem de...
mamayı 50-60cc ıle doyuyor 2-3 saat mısılmısıl uyuyor:2::sinifsinif:

pingucum bende aptamil kullanıyorum benim kızda onunla doyuyor mememi de veriyorum ikisini enaz 20 dk ama bugün dr u bebek doymuyo kilo az almış dedi onun için gündüzeride mama ek ver dedi sen üzülme elinden geldigince sütünü ver canım bide diger sayfada rita mamayı degiştirmişti gaz yapıyo die bi bak istersen oda milupa ama başka bi isimdi

benim oğlumda ek mama almıştı..gaz yapmasın diye milupa conformil vermişti dr...milupanın gazlı bebekler için olanı...kutusu sarı...

snınkınde gaz yapıyomu aptamıl cnm
benim oğlumda ek mama almıştı..gaz yapmasın diye milupa conformil vermişti dr...milupanın gazlı bebekler için olanı...kutusu sarı...

pingucum ritada milupa comformil kullanıyomuş gaz yapmıyomuş onu al istersen

kızlar daha dun aldım 40tl koca bı kutu keske daha once sorsaydım sıze yaa

kızlar bende bişi soricim sol göğüs ucum çatladı hep sağı veriom soluda sağıom. annem ikisini eşit vermezsen biri büyük biri küçük olur dedi. sağmak işe yaramazmıki illa emzirmemmi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…