2010 Ekim Anneleri

selam kizlar nasilsiniz.
bana nazar degdi ya son 2 gundur midem bulanmaya basladi igrenc birseymis ya buoffff niye midem bulanmiyor diye uzuluyordum bile bile getirdim bulantiyi cok kotuyum hicbisey yiyemiyorum.

canım bende 10+ lardayım ve gün gün oluyo bulantı bi bakıyorsun bi gün var iki gün yok. senin de öyle olabilir. kraker leblebi felan ye. mideyi boş bırakmamanın faydası oluyo..

kizlar martin 30unda bizim ilk trimesterimiz bitiyor:):)cok sevincliyim cok sukur ilk 3 ayi atlatmaya cok az kaldi.

kim var kim yok göremiyoruz online kullanıcılar listesi de yok. neyse kızlar bana da müsade çok başım ağrıyo. masa başı uyuklamaya çalışayım biraz. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.. görüşürüz..

akşama ne yemek var cicişler???

hiç yemek yok boshayallersmile
mutfağa giremiyom ki laelaelaelaelae

aynen boshayallersmile

ewet canım ya, sen hepimizden öndesin değil miii??? 11. hafta tehlikeli dönem bitti diyorlar zaten...

cok sukur bitiyor.
ama benden onde olanlarda var. nevyas sanirim hepimizden once. ilk sayfaya git listeye bak bayaga kisi var ilk trimesteri tamamlayacak olan martin sonuna dogru.

cok sukur bitiyor.
ama benden onde olanlarda var. nevyas sanirim hepimizden once. ilk sayfaya git listeye bak bayaga kisi var ilk trimesteri tamamlayacak olan martin sonuna dogru.

ya zaten en güzel dönem artık 4. aya girdin mi başlıyormuş...göbüşlerde çıkıyor.... ay yarabbiim bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum ben....:teytey:

hani senin göbüş foton????

canım miden boşken kalkma yataktan. başının ucuna bi şeyler koy. yiyip biraz dinlenip öyle kalk. sabah bulantısını engelliyo bu..

sagol canim bunu denicem. dune kadar hic bulanmiyordu. hava atiyodum millete:):)basima geldi simdi onlari cok daha iyi anliyorum.

seninle günlerimiz hemen hemen aynı canım az kaldı tehlikeli dönemi atlatıyoruz inş. sonra bebişimiz büyümeye gelişmeye başlayacak.

evet cok yakiniz aramizda birgun fark var:)insallah sag saglim kavusuruz yavrulara
ya zaten en güzel dönem artık 4. aya girdin mi başlıyormuş...göbüşlerde çıkıyor.... ay yarabbiim bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum ben....:teytey:

hani senin göbüş foton????

biliyormusun gecen haftalarda gobeigim oyle belliydiki acaba siskinlikmi bilmiyorum ne zaman 9 uncu haftaya girdim gobek yok oldu sanki karnim dumduz. bende anlamadim nereye gitti bu bebek saklaniyormu acaba.

ya bide ben sunu anlamadim arkadaslar.
gobek karindan dogrumu cikiyor yoksa vaginanin ust tarafindada siskinlik oluyormu?
ay birturlu kavrayamadim ya ben bu gobek olayini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…