selam kizlar nasilsiniz.
bana nazar degdi ya son 2 gundur midem bulanmaya basladi igrenc birseymis ya buoffff niye midem bulanmiyor diye uzuluyordum bile bile getirdim bulantiyi cok kotuyum hicbisey yiyemiyorum.
canım bende 10+ lardayım ve gün gün oluyo bulantı bi bakıyorsun bi gün var iki gün yok. senin de öyle olabilir. kraker leblebi felan ye. mideyi boş bırakmamanın faydası oluyo..[/QUOTE
sabah uyaninca yataktan kalkarken cok kotu oluyor.oglene dogru hafifliyor.kraker yicem.
hadı ben cıktım opuyorum sızı.
kizlar martin 30unda bizim ilk trimesterimiz bitiyor:):)cok sevincliyim cok sukur ilk 3 ayi atlatmaya cok az kaldi.
akşama ne yemek var cicişler???
ya sizin canınız çekiyo yine tatlı ekşi bi şeyler ben daha hiç aşermedim normal mi yaa sempatiksalakcinni accık kocamı deli edim diyom ama yok hiç bi şeyde gönlüm yok. eskiden hamile değilken daha çok aşerirdim burnuma kokuları gelirdi canımın istediklerinin. sanırdım bi yerim şişecek. şimdi tık yok.
sabah uyaninca yataktan kalkarken cok kotu oluyor.oglene dogru hafifliyor.kraker yicem.
hiç yemek yok boshayallersmile
mutfağa giremiyom ki laelaelaelaelae
aynen boshayallersmile
ewet canım ya, sen hepimizden öndesin değil miii??? 11. hafta tehlikeli dönem bitti diyorlar zaten...
kizlar martin 30unda bizim ilk trimesterimiz bitiyor:):)cok sevincliyim cok sukur ilk 3 ayi atlatmaya cok az kaldi.
cok sukur bitiyor.
ama benden onde olanlarda var. nevyas sanirim hepimizden once. ilk sayfaya git listeye bak bayaga kisi var ilk trimesteri tamamlayacak olan martin sonuna dogru.
canım miden boşken kalkma yataktan. başının ucuna bi şeyler koy. yiyip biraz dinlenip öyle kalk. sabah bulantısını engelliyo bu..
seninle günlerimiz hemen hemen aynı canım az kaldı tehlikeli dönemi atlatıyoruz inş. sonra bebişimiz büyümeye gelişmeye başlayacak.
ya zaten en güzel dönem artık 4. aya girdin mi başlıyormuş...göbüşlerde çıkıyor.... ay yarabbiim bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum ben....:teytey:
hani senin göbüş foton????
evet cok yakiniz aramizda birgun fark var:)insallah sag saglim kavusuruz yavrulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?