2010 Ekim Anneleri

günaydın güzel anneler iyisinizdir işallah bu lohusalık bnde cok tuaf bı etkı yaptı yaw hep ağlamak istiyorum ne yapcam sasırdım kndımı tanıyamıyorum
dun doktor bandajı actı korse gıykı bu 40 gunde toparlnsın dedı ...
şu göğüs ucu yarası nefena bıseymış ya bol bol krem suruyom ama gecmıyo işallah gecerde güzelce emzırdığımde bnde keyıf alırım a.s.

çok şükür iyi bebeğimiz suan uyuyo saat sabah 9 da yatdı ...bnde kahvaltı yapıom sen nasılsın ?a.s.

çok şükür iyi bebeğimiz suan uyuyo saat sabah 9 da yatdı ...bnde kahvaltı yapıom sen nasılsın ?a.s.

canım bende iim
bebişimi bekliyorum...
göğsüne sütünğü sür bence kremdense arkadaşım öle yapıyordu ii geliyordu..
bende yapacağım nasip olursa

kızlar sızın bebeklrde hıckırık tutuyomu?kuş gıbı sesı cıkıyo emzırıyom arada 2 dakka sonra hıckırıyo sonra gecmesı ıcın tekrar emzrıyıyorum ...çok komık cok şeker oluyo hıckırığı tutduğunda çok sınırlenıyo ama :dance:

canım bende iim
bebişimi bekliyorum...
göğsüne sütünğü sür bence kremdense arkadaşım öle yapıyordu ii geliyordu..
bende yapacağım nasip olursa

canımbnde öle yapıom hep sutumu suruyorum emzırmeden önce ılk 2 gun yapmamız gerekıyo asıl olan bn yapmadım surmedım hıc akıl etmedım ole yara oldu...senınde aklında bullunsun emzırmeden sür işallah sağ salim kucagına alırsın az kaldı uykusuz geceler senı beklıyo gözlerının altı mor mor gezicen gunler gelıcek ...

saol tatlım yaparım inşallah...
hayırlısı ile gelsin de kuzum..

tutuyor canım o zaman tekrar biraz daha emziriyorum yada biberona bir iki yudumluk sütü elimle sagıyorum içiriyorum geçiyor.yazık hıckırık geçmeyince sinirleniyor.

merhaba kızlar.
geceleri bebişim hiç durmuyorr sabahı sabah ediyoruz vallahi. sinir krizi geçirecek gibi oluyrum bazen,annem olmasa yanımda naparım bilmiyorum. ikimizde uykusuz sersefil kalıyoruz vallahi..

Rita sen sütün olup olmadıgını nereden anlıosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…