2010 Ekim Anneleri

slm kızlar
ya herkes de-vit 3 e geçmiş benim dr bahsetmedi ondann ne zaman kullanacaz die ne zaman başlamak gerekli kızlar başka ilaç kullanıyomusunuz vitamin gibi .. size dr ilaç verdimi vitamin felan ??*

slm kızlar
ya herkes de-vit 3 e geçmiş benim dr bahsetmedi ondann ne zaman kullanacaz die ne zaman başlamak gerekli kızlar başka ilaç kullanıyomusunuz vitamin gibi .. size dr ilaç verdimi vitamin felan ??*

canım ben dogumda cok kan kaybettım gunde 2 kez kan hapı ıcıyorum bebegım ıcınde devıt basladık bugun 3uncu gunumuz doktor 2 haftalık olunca ıcırmeye basla dedı demır takvıyesıymıs telefon ac sor ıstersen belkı de unutmustr doktorunuz

bende kendime kan ilacini devam ediyorum sezeryanda cok kan kaybetmisim.birde süt yapitigi icin elevite devam ediyorum.iki haftalikken bebegimle gittik doktora.bende doktordan ciktikdan sonra aklima geldi bebeklere vitamin veriliyor bir damla.ve bir yasa kadar.benimkide unuttu bende unuttum ayin 5 de gittigimde sorcam.

demır ılacı canım ıste 1 yasına kadar hergun gunde 3 damla ıcırtılıyor

devit 15günlük olunca kullanılacakmıs öyle dedi doktor.pinguu bende gunde 2 kere kan ilacı iciyorum o kucuk kucuk siselerdekilerden :sinifsinif: bende epey kan kaybetmişim degerler inmiş aşağıya :)))

kızlar bide bişi sorucam size, biz hastaneden cıkarken daha 1gunlukken hastaneden topuk kanı aldılar. 2.alma tarihide 30.10 yazmışlar. geçtiğimiz cuma günü ilçe saglık müdürlüğünden aradılar tekrar gidip topuık kanı vermeniz gerek dediler. bende açıkcası endişe ettim bir sorun mu var diye sordugum da da, değerler yüksek çıkmış dedi ama yenidoğan her bebekte oluyor endişelenmeyin bugun mutlaka gidin verin kanı dediler gittik cuma günü verdik kan'ı ama nasıl agladı yavrum anlatamam içim gitti bende agladım vallahi :sinifsinif: neyse.. oradaki ebeye sordum, neden 2.kere alınıyor dedim yeterli olmamış hastanede alınan kan dedi, bazı şeyler incelenememiş ondan alıyoruz dedi. orada sormayı unuttum şimdi ayın 30.da bidaha mı vericez kan ? ay bu 3 etmiş olucak yavrum her defasında aglıyor (

az önce netten araştırdım da.. yeni doğan bebeklerden ilk alınan kan, yeterli anne sütü ile beslenemediği için doğru sonuç vermeyebiliyormuş ondan 1haftalıkken tekrar alıyorlarmış. başınıza böyle birşey geldi mi sizin de ?
hastanede alınıpta sonra tekrar aranıp aldırın dediler mi size de ?

dark, canım bizim de doğduktan sonraki gün aldılar, 7. gününde anne sütü alınca tekrar aldırın dediler.. biz de aldırdık 2.yi..

selam kızlar

darkcım bizden de hastanedeyken aldılar ilk. daha sonra eve ziyarete gelen sağlık ocağı hemşiresi 2. kez daha alınacak, bi ara gelin alalım dedi. biz de lina 1 ayı bitirdiği gün doktor randevusu sonrası sağlık ocağından 2. kez kan aldırdık ama başka da alınacak demediler. demek ki bizden ilk alınan kan yeterli gelmiş o zaman

platin canım bizimde işte hastanede aldılar cıkarken, sonra telefon geldi 5gün sonra işte aldırın bugun illa dediler aldırdık. birde şimdi aşı defterine baktım 30.10 yazıyor 3.kere de mi alınacak onu anlamadım.

hb canım..
nasılsın? biz toparlanmaya başladık yavaş yavaş..

tatlım, sana da bi ticker yapmak lazım..
ben geçen gün bi saat uğraştım, unutmuşum yapmayı :))

iyiyim cok sukur canım ama uykusuzum geceleri uyumuyor benim minik ;=)
bana da yapsana ben de unuttum geçen gün uğraştım uğraştım beceremedim hihihihi.maşallah size..

Son düzenleme:

3.yü ben de bilmiyorum tatlım, Rüya da çok zorlandı alırken, hemşire yetersiz ya da uygunsuz derlerse bakanlıktan ben de sizden imza alırım dedi, ne imzasıysa artık.. çocuğumu susturayım diye sormadım ben de.. nasılolsa ararlar diye.. ama 3.den bahsetmedi hiç..

fragola, hoşgeldin canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…