selam kızlar
darkcım bizden de hastanedeyken aldılar ilk. daha sonra eve ziyarete gelen sağlık ocağı hemşiresi 2. kez daha alınacak, bi ara gelin alalım dedi. biz de lina 1 ayı bitirdiği gün doktor randevusu sonrası sağlık ocağından 2. kez kan aldırdık ama başka da alınacak demediler. demek ki bizden ilk alınan kan yeterli gelmiş o zaman
iyiyim cok sukur canım ama uykusuzum geceleri uyumuyor benim minik ;=)
bana da yapsanaben de unuttum geçen gün uğraştım uğraştım beceremedim hihihihi.maşallah size..
3.yü ben de bilmiyorum tatlım, Rüya da çok zorlandı alırken, hemşire yetersiz ya da uygunsuz derlerse bakanlıktan ben de sizden imza alırım dedi, ne imzasıysa artık.. çocuğumu susturayım diye sormadım ben de.. nasılolsa ararlar diye.. ama 3.den bahsetmedi hiç..
fragola, hoşgeldin canıma.s.
deneyeyim.. bilgilerini hatırladığım kadarıyla tatım..
3.yü ben de bilmiyorum tatlım, Rüya da çok zorlandı alırken, hemşire yetersiz ya da uygunsuz derlerse bakanlıktan ben de sizden imza alırım dedi, ne imzasıysa artık.. çocuğumu susturayım diye sormadım ben de.. nasılolsa ararlar diye.. ama 3.den bahsetmedi hiç..
fragola, hoşgeldin canıma.s.
selam canım hoşgeldiinn..
demek ki sizin yeterli olmuş canım 1aylık olmuş Lina çünkü. bizim daha bebiş 1günlüktü hastaneden aldıkların da. zaten sütüm yoktu 3gün sonra geldi süt öyle beslenmeye başladı kuşum.
biliyorum, bizden 1 gün sonra..
o gün hep dua etmiştim sana..
coook güzel olmuş canım ellerine sağlııık öperim seni a.s.
topuk kanı 2 kere değil mi bana dermediler 3. var diye
anne sütüyle ilgisi ne kızlar ben pek anlamadım
süpeeeeersin.. ben de onun için yaptıydız zati:))))
hmm alt satıra şunu ekleyebiliriz o zaman canım sana zahmet olacak ama
"Minik oğluşumm "
kızlar sizin bebekler de de sivilce oluyor mu boyun bölgesinde oğlumda bir sürü var pudra kullandık biz de kurusunlar diye bana kalsa kullanmazdım ama babamız almış gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?