2010 Ekim Anneleri

selam canım hoşgeldiinn..

demek ki sizin yeterli olmuş canım 1aylık olmuş Lina çünkü. bizim daha bebiş 1günlüktü hastaneden aldıkların da. zaten sütüm yoktu 3gün sonra geldi süt öyle beslenmeye başladı kuşum.

topuk kanı 2 kere değil mi bana dermediler 3. var diye
anne sütüyle ilgisi ne kızlar ben pek anlamadım

anladım canıım benim.. neyse artık gidip sorucaz napalım..

hoşbulduk kuzumm ama benim minnoş uyandı kaçıyorumm

bizde de öyle 3. günden sonra geldi ve sütüm zaten besleyici değilmiş

neyse canlarım öptüm sizi bizimki iyice mıkırdanıyooo a.s. kaçtımmmm

1.yetersiz olduğunu söylediler tekrar aldırın dediler bize aldırdık.
birde hastaneden cıkmadan önce de aşı defterimize yazmışlar 30.10 2.tarama test tarihi diye. bizim 1.biz 2.kere aldırdımız icin 2.testimiz 3.olmuş olucak alırlarsa eger. netten araştırdım öyle yazıyor, beslenemeyen bebekler den yetersiz oluyormuş o nedenle 2.kere tekrar alınıyormuş.

Nasılım ?
bizim ki geceleri uyumuyor belki uyur aydede'li tickerindan sonra kaydirigubbakcemile3

hmm alt satıra şunu ekleyebiliriz o zaman canım sana zahmet olacak ama
"Minik oğluşumm "

kızlar sizin bebekler de de sivilce oluyor mu boyun bölgesinde oğlumda bir sürü var pudra kullandık biz de kurusunlar diye bana kalsa kullanmazdım ama babamız almış gelmiş

kızlar sizin bebekler de de sivilce oluyor mu boyun bölgesinde oğlumda bir sürü var pudra kullandık biz de kurusunlar diye bana kalsa kullanmazdım ama babamız almış gelmiş

bizimkinin alnında var tatlım ama ben bi şey yapmadım.. bazen sütümü sürüyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…