2010 Ekim Anneleri

SELAM KIZLAR NASILSNIZ
bende sabahi dar ettim benim de su kasik agrisi öldürüyor sirt üstü yatarsam iyi saga sola dänersem cok kötüyüm

ya cidden abartmıyorum bu sancıya bi düşük kesin yaptıydım yaniii...aksama kadar oturuyorumya iki kat ondan mı acaba dıyorum hareket yok sonucta

ya cidden abartmıyorum bu sancıya bi düşük kesin yaptıydım yaniii...aksama kadar oturuyorumya iki kat ondan mı acaba dıyorum hareket yok sonucta

ben genelde yatıyorum. yatmasam da ayaklarımı uzatıyorum. ben kalkıp yuruyorum bazen evın ıcınde. belkı ondan olmuyor ama bılemem bana uymayın bende zaten sorun var.

SELAM KIZLAR NASILSNIZ
bende sabahi dar ettim benim de su kasik agrisi öldürüyor sirt üstü yatarsam iyi saga sola dänersem cok kötüyüm

senle durumumuz aynı sırt üstü yatabılıyorum en cok sevdıgım yatma pozısyonu yüz üstü ama artık yatamıyorum yaaaa

düşük yapacagını önceden anlaman mumkun mu? bana doktor bu hafta bebegın duser dedı ya her an korkuyla yasamak cok zor. cok mu sancın olmustu.?
canim bende düsük yaütim hemde 2,5 aylik hic sancim olmadi wc ye gittim elime geldi taharet yaparken.agrim falan olmadi yani.kisiden kisiye degisiyor demekki

iyiyiz de senınde mı ya. sola yatmak bebege ıyı dıyolar bıde sırt ustu.
bakalim benim randevu persembe günü doktor ne diycek.agrilara.gerci telde maunesyum önerdi.bende onu sevmiyorum balon gibi sisiyorun su topluyor vücüt.

senle durumumuz aynı sırt üstü yatabılıyorum en cok sevdıgım yatma pozısyonu yüz üstü ama artık yatamıyorum yaaaa
bende sagima yatmayi severim.yok dogrulamiyorum öylece kaliyorum kasiga agri girince.simdilik sirt üstü yatmak ama uyunmuyorki.bakalim gece karnima yastikla destek vercem alt tarina yinemi ayni olcak

cnm okadar agiriyosa ayaklarının altın asicak su koyda bekelt fazla sıcak olmasın haşlarda seni ayakların dayandıgı sıcaklık olsun sogukta almış olabilirsin... bende de var ama okadar aşiri degil arad agelip vurup gidiyo bazi günler olmuyo bilee

dogru benım ılk baslarda cok oluyordu bana da hep oyle demıslerdı ayaklarını sıcak suya koy dıye. bak hıc aklıma gelmedı esra hatırlattı.

dogru benım ılk baslarda cok oluyordu bana da hep oyle demıslerdı ayaklarını sıcak suya koy dıye. bak hıc aklıma gelmedı esra hatırlattı.

annem derdiki hamile olan kişinin tırnagi dişard akalsa bile soguk alır orasındna ben şuan bir çorap patik ve terliksiz dolaşmıyorum dolaştımmi çok kötü oluyo...soguk alınca dogumuda zorluyomuş

Kızlar bende çok çektim o ağrıları hatta doktorada gittim ama 3 ay ağrı olur normal dedi sonra zaten azaldı merak etmeyin yakında yok denecek kadar azalacak 1 hafta sadece sırt üstü yatabildim gece ağrılardan şimdi istediğim gibi yatabiliyorum endişelenmeyin yani..

Benimde az önce wc de lekelenmem oldu kırmızıydı bu defa arada kahve oluyordu ama eşimede diyemedim hemen panik yapıyor.Doktorumda yerleşme lekelenmeleri olur demişti kan olmadığı sürece ama..

mezime ağrın çok fazlaysa doktorunu bi ara istersen... bu kadar ağrı normalmi diye bi sor canım en azından için rahatlar...

Benimde az önce wc de lekelenmem oldu kırmızıydı bu defa arada kahve oluyordu ama eşimede diyemedim hemen panik yapıyor.Doktorumda yerleşme lekelenmeleri olur demişti kan olmadığı sürece ama..

bu yerleşme kanaması herkezde olacakmı ki... sen yinede eşine söyle canım ihmal etme..

canlarım dıkkat edıyorum su an gecen de dedımya ayagımın hemen yanında soba var cok sıcak yaniii.leke ve kanama olmadıgı ıcın dr. aramak ıstemedım..3 gün kaldı sabırrrrrrrrrr

eyvahedigeldismileşu cumartesi bi gelsede bende bebişimin kalp atışlarını bi duysam da kooocaman bi ooooohhhh çeksem...

Yok herkeste olmuyor canım..Kanamaya dönmediği sürece problem değil dedi doktorum zaten düşük için ilaç kullanıyorum devamlı dinleniyorumda..

anladım canım... ewet bende hiç bir iş yapmıyorum saolsun eşim çok yardımcı oluyor bana ilk bebişimizi tecrübesizlikten kaybettik 3 yıldırda bebişimiz olmuyordu şimdi inş.kavuştum bebişime ALLAH ın izniyle...onun için çok dikkat ediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…