Yok herkeste olmuyor canım..Kanamaya dönmediği sürece problem değil dedi doktorum zaten düşük için ilaç kullanıyorum devamlı dinleniyorumda..
merhaba tatlım, bende 5+2 hamileyim. benim kontrolümdede dr. panikledi. içerde kanama olmuş, hemen progesteron bakalım iğneye başlıcaz dedi. ama sonuç iyi çıkınca gerek yok dedi. sendede böyle bişey mi görüldü ki ialç verildi? ben hala tedirginimde, çok mu pimpirikliyim bilmem. hep endişeleniorum.
annem derdiki hamile olan kişinin tırnagi dişard akalsa bile soguk alır orasındna ben şuan bir çorap patik ve terliksiz dolaşmıyorum dolaştımmi çok kötü oluyo...soguk alınca dogumuda zorluyomuş
Bende kahve rengi lekelenme olmuştu bide doktora gittiğimde bebek daha çok yeniydi ve hamile kalmam için biraz uğraşmıştık doktor bu yüzden riske atmak istemedi ve düşük ilacına başladı canım.Ama içerde kanama olduysa keşke verseymiş düşük ilacını sonuçta zararsız bi ilaç ben 3 ay kullanacağım..
Benimde bugun mide bulantim basladi kizlar,cok kotu bir hismis bu yaaa sizin hicbirinizde yokmu gerci kusmuyorum sadece bole igrenc bi bulanti rahatsiz ediyor
benimde bi anda oldu ya ne guzel rahattim.Yarinda doktora gidiyorum insallah kalp atisini duyariz.Cok heyecanliyim
benimde bi anda oldu ya ne guzel rahattim.Yarinda doktora gidiyorum insallah kalp atisini duyariz.Cok heyecanliyim
Malesef 50 adet mesaj yazmadığım için özel mesaj yazamıyorum , 2010 ekim annelerine kayıt olmama yardımcı olursanız sevinirim . ( Nevnas özel mesaj yazmamızı istemiş )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?