2010 Ekim Anneleri

Yok herkeste olmuyor canım..Kanamaya dönmediği sürece problem değil dedi doktorum zaten düşük için ilaç kullanıyorum devamlı dinleniyorumda..

merhaba tatlım, bende 5+2 hamileyim. benim kontrolümdede dr. panikledi. içerde kanama olmuş, hemen progesteron bakalım iğneye başlıcaz dedi. ama sonuç iyi çıkınca gerek yok dedi. sendede böyle bişey mi görüldü ki ialç verildi? ben hala tedirginimde, çok mu pimpirikliyim bilmem. hep endişeleniorum.

Bende kahve rengi lekelenme olmuştu bide doktora gittiğimde bebek daha çok yeniydi ve hamile kalmam için biraz uğraşmıştık doktor bu yüzden riske atmak istemedi ve düşük ilacına başladı canım.Ama içerde kanama olduysa keşke verseymiş düşük ilacını sonuçta zararsız bi ilaç ben 3 ay kullanacağım..

annem derdiki hamile olan kişinin tırnagi dişard akalsa bile soguk alır orasındna ben şuan bir çorap patik ve terliksiz dolaşmıyorum dolaştımmi çok kötü oluyo...soguk alınca dogumuda zorluyomuş

bende corap patık terlık aynen yanı:)

sanıyorum yüksek çıktı sonuçlar... bende regl tarihimden 1 hafta önce gibi pembe bi akıntı olmuştu. onu söyledim ama sadece 1 damla... yerleşme zamanına denk geldiği içinolabilir o dedi. haftaya kalp atışı için gidices bakalım bebeişim ne kadar büyüdü? 5,16mm şimdi ayyy fasulyem benim!!!

Benimde bugun mide bulantim basladi kizlar,cok kotu bir hismis bu yaaa sizin hicbirinizde yokmu gerci kusmuyorum sadece bole igrenc bi bulanti rahatsiz ediyor

Benimde bugun mide bulantim basladi kizlar,cok kotu bir hismis bu yaaa sizin hicbirinizde yokmu gerci kusmuyorum sadece bole igrenc bi bulanti rahatsiz ediyor

benim ilk olarak tansiyonum yerlerdeydi...doğal olarakta uyuyordum bütüm gün...doktordan sonra bayaa açıldım, sancı başladı bu sefer... ama oda kısa sürdü...şimdi herşey oldukça normal canım. arada bi sancı geliyor ama normalmiş bunlar 3 ay...

maybenow bende aynı şu son 1 saatır bulanıyorum ama kusma yok sudan çaydan tiksindim 1 günde yaaa

benimde bi anda oldu ya ne guzel rahattim.Yarinda doktora gidiyorum insallah kalp atisini duyariz.Cok heyecanliyim

benimde bi anda oldu ya ne guzel rahattim.Yarinda doktora gidiyorum insallah kalp atisini duyariz.Cok heyecanliyim

valla bulantı yok dıe dıe cagırdık sonunda al işte geldi ne yapacaksak ben bide şimdi iş yerındeyım şekilden şekıle gırıyorum ne zormus yaa cıkacam bırazdan bi eve gitseydim ...şu saaatte bulantı mı olur yaa sabah olsaya:)))

Malesef 50 adet mesaj yazmadığım için özel mesaj yazamıyorum , 2010 ekim annelerine kayıt olmama yardımcı olursanız sevinirim . ( Nevnas özel mesaj yazmamızı istemiş )

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlarım ve bilgilerinde değişiklik yapmamı isteyen arkadaşlar isteklerinizi lütfen özel mesaj olarak atın..

Buraya yazılan mesajlarda görmeme şansım çok yüksek o yüzden direk bana özel mesaj atın bunu okuyan arkadaşlarım yeni arkadaşlar geldiğinde sizlerde bu mesajı iletirseniz sevinirim...

Malesef 50 adet mesaj yazmadığım için özel mesaj yazamıyorum , 2010 ekim annelerine kayıt olmama yardımcı olursanız sevinirim . ( Nevnas özel mesaj yazmamızı istemiş )

Tamam arkadaşım gördüm mesajını ekliyorum çoğunlukla mesajları kaçırabiliyorum o yüzden özel mesaj garanti oluyor..

Ama soruında bu , özel mesaj atamıyorum , 50 adet mesaj yazmam gerekiyormuş , beni listeye eklersen çok sevinirim

Teşekkür ederim , listede adımı gördüm , 55 kiloyum .. Doktorum keseciği gördü :)Bana elevit pronotal vitamin ilacı verdi , kullanan var mı aranız da ?

selam kızlarrr benimde kontrolüm yarın çok heyecanlıyım vede endişelii geçen gittiğimde önce bişey göremedim dedi sonra burda bişey var gibi ama kesin diyemem boş yada dış olabilir dedi bu arada bhcg 2281 herkes çok yüksek diyorr

crocosu cok da fazla degıl degerın ya takma kafana bak benımkı dusuk basa bela dusuk olması. yuksek olması sorun degıl. cok cok yukselırse ıkızın olur:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…