kızlar 11.haftanın içinde olan kimler vardı yaa.. bu hafta beni mahvetti. mide bulantısı tekrar başladı. baş ağrısı, dönmesi, halsizlik aldı gidiyo. bazen de bel ağrısı vuruyo. aynı durumda olanlar var mı..
cnm benm de saçım röfleli.ama boyatmayı düşünmüyorum. boyanın gerçekten bitkisel olduğuna nasıl karar vereceksn
selam kızlar ben geldim nasılsınız..
evet canım bende 11.haftamdayım ve cok feci midem bulanıyo. bi günüm bi günümü tutmuyo daha dogrusu. yataktan cok iyi kalkıyorum ama aniden feci bi mide bulantısı baslıyo( vitamin haplarındanmıdır acaba ?
kuzucuklarım folik asit benim midemi bulandırıyor..bu sebeple gece uyumadan önce alıyorum.belki sizde de aynı şeydir sebep..gece uyumadan önce alın isterseniz..bir de sabahları tuzlu peynirle başlayın..
kuzucuklarım folik asit benim midemi bulandırıyor..bu sebeple gece uyumadan önce alıyorum.belki sizde de aynı şeydir sebep..gece uyumadan önce alın isterseniz..bir de sabahları tuzlu peynirle başlayın..
benim folik asitim vitamnlerle bir olduğu için belkide sorun çıkmıyor. sabah içiyorum, enerjim gün boyu devam ediyor...:teytey:
ben folik asiti yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum canım akşam yatarken içtim hep ve bi zararını görmedim. şimdi kan hapı verdi içinde folik asit olanlardan onu kullanıyorum akşam yemeğiyle beraber al dedi. öyle yapıyorum.
selam canım hoşgeldin. ben anlattığım gibiyim. sen nasılsın??
bende de aynı durum var işte. bulantıymış diğer rahatsızlıklarmış bi bakıyorsun yok bi bakıyorsun göklerde. beni de dengesiz yaptı iyice. sanırım bebişin gelişmesinden dolayı oluyo. ben vitamin kullanmıyorum ki canım sadece kan hapı. onun içinde de folik asit varmış..
kan hapı falan vermedi bana belki bir sonraki kontrolde verecek..sadece folik asit yazdı doktor..
çok iyi..bir de kağan kocatepe de bu haftadan itibaren kullanmanıza artık gerek yok yazıyordu..doktoruma sordum kullanmaya devam ediyoruz dedi..tabiyki uygunu doktorumuzun söylediğini yapmaktır..
kan hapı falan vermedi bana belki bir sonraki kontrolde verecek..sadece folik asit yazdı doktor..
sanırım mide bulantısı birazda genetik ve bünyeye göre değişiyor...........vitaminlerle yada ilaçlarla ilgisi olsa o zaman hepimiz de olur...........çünkü sonuçta burdaki çoğu kişi bu ilaçları kullanıyor...........bende ilk günlerde mide bulantısı oldu hatta bir kez balık kokusundan dolayı çıkardım bile.........ama ondan sonra kesildi
ben şimdi 10+3 oldum.........bu günlerde olanlara soruyorum göğüslerde ve bacaklarda damarlarınız belirginmi bende çok belli.........internetten araştırdım bugünlerde oluyormuş
sanırım mide bulantısı birazda genetik ve bünyeye göre değişiyor...........vitaminlerle yada ilaçlarla ilgisi olsa o zaman hepimiz de olur...........çünkü sonuçta burdaki çoğu kişi bu ilaçları kullanıyor...........bende ilk günlerde mide bulantısı oldu hatta bir kez balık kokusundan dolayı çıkardım bile.........ama ondan sonra kesildi
ben şimdi 10+3 oldum.........bu günlerde olanlara soruyorum göğüslerde ve bacaklarda damarlarınız belirginmi bende çok belli.........internetten araştırdım bugünlerde oluyormuş
ama bebişim büyümeye calısıyo diye seviniyorum yinede :))
süper bir vitamin bu içindekileri okudumda... günlük bütün ihtiyaçlar fazlasıyla tamamlanıyor...zaten hamişler içinmiş, kullanan vardır...pronatal megadyn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?