yaaaaaaaaa varya yaricancım benı gor sabah kalkıyom yesıl sıyah zeytın yogurt kahvaltım bu asırı asırı yıyorum zeytın dayanmıyo hıc ama cnm benım uykum cok hafıfledı saat bası kalkıyom hıc rahat yatamıyorm normalde uykuyu cok severım bıde cnm ben yarın dr gıdıcm bebesımı gorucem ıns sen nezaman gıttın
of o batma bana da oluyo panik oluyorum her seferinde :) ama rahim büyüdükçe gerilmeden dolayı normal dedi doktorum, aşırı olmadıktan sonra bi problem olmaz heralde. çok çok rahatsızsan ara sor bi doktorunu istersen canım?
Esra adet dönemi bel ağrıları gibimi acaba adet zamanlarımız gelince aynı ağrılar oluyor çünkü.
bugun gıdıcem soylıyım en iyisi
soyle soyle, ben doktor muayenesinden bi 10 gün sonra sonra kontrole gittiğimde yine göstermişti bana bebişi, bence bi sor, gösterir diye düşünüyorum minikleri sana
yaaaaa arkadaşlarrrr bırınız soyleyın yarın dr gıdıcem bebegımı gorebılırmıyım 10 + 3 gunlugum nasl gozukuyo ultrasonda lütfenn cok heyecanlıyımmmmmmmmmmm
canım benım adet dönemınde hıc agrım olmaz
sağ kasıgıma bıcak saplar gıbı bırsey saplanıyor sanki batıyor nefes alırken acıyor ama hep sag taraf oluyor
Evde olanlar cine5 deki programı izleyin mutlaka doktor çok güzel bilgiler veriyor doğru bildiğimiz ne çok yanlış varmış reklam arası şuan..
insallah canımmm çok heyecanlı ve cok korkuyorum aklım hep onlarda
Evde olanlar cine5 deki programı izleyin mutlaka doktor çok güzel bilgiler veriyor doğru bildiğimiz ne çok yanlış varmış reklam arası şuan..
kıslar saat 2 de tahlıl sonuclarımı almaya gıdıcem ınsallah bı sorun yoktur
bıde benım doktorun muayene ucretı 150 lira sizce rıca etsem bebeklerımı gorebılırmıyım bakarmı yani 10 gun oldu gormeyelı cok merak edıyorum
canım benım adet dönemınde hıc agrım olmaz
sağ kasıgıma bıcak saplar gıbı bırsey saplanıyor sanki batıyor nefes alırken acıyor ama hep sag taraf oluyor
arkadaşlar dun dr gıttım kanımı ve idrarımı aldılar tahlıl ıcın ac karnına gıttım eve geldım varya bı bas donmesı mıde bulanması dedım aclıktan oluyo herhalde yemek yedım yogurta cok dustum habıre yogurt yıyom allahım yedıgım gıbı akşama kadar ne yesem kusdum oldum oldum dırıldım bugun cok sukur kusma yok bas agrım cok oluo arkadaşlar ve bıde hat safhada uykusuzluk normalmı olan varmı bende 10 + 3 gunluk hamıleyım
korkma canım bi problem yoktur bence, senin bi de ikizmiş, ondan rahminin normalden daha fazla gerilip daha cok rahatsızlık vermesi normaldir bence. içini ferah tut pozitif ol canımm herşey iyi gider inşallah :Saruboceq: :)
ben izleyemiyorum şu an nevyascığm ama merak ediyorum..müsaitsen doğru bildiğimiz yanlışlardan birkaçını yazabilirmisn??opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?