2010 Ekim Anneleri

bende uykudan gözlerimi acamıyorum :)) dr'a 22 subatta gitmiştim taa 22 nisanda gitcem yarın gitte iyi haberlerle gel inş. 2li testmi yaptırcan sen?

bugun gıdıcem soylıyım en iyisi

yaaaaa arkadaşlarrrr bırınız soyleyın yarın dr gıdıcem bebegımı gorebılırmıyım 10 + 3 gunlugum nasl gozukuyo ultrasonda lütfenn cok heyecanlıyımmmmmmmmmmm

Esra adet dönemi bel ağrıları gibimi acaba adet zamanlarımız gelince aynı ağrılar oluyor çünkü.

canım benım adet dönemınde hıc agrım olmaz
sağ kasıgıma bıcak saplar gıbı bırsey saplanıyor sanki batıyor nefes alırken acıyor ama hep sag taraf oluyor

Evde olanlar cine5 deki programı izleyin mutlaka doktor çok güzel bilgiler veriyor doğru bildiğimiz ne çok yanlış varmış reklam arası şuan..

yarıncancım ben yaptırmayı dusunmuyorum o testlerı ben cok panık bırıyım kotu bısı derse ben kotu olurum dayanamam daha kotu olur. allaha emanet ettım evlatımı mevlamdan gelene bın sukur cnm

yaaaaa arkadaşlarrrr bırınız soyleyın yarın dr gıdıcem bebegımı gorebılırmıyım 10 + 3 gunlugum nasl gozukuyo ultrasonda lütfenn cok heyecanlıyımmmmmmmmmmm

görebilirsin canımm mini mini kollarını bacaklarını göstermişti bana doktorum 10 haftalıkken gittiğimde :)

sağ kasıgıma bıcak saplar gıbı bırsey saplanıyor sanki batıyor nefes alırken acıyor ama hep sag taraf oluyor

Zaman zaman ağrılar bendede oluyor ama aynımı bilemiyoruz madem doktora gideceksin danışırsın canım..

Evde olanlar cine5 deki programı izleyin mutlaka doktor çok güzel bilgiler veriyor doğru bildiğimiz ne çok yanlış varmış reklam arası şuan..

ben izleyemiyorum şu an nevyascığm ama merak ediyorum..müsaitsen doğru bildiğimiz yanlışlardan birkaçını yazabilirmisn??opuyorumnanaktan

insallah canımmm çok heyecanlı ve cok korkuyorum aklım hep onlarda

korkma canım bi problem yoktur bence, senin bi de ikizmiş, ondan rahminin normalden daha fazla gerilip daha cok rahatsızlık vermesi normaldir bence. içini ferah tut pozitif ol canımm herşey iyi gider inşallah :Saruboceq: :)

yawrucum az para değil. sık dişini bence...bi dahaki randevun ne zaman tatlım???? o parayla bebişlere mama alırsın ama....

benimde sol tarafta bi batma var igne batırıyolar sanki aniden sonra geciyo hemen ama ara ara tekrarliyo, normaldir canım stres yapma :)

canım aç olarak çok beklediğin için olmuştur. kusura bakma geç cvp yazdım acık işim vardı. meslektaşız demişsin profilinde ev hanımı yazıyo evlenince mi bıraktın işi..

korkma canım bi problem yoktur bence, senin bi de ikizmiş, ondan rahminin normalden daha fazla gerilip daha cok rahatsızlık vermesi normaldir bence. içini ferah tut pozitif ol canımm herşey iyi gider inşallah :Saruboceq: :)

inşallah canımmm ilk kuzumu bu haftalarda keybetmıstım korkum oyuzden ALLAHIM HAYIRLA SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH:Saruboceq:

ben izleyemiyorum şu an nevyascığm ama merak ediyorum..müsaitsen doğru bildiğimiz yanlışlardan birkaçını yazabilirmisn??opuyorumnanaktan

6 aydan sonra paket süt verilebiliyormuş hiçbir zararı yokmuş bebeğe mama firmalarının uydurmasıymış o zararlar..

Sebze çorbası yapmamız gerekmiyormuş ek gıdaya başladığımızda kendimiz ne yiyorsak ondan verebilirmişiz..

Sütümüz yetiyorsa ek gıdaya başlamamıza gerek yokmuş 2 yaşına kadar sadece anne sütü verebilirmişiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…