şekerler ordamısın
arkadaşlar dun dr gıttım kanımı ve idrarımı aldılar tahlıl ıcın ac karnına gıttım eve geldım varya bı bas donmesı mıde bulanması dedım aclıktan oluyo herhalde yemek yedım yogurta cok dustum habıre yogurt yıyom allahım yedıgım gıbı akşama kadar ne yesem kusdum oldum oldum dırıldım bugun cok sukur kusma yok bas agrım cok oluo arkadaşlar ve bıde hat safhada uykusuzluk normalmı olan varmı bende 10 + 3 gunluk hamıleyım
ben zaten bulantının sebebi bu demedm bitnm..bu da olabilir dedim..yani benm zaten bulantım vardı ama folik asit i aldığımda arttığını hissettim..bu sebeple uyumadan önce aldım ki hissetmiimaklinialirimsmilesanırım mide bulantısı birazda genetik ve bünyeye göre değişiyor...........vitaminlerle yada ilaçlarla ilgisi olsa o zaman hepimiz de olur...........çünkü sonuçta burdaki çoğu kişi bu ilaçları kullanıyor...........bende ilk günlerde mide bulantısı oldu hatta bir kez balık kokusundan dolayı çıkardım bile.........ama ondan sonra kesildi
ben şimdi 10+3 oldum.........bu günlerde olanlara soruyorum göğüslerde ve bacaklarda damarlarınız belirginmi bende çok belli.........internetten araştırdım bugünlerde oluyormuş
bende sitelerden takip ediyorum canım sitede aynı artık folik asiti bırakıp kan hapına geçmelisiniz dediği haftada verdi bana kan hapını doktorum. kansızlık yok ama takviye yapmalıyız şimdiden dedi. dediğim gibi kan hapının içeriğinde de folik asit varmış yine.. aramızda iki hafta var canım belki sana o yüzden vermemiş olabilir hala..
süper bir vitamin bu içindekileri okudumda... günlük bütün ihtiyaçlar fazlasıyla tamamlanıyor...zaten hamişler içinmiş, kullanan vardır...pronatal megadyn...
arkadaşlar dun dr gıttım kanımı ve idrarımı aldılar tahlıl ıcın ac karnına gıttım eve geldım varya bı bas donmesı mıde bulanması dedım aclıktan oluyo herhalde yemek yedım yogurta cok dustum habıre yogurt yıyom allahım yedıgım gıbı akşama kadar ne yesem kusdum oldum oldum dırıldım bugun cok sukur kusma yok bas agrım cok oluo arkadaşlar ve bıde hat safhada uykusuzluk normalmı olan varmı bende 10 + 3 gunluk hamıleyım
off arkadaşlar ne kadar az da yesem yediklerim midemden cıkacakmıs gibi rahatsız ediyomideyi yukarı doğru bastırıyo heralde rahim büyüdükçe ama hep bi aşırı yemiş gibi hissediyorum oluyo mu size de?
selam kızlar nasılsınız
dünden berı hala geçmedi belimin agrısı(
yatıyorumda sureklı yaaa hıc ısde yaptıgım yok
selam melisesra
ara ara bel ağrısı bana da oluyo ama yatınca geçiyo neyse ki. dinlen bol bol bence
zeytinin zararı yok faydası var kabızlığı önler
selam kızlar nasılsınız
dünden berı hala geçmedi belimin agrısı(
yatıyorumda sureklı yaaa hıc ısde yaptıgım yok
tatlm benm geçmiş olsun..sen ekstra dikkat et olurmu..rahat ve sakin tut kendini..rabbime emanetsiniz cnm bnm..opuyorumnanaktan
saolasın canım bu habere cok sevindim :)) vitamin haplarıda kabızlık yapıyo zaten dengeliyo demekki :)
selam canım, gecmis olsun sanada. bence cok yatma arada bi gezele evde arada bi otur, sürekli yatmakta bel agrısını artırıyo bende..
sağ kasıgıma batıyor resmen yaaa
sureklı yatıyorum canım ben zaten anlamıyorum nıye oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?