2010 Ekim Anneleri

arkadaşlar dun dr gıttım kanımı ve idrarımı aldılar tahlıl ıcın ac karnına gıttım eve geldım varya bı bas donmesı mıde bulanması dedım aclıktan oluyo herhalde yemek yedım yogurta cok dustum habıre yogurt yıyom allahım yedıgım gıbı akşama kadar ne yesem kusdum oldum oldum dırıldım bugun cok sukur kusma yok bas agrım cok oluo arkadaşlar ve bıde hat safhada uykusuzluk normalmı olan varmı bende 10 + 3 gunluk hamıleyım

off arkadaşlar ne kadar az da yesem yediklerim midemden cıkacakmıs gibi rahatsız ediyo mideyi yukarı doğru bastırıyo heralde rahim büyüdükçe ama hep bi aşırı yemiş gibi hissediyorum oluyo mu size de?

bende 10+2 yim canım bendede aynı seyler var.. ilginc olan bende yogurda cok düstüm sürekli yogurtlu corba, yogurtlu makarna falan yemek istiyorum.. sürekli uykuda ondan kaynaklanabilir :)) bi de yesil zeytin :)) bazen günde 30-40 tane yiyorum, bi zarari varmıdır acaba? durduramıyorum kendimi

selam kızlar nasılsınız
dünden berı hala geçmedi belimin agrısı (
yatıyorumda sureklı yaaa hıc ısde yaptıgım yok

yaaaaaaaaa varya yaricancım benı gor sabah kalkıyom yesıl sıyah zeytın yogurt kahvaltım bu asırı asırı yıyorum zeytın dayanmıyo hıc ama cnm benım uykum cok hafıfledı saat bası kalkıyom hıc rahat yatamıyorm normalde uykuyu cok severım bıde cnm ben yarın dr gıdıcm bebesımı gorucem ıns sen nezaman gıttın

ben zaten bulantının sebebi bu demedm bitnm..bu da olabilir dedim..yani benm zaten bulantım vardı ama folik asit i aldığımda arttığını hissettim..bu sebeple uyumadan önce aldım ki hissetmiimaklinialirimsmile

olabilir tatlm bir de ben dün ilk defa gittim doktora daha önce gitmemiştm..10 gün sonra çiğdem hanıma gidince herşey yoluna girmiş olur umarım..

süper bir vitamin bu içindekileri okudumda... günlük bütün ihtiyaçlar fazlasıyla tamamlanıyor...zaten hamişler içinmiş, kullanan vardır...pronatal megadyn...

bunu doktoruma danışacağım inşallah..

bitnm..uykusuzluk bende de var..zaten sabaha kadar tuvalete taşınıyorum çok garip..kızıma hamileyken bunların olduğunu hiç hatırlamıyorum..bu başka..allah yardımcımız olsun bitnm..

off arkadaşlar ne kadar az da yesem yediklerim midemden cıkacakmıs gibi rahatsız ediyo mideyi yukarı doğru bastırıyo heralde rahim büyüdükçe ama hep bi aşırı yemiş gibi hissediyorum oluyo mu size de?

şişkinlikte var evet söylediğin gibi olabilir cnm..

ekim anneleri nasılsmış bakıyım ben iyim ama kötü kötü rüyaalr görüyom bebğimi kaybetmekten kortuğum içinmi bilmiyorum aa bu arda iki günde benim göbüş çok büyüdü...

zeytinin zararı yok faydası var kabızlığı önler

saolasın canım bu habere cok sevindim :)) vitamin haplarıda kabızlık yapıyo zaten dengeliyo demekki :)

selam kızlar nasılsınız
dünden berı hala geçmedi belimin agrısı (
yatıyorumda sureklı yaaa hıc ısde yaptıgım yok

selam canım, gecmis olsun sanada. bence cok yatma arada bi gezele evde arada bi otur, sürekli yatmakta bel agrısını artırıyo bende..

saol canımm nefes almamıda engellıyor sag tarafım normalmı acaba bunlar

arkadşalar ben demır ılacını attıgımda cok kustumm o ılac kusturuyo hamılellıgım boyunca hıc kusmadım ıstısnalar harıc demır ılacını atınca kusmaya basladım folık asıtı ben 2 seneye yakındır sureklı kullanıyom o ılac bısey yapmıyo cnm baska ılac atıyosan o yapabılır

sağ kasıgıma batıyor resmen yaaa
sureklı yatıyorum canım ben zaten anlamıyorum nıye oluyor acaba

of o batma bana da oluyo panik oluyorum her seferinde :) ama rahim büyüdükçe gerilmeden dolayı normal dedi doktorum, aşırı olmadıktan sonra bi problem olmaz heralde. çok çok rahatsızsan ara sor bi doktorunu istersen canım?

kıslar saat 2 de tahlıl sonuclarımı almaya gıdıcem ınsallah bı sorun yoktur
bıde benım doktorun muayene ucretı 150 lira sizce rıca etsem bebeklerımı gorebılırmıyım bakarmı yani 10 gun oldu gormeyelı cok merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…