yawrucum az para değil. sık dişini bence...bi dahaki randevun ne zaman tatlım???? o parayla bebişlere mama alırsın ama....
ben söyledim ama ilgilenmediler bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
benimde sol tarafta bi batma var igne batırıyolar sanki aniden sonra geciyo hemen ama ara ara tekrarliyo, normaldir canım stres yapma :)
inşallah canımmm ilk kuzumu bu haftalarda keybetmıstım korkum oyuzden ALLAHIM HAYIRLA SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH:Saruboceq:
muayeneden sonra 15 gün içinde kontrole gidince ücretsiz oluyor genellikle. ücretsiz bakarlar diye tahmin ediyorum ben
Amin canım benimm aksini düşündürecek bişey olmadıkça içini ferah tut herşey iyi olsun inşallah hepimiz için :Saruboceq:
evet portakalcım evlenınce esım ızın vermedı calışmamı bıraktım muhasebe bursounda calısıyodum se sırkettemısın
yarıncancım ben yaptırmayı dusunmuyorum o testlerı ben cok panık bırıyım kotu bısı derse ben kotu olurum dayanamam daha kotu olur. allaha emanet ettım evlatımı mevlamdan gelene bın sukur cnm
moralim çok bozuk :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ben gölcükte olmak istiyorum annem ablam abim hepsi babama gitmişler babam bugün toprağa gireli 4 sene oldu kendimi çok kötü hissediyorum yanında olamadığım için halbuki onu en çok ben özledim
ben gölcükte olmak istiyorum annem ablam abim hepsi babama gitmişler babam bugün toprağa gireli 4 sene oldu kendimi çok kötü hissediyorum yanında olamadığım için halbuki onu en çok ben özledim
selam ekım annışlerı nasılsınızz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?