2010 Ekim Anneleri

muayeneden sonra 15 gün içinde kontrole gidince ücretsiz oluyor genellikle. ücretsiz bakarlar diye tahmin ediyorum ben

evet portakalcım evlenınce esım ızın vermedı calışmamı bıraktım muhasebe bursounda calısıyodum se sırkettemısın

inşallah canımmm ilk kuzumu bu haftalarda keybetmıstım korkum oyuzden ALLAHIM HAYIRLA SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH:Saruboceq:

Amin canım benimm aksini düşündürecek bişey olmadıkça içini ferah tut herşey iyi olsun inşallah hepimiz için :Saruboceq:

inş.büron olurda kendı işinin patronu olursun tek haylımdı malı musavır olmak kısmet degılmış istanbulun neresınden cnm bıde kaç haftalıksın hangı hastaneye gıdıyon

yarıncancım ben yaptırmayı dusunmuyorum o testlerı ben cok panık bırıyım kotu bısı derse ben kotu olurum dayanamam daha kotu olur. allaha emanet ettım evlatımı mevlamdan gelene bın sukur cnm

bebeğin şuan bukadarlik annesi... merak ettiğin başka resimlerde görmek istiyosan netten araştırabilirsin her halini görebilrisin

moralim çok bozuk :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ben gölcükte olmak istiyorum annem ablam abim hepsi babama gitmişler babam bugün toprağa gireli 4 sene oldu kendimi çok kötü hissediyorum yanında olamadığım için halbuki onu en çok ben özledim

canım senin kalbin onunla beraber olduktan sonra gerisi önemli değil ki. fiziki ziyaret yapamadın diye üzülme. o yukardan izliyo seni, boşuna kendini de bebişini de üzme tatlım :teselli:

moralini bozma canım, ona dualarını gönder bi gün orayada gidersin. Allah rahmet eylesin..

canım allah sabır versin kolay değil tabi ama sen uzaktan uzağa okuduğun bir dua ile zaten yanında gibi olursun.........üzme kendini........allah mekanını cennet eylesin :Saruboceq:

ah canım yaa...
dua et sende bol bol babacıgın hısseder merak etme:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…