2010 Ekim Anneleri

mrb kızlar. uzun zamandır giremiyorum. bebeklerinize cicişler almaya başladınız mı. ben zor tutyorum kendimi:)))

ben henüz hiçbirşey almadım..cidden bende zor tutuyorum ama kendimi..biraz daha tutunsun minişim anneciğine..inşallah o zaman alırım ben de..

canım benım adet dönemınde hıc agrım olmaz
sağ kasıgıma bıcak saplar gıbı bırsey saplanıyor sanki batıyor nefes alırken acıyor ama hep sag taraf oluyor

canımm benimde hep sol taraff bıcak saplanıyorrr aynı yere gecıyorr..Dr sorarsan buyuk ıhtımal normal dıcektır.Ben daha önceden sormustumm

hele bir cinsiyet belli olsun
o zAMAN kimse tutamaz beni.sırnaşık şey kiyefet almaya baslarim valla ardas hamis oldugunu ögrendi 5 aya varmada ntüm eklsiklerini aldi.bu sefer de dogasiya cani sikildi yapca kbirsey kalmadi diye:roflol:

kizlar saga sola saplanan gaz yada yel deniyor, oluyor iste
benim de belimde oldu bugün sabah ayagimi kaldiramadim.

kizlar saga sola saplanan gaz yada yel deniyor, oluyor iste
benim de belimde oldu bugün sabah ayagimi kaldiramadim.

bel ağrısı birçoğumuzda var canım sanırım.bacağa kadar uzanıyor.birde benim son bir haftadaır.sol bacağımın arkası komple sürekli seyirme halinde.ilk kez başıma geliyor bacak seyirmesi.anlayamadım gitti.

bel ağrısı bazen bende de oluyor özellikle akşam yataken. çok şükür sabah kalktığımda birşey kalmamış oluyor. daha 12. haftadayım, şimdiden bel ağrısı varsa sonra ne olacak diyorum bende((

ben hayatımda bu kadar çabuk uyuyabildiğimi hatırlamıyorum. WC ihtiyacı olmasa hiç uyanmadan uyurum herhalde.....

vallla hep haftlar ayniya ayni sikayet ler oluyor.wc ye bende en az 3 defa kalkiyorum.ancak 3 ay bitince bebk idrar torbasindan kalkcakmis simdi tam sütünde ondan sürekli wc ye gidiyoruz
gözümü aciyorum 2 de bir daha uyumak icin baya bir zaman geciyor

teşekkürler bitnm..opuyorumnanaktan

gece uyku yok kızlar.wc e kalktığım an en az 1 saat uyuyamıyorum.aynı durumda olan var mı?

aynı duurmdayım seninle bitnm..kaydirigubbakcemile3

benim kanamam olmuştu 8. haftada. şimdi 12. haftadayım ama yürümeye bile korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…