hi kızlar
kızlar sabah çok kötü bir kanamayla uyandım..Hemen doktora koştum tabi..Gidene kadar salya sümük..bebek iyi çok şükür ama plesanta rahimi tıkamış öle dedi doktor..10 günlük rapor verdi..bi de iğne yaptı..Bebeğimi kaybetme düşüncesi çok kötüydü ya...yatıyorum şimdi..umarım bişey olmaz..
kızlar sabah çok kötü bir kanamayla uyandım..Hemen doktora koştum tabi..Gidene kadar salya sümük..bebek iyi çok şükür ama plesanta rahimi tıkamış öle dedi doktor..10 günlük rapor verdi..bi de iğne yaptı..Bebeğimi kaybetme düşüncesi çok kötüydü ya...yatıyorum şimdi..umarım bişey olmaz..
selam arkadaslar,öncelikle rita1421 arkadasımıza gecmiş olsun diyerek başlıyım.nasılsınız güzel anne adayları?a.s.
haklısın ama pınar o sıcaklarda denize girmek dışında, şiş göbükle dolaşmakta var.yayla havası değilki hatırlatırım sana. sıcak bir yandan nem diğer yandan ağırlık bir yandan iş bir yandan. tam sonbahara gelinecek havalar hafif serinleyecek ama bilirsin.haziran-tem-ağustos hatta eylül ortasına kadar kabus klimalarla içi içe.offfff düşüncesi bile kötü.
ne demek canım benima.s.a.s.a.s.neden eh işte?bi sorun yok umarımbilmiyorumkismileçiçekler için tşk.ler.eh işte.-tatlicadiarzu-
walla napçez bilmiom. puffff günler geçmio zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?