2010 Ekim Anneleri

haklısın ama pınar o sıcaklarda denize girmek dışında, şiş göbükle dolaşmakta var.yayla havası değilki hatırlatırım sana. sıcak bir yandan nem diğer yandan ağırlık bir yandan iş bir yandan. tam sonbahara gelinecek havalar hafif serinleyecek ama bilirsin.haziran-tem-ağustos hatta eylül ortasına kadar kabus klimalarla içi içe.offfff düşüncesi bile kötü.

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
cirrus007, ecrinece, rita1421, gonulcelen10

kızlar sabah çok kötü bir kanamayla uyandım..Hemen doktora koştum tabi..Gidene kadar salya sümük..bebek iyi çok şükür ama plesanta rahimi tıkamış öle dedi doktor..10 günlük rapor verdi..bi de iğne yaptı..Bebeğimi kaybetme düşüncesi çok kötüydü ya...yatıyorum şimdi..umarım bişey olmaz..

geçmiş olsun cnm. bişi olmaz yat dinlen cnm.

geçmiş olsun rita sakın mecbur kalmadıkça kalkma...inşallah birşey olmaz.başka ilaç vs.vermedi mi?CADIARZU

selam arkadaslar,öncelikle rita1421 arkadasımıza gecmiş olsun diyerek başlıyım.nasılsınız güzel anne adayları?a.s.

saolun kızlar...ilaç vermedi sadece progesteron içeren bir iğne yaptı..rahim kasılmış plesentada rahimi tıkamış dedi anladığım buydu..düşük tehlikesi var mı dedim olabilir dinlen dedi...araştırıcam şimdi nette

tatlm...daha önce de yazdım..ben sıcağa antremanlıyım...ilk hamileliğim ırakta...hatta bunun iki ayı bağdatta geçti...sıcağı anlatılmaz yaşanır çöl ikliminin...bir de günde 2 saat elektrik olur orada..yani ancak iki saat klima açabilirsin..onun dışında 8 saat kadar da jeneratör var onunla tavan vantilatörlerini çalıştırırsın ama sıcak havayı dağıtır sadece bir işe yaramaz..böyle olunca sen yapışırsın yerin fayanslarına...medet umarsın rabbinden....bu yüzden şükret bitanem...inan cennetteyiz..

kızlar 2009 ekim annelerinin 2010 ekim annelerine tavsiyelerini okuyordum, bakmadıysanız bakın derim, inanın güzel tavsiyeler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…