ay canım cok saol,benim de özellikle sabahtan beri kasık agrım vardı.bi de böyle okuyunca iyice tedirgin oldum...napmam gerek bilmiyorum?haftaya çarşamba ikili test var o zamana kadar yat dedi tekrar bakarız plesentaya dedi..çok teşekkür ederim..gebelik haftamız aynı sayılır..sende çokkkk dikkatttttt et...
pınar kendime göre hikayenin devamı dinle.....
......tavan vantilatörleri çalıştırırsın ama sıcak havayı dağıtır sadece bir işe yaramaz,böylelikle sen yapışırsın fayanslara bir anda ferahladığını hissedersin ama oda ne fayanslarda bir süre sonra etki etmez.biranda aklına gelir soğuk duş hemen hemen dersin.açarsın suyu ferahlarsın.kapattığın an yine ateş basar.elini sabuna uzattığında bir bakarsın sabunda kendini koyuvermiş sıcağın kollarına.elinde vıcık vıcık.tekrar yıkarsın artık ısınmış olan su ile ellerini.terk edersin duşu.bi,raz rahatlamışsındır.lakin oda ne akşam vekti gelmek üzeredir ve sen yemek yapmak durumundasın!!!!ne yapsam ne yapsamdan sonra sıcaktan fazla dokunmayacak senide zorlamayacak yemek düşünürsün.geçersin ocağın başına iki bir şey doğrayıp tüpü aç, buram buram terlemeye başlarsın ve o alev topu üfürür yüzüne şöyle der ."" he he beni gitti sandın dimi ben gitmedim her an seninleyim".sinir bozucu bir şekilde bir taraftan yemeği tamamlamaya çalışır bir taraftan söylenirsin.hemen işini bitirmeye gayret edersin.bazen yemekte katmayı unuttuğun sevgin eksik kalarak.
tatlım kasık ağrıları normaldir sen evham yapma..kanama olmadığı sürece kimse korkmasın..içini rahat tut...ay canım cok saol,benim de özellikle sabahtan beri kasık agrım vardı.bi de böyle okuyunca iyice tedirgin oldum...napmam gerek bilmiyorum?
bende görmek istiyorum canım yaa valla külfetli olmasa bi de ultrasondan korkmasam iki doktora giderim onbeşte bir.boshayallersmile ama ultrasonun da fazlası zarar diye korkuyorum. giden arkadaşlar ellerini kollarını hareketlerini gördük dedikçe daha bi hevesleniyorumkaç günün kaldı kontrole. benim haftaya cuma.. akannehir
pınaripekçi arkadaşım çok saol..yazdıklarında bişey okudum ve yüzüm sanki güldü...
Burada unutulmaması gereken diğer bir nokta ise 20. gebelik haftasından önce yapılan ultrasonlardaki tüm plasentalar doğum kanalını kaplayabilir. Bu nedenle bu gebelere 20. haftadan önce ultrasonla bakılarak plasenta previa teşhisi konulmamalıdır. Çünkü bu dönemden sonra rahimin büyümesine bağlı olarak plasenta üst kısma doğru çıkıp doğum kanalını açabilecektir.
yani benim ki geçebilir...
hoşuna gitti mi...
hemde nasıl rahatladım..tekrar çok saol...bence de hepimiz cennet kokuluyuz...gönlünü rahatlatabildiysem...zerre kadarda sebep olabildiysem ne mutlu tatlm...bütün hamişler cennet kokulu...opuyorumnanaktan
teşekkürler cnm,ama işte ister istemez bi tedirginlik oluyor.tatlım kasık ağrıları normaldir sen evham yapma..kanama olmadığı sürece kimse korkmasın..içini rahat tut...
bak bunlar gerçek olmadı desem yalan olur...hatta bazen o duşu alacak su da bulunmaz çünkü borudan gelmez su evlerin damında su depoları bulunur 3 günde bir gelen suyla sen o depoyu doldurursun..bazen 3 günde değil 8 günde bir gelir su o zaman zaten yapacak bir şey yok...çamur olursun...kaynım gider dereden su çektirirdi arazözle..tankları doldururdu...tankların dibindeki toprak suyun tazyiğiyle suyu çamur haline getirirdi ve ben o suyla bile yıkanabildiğime dua ettiğim çok an bilirim bitnm...bu da gerçek...
bildiğim kadarı ile ses dalgaları ile alakalı olduğu için zararı yok bebeğe.
bugunude sayarsak 16 gün var
olmaz mı bilmem mi??ama cidden söylüyorum seni rahatlatmak için değil..kasık ağrısı olmazsa varmış bir tuhaflık..rahim genişliyo çünkü...senn ne zaman ikili testin?ya da yaptıracak mısın?teşekkürler cnm,ama işte ister istemez bi tedirginlik oluyor.
ultrasondan bahsediyorsun di mi canım..
olmaz mı bilmem mi??ama cidden söylüyorum seni rahatlatmak için değil..kasık ağrısı olmazsa varmış bir tuhaflık..rahim genişliyo çünkü...senn ne zaman ikili testin?ya da yaptıracak mısın?
bende de kasık ağrıları yokken endişeleniyordum acaba bi tuhaflık mı var diye ama artık başladı ağrılar ve karın bölgesinde kaşıntılar..
beni nisan ayının başında cagırdı doktorum,ama testle ilgili bişiy söylemedi.acaba rutin kontrole mi çagırdı yoksa ikili test için mi bilmiyorum cnm?olmaz mı bilmem mi??ama cidden söylüyorum seni rahatlatmak için değil..kasık ağrısı olmazsa varmış bir tuhaflık..rahim genişliyo çünkü...senn ne zaman ikili testin?ya da yaptıracak mısın?
çamurun neden olabileceğini bildiğin hastalığa şuna buna aldırmayarak değilmi o su bile nimettt gelir insana.boshayallersmile
buraya kadar ne anladık su hayattır.:kedi::roflol::roflol:
harikasın pınar bana enerji için malzeme verdin kendime geldim.sen çok yaşa emi...
evet.sonic ses le ilgili bir kelimedir.ultrasonic insankulağının duyamadığı sesler anlamında adlandırılır.o da kısaltılmışı işte.
evet.sonic ses le ilgili bir kelimedir.ultrasonic insankulağının duyamadığı sesler anlamında adlandırılır.o da kısaltılmışı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?