2010 Ekim Anneleri

pınaripekçi arkadaşım çok saol..yazdıklarında bişey okudum ve yüzüm sanki güldü...

Burada unutulmaması gereken diğer bir nokta ise 20. gebelik haftasından önce yapılan ultrasonlardaki tüm plasentalar doğum kanalını kaplayabilir. Bu nedenle bu gebelere 20. haftadan önce ultrasonla bakılarak plasenta previa teşhisi konulmamalıdır. Çünkü bu dönemden sonra rahimin büyümesine bağlı olarak plasenta üst kısma doğru çıkıp doğum kanalını açabilecektir.
yani benim ki geçebilir...

bak bunlar gerçek olmadı desem yalan olur...hatta bazen o duşu alacak su da bulunmaz çünkü borudan gelmez su evlerin damında su depoları bulunur 3 günde bir gelen suyla sen o depoyu doldurursun..bazen 3 günde değil 8 günde bir gelir su o zaman zaten yapacak bir şey yok...çamur olursun...kaynım gider dereden su çektirirdi arazözle..tankları doldururdu...tankların dibindeki toprak suyun tazyiğiyle suyu çamur haline getirirdi ve ben o suyla bile yıkanabildiğime dua ettiğim çok an bilirim bitnm...bu da gerçek...

bugunude sayarsak 16 gün var

gönlünü rahatlatabildiysem...zerre kadarda sebep olabildiysem ne mutlu tatlm...bütün hamişler cennet kokulu...opuyorumnanaktan

çamurun neden olabileceğini bildiğin hastalığa şuna buna aldırmayarak değilmi o su bile nimettt gelir insana.boshayallersmile

buraya kadar ne anladık su hayattır.:kedi::roflol::roflol:

harikasın pınar bana enerji için malzeme verdin kendime geldim.sen çok yaşa emi...

ya da başka bir deyişle kirlenmek güzeldir:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet.sonic ses le ilgili bir kelimedir.ultrasonic insankulağının duyamadığı sesler anlamında adlandırılır.o da kısaltılmışı işte.

çok doğru... insan kulağıyla işitilemeyen ses dalgaları ile yapılan bir tetkik ultrason..a.s

evet.sonic ses le ilgili bir kelimedir.ultrasonic insankulağının duyamadığı sesler anlamında adlandırılır.o da kısaltılmışı işte.

bazen büyüklerimizin hurafelerinden sıkılmıyo değilim aslında.. o yüzden anlatmıyorum beni anlamayacak kişilere doktor görüşmelerimin ayrıntılarını.. anca kafamızı bulandırıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…