Yarın mutlaka görür , merak etme bence , geçen hafta gittiğim doktor keseyi görememiş , dış gebelik olabilir demişti , bu cumartesi gittim , keseyi gördüm , tam yerinde dedi . endişelenmene gerek yok ..
crocosu cok da fazla degıl degerın ya takma kafana bak benımkı dusuk basa bela dusuk olması. yuksek olması sorun degıl. cok cok yukselırse ıkızın olur:):)
Yarın mutlaka görür , merak etme bence , geçen hafta gittiğim doktor keseyi görememiş , dış gebelik olabilir demişti , bu cumartesi gittim , keseyi gördüm , tam yerinde dedi . endişelenmene gerek yok ..
inşallah canım öyledir çok kalabalık burası sürekli takip edemiyorum ama galiba senin düşük tehliken mi var canım karıştırıyorda olabilirim inşallah sağlıkla tutunur bebişinn hepimizinhi tutunur
iyi akşamlar kızlar nasılsınız midem yanıyo benim
yarın gidicem doktora inşallah görünür bebişim:Saruboceq:
benım keseyı gordu ama bu hafta dusebılır dedıdış gebelık olabılır dedı. salı gunu ıcın baska doktordan randevu aldım bakalım o ne dıcek
değerin kaçtı ki canımm neden öyle söyledi git tabi ya başka dr a kese göründüğü halde düşük olması normal mi yaa pek bilgim yok ama tutunmuşki kese var
oncekı hafta dusuk tehlıkem vardı ama kese gorunmemıstı. bu sefer kese olusmus bebekte tutunmus ama tutunduktan sonra buyumesı durmus. degerım ılk gıttıgımde 178 dı 8 gun sonra 878 olmustu ondan oyle dedı. 2000 olmalıydı en az dedı. haklı hatta hesaplamıstım2400 olmalıydı da doktor en dusuk dedı
dediğin gibi hayırlısı Allahtan ama bak düşücek derken kese oluşmuşş inşallah azcık gelişimi geç te olsa tutunur bebeğin sen yinede stres yapmamaya çalışş iyice etkilenmesin yeğenimizz
Selam hanımlar,ben temmuz anneleri topiğindenim,şöyle bir bakarken baktım ekim anneleri gelmiş bile.
Sizi çok iyi anlıyorum.ilk keseydi,kalp atışlarıydı,çok zevkli bir o kadarda stresli günler.ama keyfini çıkartın çok güzel haftalardasınız.
Biz 18+1 hafta olduk,ikşzlerim olacak.şimideden çok zorlanmaya başladım,Ama bir o kadarda zevk alıyorum.
Hepinize sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum.ÇOOOOOOOOOK sağlıklı evlatlarda diliyorum.
sagol canım. ılk gun cok etkılendım ama dunle bugun ıyıyım. salı gunu mutlaka gel demıstı tekrar yapalım kan testını belkı testler yanılmıstır dedı. ama belkı ben olmam demıstı. o yuzden hemde baska doktora da gorunmel ıstıyodum zaten. aldım randevu bayan doktor cok ıyı dıye duydum da randevu almak zordu. tanıdık vasıtasıyla aldım salı gunune. bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?