2010 Ekim Anneleri

günaydın,
mide bulantım yüzünden uyuyamadım:bbo:
son bir kaç gündür de parfüm kokularından rahatsız olmaya başladım.
Bakalım bundan sonra neler yaşayacağızbilmiyorumkismile

Günaydın güzel hamişler...
nasılsınız.? inşallah iyisinizdir.
mide bulantısı çekernlere Allah yardım etsin, ama bizim gibi çekmeyenlere nazaran bana göre daha şanslısınız..

balım,
ne yaptın güzelim, takip edemedim var mı bir gelişme?

yok canım o ıkı test aynı hastanedeydı

günaydın selma ben ıyıyım sen nasılsın? bugun de ıyıyım bı sıkıntım yok. yarın sabah 9 da gıdıcem yıne doktora ama başka bı doktordan randevu aldım. bakalım hayırlısı. senın mıde bulantın cok galıba.

balum canım,
bende yok hiç bulantı(( bende perşembe gidicem kalp atışlarını duymaya. çok tedirginim. ilk bebeğimi duyamamıştım((

balum canım,
bende yok hiç bulantı(( bende perşembe gidicem kalp atışlarını duymaya. çok tedirginim. ilk bebeğimi duyamamıştım((

ay sen de dusuk mu yasamıstın bu defa duyacaksın kalp atıslarını inş merak etme. bak bana doktor neler dedı hala cok umutluyum. umutlu ol sende. sımdı bı haber aldım kuzenım dogum yapmıs erken dogum oldu ıkızler hemde. hala amelıyattaymıs. elım ayagım tıtrıyo.

hadi bakalım hayırlı olsun canım:))) Allah analı babalı büyütsün.. sen şimdi gidince kalp atışlarının başlayıp başlamadığını göreceksin değil mi? tüm dualarım seninle..

hadi bakalım hayırlı olsun canım:))) Allah analı babalı büyütsün.. sen şimdi gidince kalp atışlarının başlayıp başlamadığını göreceksin değil mi? tüm dualarım seninle..

normalde benımkının kalp atısları duyulmalıydı gecen gıdısımde ama normalden kucuk benımkı. yanı pırınc tanesı kadar dedı. son satımı soyleyınce en son o zaman mı oldun dedı sasırdı. belkı gec dollenmedır. cok ufak oldugu ıcın de pek anlasılmıyo gercı. bıde dusuk tehlıkem oldugu ıcın vajınal bakamadı bu sefer.

valla ne olsun bir bardak süt ictim ve bulntilar basladi mideye gider gitmez bulanti basliyor.
insallah yarin müjdeli haberle gelirsin canim.bende persembe günü gitcem kalp atisini duymaya insallah.

Balum şu an tam 6+4 gün.
4+5 ken keseyi gördüm. dr gittiğimde 7 haftalık olacak. normalse herşey kalp atışlarını duymam gerek.
feyza canım merhaba.
seninle aynı gün dr gideceğiz. kalp atışları içinmi gidiyorsun?
birde bulantı için zencefil çok iyi. şekerleri var. en kötü ihtimalle çayından içebilirsin. dr tavsiye ediyor..

valla ne olsun bir bardak süt ictim ve bulntilar basladi mideye gider gitmez bulanti basliyor.
insallah yarin müjdeli haberle gelirsin canim.bende persembe günü gitcem kalp atisini duymaya insallah.

bulantı olunca cok zor oluyomus zaten. ben de hıc olmadı. persembeye bısey kalmadı ınsan gun sayıyo ya. hele de kalp atısları deyınce cok heyecanlanıyorum:) senı de o gun heyecanla beklerız

selam bende bugün kalp atışlarını gördüm ama tam emin olamadık eşimle.............doktor var dedi bize de gösterdi ama nedense tatmin olmadık.............yada çok korktuğumuzdan..............bu kadarıda iyi değil biliyorum ama elimde değil.............birazdan özel bir hastaneye gidicez..........bu nedir ya hamile kalmak sorun ondan sonrası daha da sorun

aramızda 2 gun var. benım kı 2 gun buyuk ama boyut olarak senınkı buyuktur kesin:roflol:

ah canım simgeciğim. dr bana keseyi gördük dedi. ben ona bile inanmadım. hakikaten ben çok zor hamile kaldım. ama hamile kaldıktan sonra çok daha zor süreçç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…