arkadaşlar nasıl besleniyorsunuz ? Ben çalıştığım için çok fazla ara öğün yiyemiyorum , 3 öğün ancak , sizce yeterli mi ?
merhaba arkadaslar.. :)) 5 haftalikken ultrasondan daha goren yok di mi bebisini
canım ben ilk değer ölçümünü dr bulunduğu hastahanede yaptırdım sonra 2 gün geçince eve yakın kliğine gittim tekrar ölçtüreyim diye bana dedilerki ölçelim ama her labaratuvar farklı cihazlar kullanır biz a kiti ile ölçüm yaparız başkası b kiti ile böyle hasas teslerde çok yanıltıcı olabilir hep aynı yerde yaptır dedi sende farklı yerlerdemi yaptırdın canımm hayırlısı gerçi olacağı varsa olur zaten doğacaksada doğacaktır
Günaydın güzel hamişler...
nasılsınız.? inşallah iyisinizdir.
mide bulantısı çekernlere Allah yardım etsin, ama bizim gibi çekmeyenlere nazaran bana göre daha şanslısınız..
balım,
ne yaptın güzelim, takip edemedim var mı bir gelişme?
balum canım,
bende yok hiç bulantı(( bende perşembe gidicem kalp atışlarını duymaya. çok tedirginim. ilk bebeğimi duyamamıştım ((
hadi bakalım hayırlı olsun canım:))) Allah analı babalı büyütsün.. sen şimdi gidince kalp atışlarının başlayıp başlamadığını göreceksin değil mi? tüm dualarım seninle..
hayirli günler kizlarrr ne alemdesiniz??
valla ne olsun bir bardak süt ictim ve bulntilar basladi mideye gider gitmez bulanti basliyor.
insallah yarin müjdeli haberle gelirsin canim.bende persembe günü gitcem kalp atisini duymaya insallah.
Balum şu an tam 6+4 gün.
4+5 ken keseyi gördüm. dr gittiğimde 7 haftalık olacak. normalse herşey kalp atışlarını duymam gerek.
feyza canım merhaba.
seninle aynı gün dr gideceğiz. kalp atışları içinmi gidiyorsun?
birde bulantı için zencefil çok iyi. şekerleri var. en kötü ihtimalle çayından içebilirsin. dr tavsiye ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?