2010 Ekim Anneleri

aramızda 2 gun var. benım kı 2 gun buyuk ama boyut olarak senınkı buyuktur kesin

:)))) benim kesede çok minikti ölçüsel olarak. neyin ne olduğunu perşembe anlayacağım..

simge canım allah nazardan saklasın. 7 haftalıkken kalp atışını duymakta güzel. e benim kese minikti. banada geç döllenme dendi. ilk 3 ayı atlatana kadar oturmuyor bu haftalar..

karatasoz hoşgeldin....

gozun aydın duydun demek kalp sesını cok guzel ya. korkma ya yolundadır hersey.

hoşbulduk sizde hoşgeldniz :) kızlar ben 1,5 kilo almışım yaa daha şimdiden öyle deli gibide yemiyorum ama canım sıkıldı napcazzz

simge çok sevindim canım...merak etme ters bişey olsa doktor bunu size söylerdi ama illaki için rahat edecekse git özele ewet hamile kalana kadar ayrı bi stres kaldıktan sonra dahada çok stres yaşıyoruz... kalp atışlarını inş. hayırlısıyla burdaki herkes duyar inş...

merhabalar ekim anneleri
umarım herkes sağlıkla bebeğine kavuşur. bende aranıza henüz katılma cesareti gösterdim. doktora gitmeyi bekledim açıkçası. SAT 2 ocak. geçen hafta cuma günü ilk muayenemizi olduk. şimdilik herşey yolunda ama benim hiç midem bulanmıyor ve doktor bulanmasının iyi olduğunu söyledi. herkesin midesi bulanıyo mu?

hosgeldın canım aramıza. bende de bulantı yok ama benım dusuk tehlıkem var ondan galıba. ama bazılarınkı 3 aydan sonra bıle bulanmaya baslarmıs. takma kafana. umarım saglıklı bı hamılelık gecırırsın.

hoşbulduk canım bugün nasıl hissediyosun

iyi hissediyorum. bebişim hala benimle çok şükür. hıc sıkayetım yok Allaha sukur. sen nasılsın? hamıle kalmak zor sonrasıda zor demısler. ben hemen hamıle kaldım ama sonrasına yıgıldı butun zorluklarım galıba sen nasılsın bugun mıde bulantın fılan var mı?

canım benim inş. sonuna kadar hayırlısıyla seninle kalır, büyür koca adam olur :)... ben iyiyim ya hafif bulantı, baş dönmesi oluyo tabi rahatsız edecek bişiş yok ama iştahım kapandı bi kaç gündür. Ben her anının tadını çıkarmya çalışıyorum kendimi fazla dinlemiyorum. hamile değilmişim gibi yaşantıma devam etmeye çalışıyorum anca o şekilde kolaylaşıyo çünkü bide kilo almasam

merhaba kızlar ben 2009 ekim annesiyim benim 9. ay 'a kadar hiç midem bulanmadı.bunları kafanıza takmayın.hamileliğin tadını çıkarın.düşük tehlikesi olanlara bazı tavsiyelerim var.
:ecrin_bebek:maydanoz yemeyin
:ecrin_bebek:dolmuşta ortadaki koltuğa oturun
:ecrin_bebek:çay,kahve,sigara içmeyin(çay çok açık olabilir 1-2 bardak)
:ecrin_bebek:ilişkiden uzak durun
hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim.

Teşekkürler balum
yazılarını okudum canını sıkma lütfen hayırlısı ne ise o olsun. ben daha önce düşük yaşadım maalesef hiç kolay değil. anlatılması ve anlaşılması imkansız ama sağlıklı olmayacaktı diyerek avuttum kendimi. bu yüzden bilki eğer sağlıklı ise bebeklerimiz devam eder gebelik. düşük tehlikesine filanda bakmaz. Allah yardımcımız olsun

teşekkürler :) sende bebeğini sağlıkla büyüt inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…