aramızda 2 gun var. benım kı 2 gun buyuk ama boyut olarak senınkı buyuktur kesin:roflol:
selam bende bugün kalp atışlarını gördüm ama tam emin olamadık eşimle.............doktor var dedi bize de gösterdi ama nedense tatmin olmadık.............yada çok korktuğumuzdan..............bu kadarıda iyi değil biliyorum ama elimde değil.............birazdan özel bir hastaneye gidicez..........bu nedir ya hamile kalmak sorun ondan sonrası daha da sorun
günaydın millet nasılsınız :)
selam bende bugün kalp atışlarını gördüm ama tam emin olamadık eşimle.............doktor var dedi bize de gösterdi ama nedense tatmin olmadık.............yada çok korktuğumuzdan..............bu kadarıda iyi değil biliyorum ama elimde değil.............birazdan özel bir hastaneye gidicez..........bu nedir ya hamile kalmak sorun ondan sonrası daha da sorun
yasemin hosgeldın:) esemos sen de hosgeldın:)
merhabalar ekim anneleri
umarım herkes sağlıkla bebeğine kavuşur. bende aranıza henüz katılma cesareti gösterdim. doktora gitmeyi bekledim açıkçası. SAT 2 ocak. geçen hafta cuma günü ilk muayenemizi olduk. şimdilik herşey yolunda ama benim hiç midem bulanmıyor ve doktor bulanmasının iyi olduğunu söyledi. herkesin midesi bulanıyo mu?
hoşbulduk canım bugün nasıl hissediyosun
iyi hissediyorum. bebişim hala benimle çok şükür. hıc sıkayetım yok Allaha sukur. sen nasılsın? hamıle kalmak zor sonrasıda zor demısler. ben hemen hamıle kaldım ama sonrasına yıgıldı butun zorluklarım galıbasen nasılsın bugun mıde bulantın fılan var mı?
hosgeldın canım aramıza. bende de bulantı yok ama benım dusuk tehlıkem var ondan galıba. ama bazılarınkı 3 aydan sonra bıle bulanmaya baslarmıs. takma kafana. umarım saglıklı bı hamılelık gecırırsın.
merhaba kızlar ben 2009 ekim annesiyim benim 9. ay 'a kadar hiç midem bulanmadı.bunları kafanıza takmayın.hamileliğin tadını çıkarın.düşük tehlikesi olanlara bazı tavsiyelerim var.
:ecrin_bebek:maydanoz yemeyin
:ecrin_bebek:dolmuşta ortadaki koltuğa oturun
:ecrin_bebek:çay,kahve,sigara içmeyin(çay çok açık olabilir 1-2 bardak)
:ecrin_bebek:ilişkiden uzak durun
hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?