canım benim inş. sonuna kadar hayırlısıyla seninle kalır, büyür koca adam olur :)... ben iyiyim ya hafif bulantı, baş dönmesi oluyo tabi rahatsız edecek bişiş yok ama iştahım kapandı bi kaç gündür. Ben her anının tadını çıkarmya çalışıyorum kendimi fazla dinlemiyorum. hamile değilmişim gibi yaşantıma devam etmeye çalışıyorum anca o şekilde kolaylaşıyo çünkü bide kilo almasam
iştahın yok nasıl kılo alıyosun ya. ben de acayıp ıstah var. 1 kılo aldım 52 kılo oldum:)
ya bi bilsem belkide su filandır :/ dün 58,5 dim bugün 59,5 bi günde imkansız gibi ama...doktor en fazla 15 kiloya izin verdi. yavaş yavaş yürüyüşe çıkıcam galiba kilo almaktan korkuyorum valla.
merhaba kızlar ben 2009 ekim annesiyim benim 9. ay 'a kadar hiç midem bulanmadı.bunları kafanıza takmayın.hamileliğin tadını çıkarın.düşük tehlikesi olanlara bazı tavsiyelerim var.
:ecrin_bebek:maydanoz yemeyin
:ecrin_bebek:dolmuşta ortadaki koltuğa oturun
:ecrin_bebek:çay,kahve,sigara içmeyin(çay çok açık olabilir 1-2 bardak)
:ecrin_bebek:ilişkiden uzak durun
hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim.
selam kızlar gittim nihayet doktora
keseyi ve içindeki halkayı gördük
ama bebeği görmek istiyosan enaz 10.15gün sora gel dedi daha çok küçük 24günlük falan dedi sata göre 5haftalık ama ultrasonda daha minicik şimdi bisürü ultrason resmi gösterdi 10gün sora geldiğnde bukadar olacak 1ay sora geldiğinde bukadar olacak die
kan gruplarımızı sordu kan uyuşmazlığımız var bişeler dedi ama ben resimlere bakıyodum
sora bisürü tahlil verdi kolum şiş açılmıyo nerdeyse
15 gün ne zaman geçer yaa off
esra cım burdasın galıba nasılsın? ya sayfalar cok gec acılıyor sız de de oyle mı?
geldim canım
hosgeldın:) ekim anneleri artıyor:dance:
cnm bence degerlerin normal çünkü benimkiside çok yüksek çıkmişti 6459 böyle bişeydi ama dr sorun var yada yok demedi şuana kadarda olmadı allahıma çok şükür böyle yüksek olması bebegin kesesi olmuştur ondandir cnm degerin normal...selam kızlarrr benimde kontrolüm yarın çok heyecanlıyım vede endişelii geçen gittiğimde önce bişey göremedim dedi sonra burda bişey var gibi ama kesin diyemem boş yada dış olabilir dedi bu arada bhcg 2281 herkes çok yüksek diyorr
cnm ben son sat tarihim 19 aralıktı normalde eylül annesiydim ama geç döllenme oldugu için ekim ilk günlerinde dogum yapacagım gibi yani döllenme 29 aralıkta olmuş...bugün tam 6 haftalık...........bugün duyduk ama sata göre 7 haftalık olması gerekiyor
sagol canım evet ıyıyım bugun de cok sukur. sen nasılsın. ben henuz saglık ocagında kaydımı yaptırmadım. bakalım yarın ne dıcek doktorum. cok sagolun kızlar ya ılgınıze. hemşireyi de dinle bol bol dınlen. bebişler çoook onemlı annesi:)cnm bence degerlerin normal çünkü benimkiside çok yüksek çıkmişti 6459 böyle bişeydi ama dr sorun var yada yok demedi şuana kadarda olmadı allahıma çok şükür böyle yüksek olması bebegin kesesi olmuştur ondandir cnm degerin normal...
cnm ben son sat tarihim 19 aralıktı normalde eylül annesiydim ama geç döllenme oldugu için ekim ilk günlerinde dogum yapacagım gibi yani döllenme 29 aralıkta olmuş...
balum bugün yine çok iyimişsin cnm hep iyi ol bebeğinde sende senin için dua ediyorum cnm hep bizim olsun bebeğin diye hayırlı haberlerini bekliyorum ama hayırlı haberlerini hangisi senin için hayırlısyla onu cnm
bende bugün saglık ocagina gittim kayıt oldum hemşire kendine çok dikkat et agir kaldirma ev işi yapma dinlen dedi bakalım cnm inşş bebişlerimiz hep bizimledir....:1hug::1hug:
sagol canım evet ıyıyım bugun de cok sukur. sen nasılsın. ben henuz saglık ocagında kaydımı yaptırmadım. bakalım yarın ne dıcek doktorum. cok sagolun kızlar ya ılgınıze. hemşireyi de dinle bol bol dınlen. bebişler çoook onemlı annesi:)
ay cnm benim ne olursa olsun hep yanındayım senin herzaman gül hanımamı gözükceksin cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?