hayırlısı olsun cnm dr iyisi kötüsü yoktur önemli olan tek dr olmasıdir...gül hanım keske olsa bastan ona gıderdım zaten. devlet hastanesınde ıyı doktorlar var. cok kalabalık oluyor dıye gıtmıyordum bıde ultrason odalarında degıl dıye. bı doktor gelmıs yenı. prof. mus. ultrasona kendı koyuyomus ve gunde 20 hasta alıyomus en fazla. bı tanıdık vasıtasıyla yarın ıcın randevu aldım. ona gıdıcem bayan doktor.
hayırlısı olsun cnm dr iyisi kötüsü yoktur önemli olan tek dr olmasıdir...
dogru dıyosun. ben aslında doktorumdan memnundum ama herkes bıde baska ddoktora gorun dedıler. aynı seylerı soylerse bu da yıne oburune donebılırım bakalım ya hayırlısı.
cnm iyi yaptın zaten bend e3 yıldır bebk sitiyodum ama olmuyodu burda tek kadın dogumcu vardı od aolur diyodu ama inanmıyodum trabzond agittim başka dr çıktım oad aherşey normla deyince eski dr geri döndüm sende sorun çıkmıyacak bebğini sev okşa canım o şimdi seni hissediyordur...
merhaba ekim anneleriii alkisalkisalkisbebeklerinizi saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle sevgilerr:1hug:insallah buay burada bende olurumm bana dua edermisinizzopuyorumnanaktan
slm kızlar. bişi sorcam ya ben süt içemiooom. sütü nesguikle içsem olurmu
evet canim bende kalp atisi duymaya gidecegim persembe günü,zencefil demkk iyi geliyor.annem almis banada tad diye getirmisti cayini.denerim canim cok tskler.Balum şu an tam 6+4 gün.
4+5 ken keseyi gördüm. dr gittiğimde 7 haftalık olacak. normalse herşey kalp atışlarını duymam gerek.
feyza canım merhaba.
seninle aynı gün dr gideceğiz. kalp atışları içinmi gidiyorsun?
birde bulantı için zencefil çok iyi. şekerleri var. en kötü ihtimalle çayından içebilirsin. dr tavsiye ediyor..
tsklar canim insallah sende yarin müjdeli haberle gelceksin canim.bulantı olunca cok zor oluyomus zaten. ben de hıc olmadı. persembeye bısey kalmadı ınsan gun sayıyo ya. hele de kalp atısları deyınce cok heyecanlanıyorum:) senı de o gun heyecanla beklerız
cok tskler sende kizini saglicakla büyüt insallahmerhaba kızlar ben 2009 ekim annesiyim benim 9. ay 'a kadar hiç midem bulanmadı.bunları kafanıza takmayın.hamileliğin tadını çıkarın.düşük tehlikesi olanlara bazı tavsiyelerim var.
:ecrin_bebek:maydanoz yemeyin
:ecrin_bebek:dolmuşta ortadaki koltuğa oturun
:ecrin_bebek:çay,kahve,sigara içmeyin(çay çok açık olabilir 1-2 bardak)
:ecrin_bebek:ilişkiden uzak durun
hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim.
insallah canim sende aramiza katilmerhaba ekim anneleriii alkisalkisalkisbebeklerinizi saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle sevgilerr:1hug:insallah buay burada bende olurumm bana dua edermisinizzopuyorumnanaktan
canim bende icemedigin zaman nesguikle iciyorum.zarari olmaz galiba ya yine gittigim de doktorada sorarim.slm kızlar. bişi sorcam ya ben süt içemiooom. sütü nesguikle içsem olurmu
evet canim bende kalp atisi duymaya gidecegim persembe günü,zencefil demkk iyi geliyor.annem almis banada tad diye getirmisti cayini.denerim canim cok tskler.
tsklar canim insallah sende yarin müjdeli haberle gelceksin canim.
cok tskler sende kizini saglicakla büyüt insallah
insallah canim sende aramiza katil
canim bende icemedigin zaman nesguikle iciyorum.zarari olmaz galiba ya yine gittigim de doktorada sorarim.
cok tskler ozlem483 sende prensesine saglikli bir sekilde kavus insallah.
ayyy amın canım ıns daha cok var zaman bıran once gecsede alsam hayırlısıyla kucagıma melegımı
ya hic sorma beyin gelisimi icin cok iyiymis deva met sen cevizle bademeben perşembe gitçem bende sorcam. ceviz badem falanda yiyom ben pek yemek yiyemiyorum.
ayyy amın canım ıns daha cok var zaman bıran once gecsede alsam hayırlısıyla kucagıma melegımı
senın bızden az kalmıs ama:) hayırlısıyla saglıklı bı sekılde alırsın kucagına inş.
ya hic sorma beyin gelisimi icin cok iyiymis deva met sen cevizle bademe
bende her gittigimde unutuyor valla bir alamadim.bende incir, findik.kayisi kurusu yiyorum
insallah saglikli sihhatli olsun da zaman cabuk gecer.bu günleri unuturuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?