2010 Ekim Anneleri

hayırlısı olsun cnm dr iyisi kötüsü yoktur önemli olan tek dr olmasıdir...

hayırlısı olsun cnm dr iyisi kötüsü yoktur önemli olan tek dr olmasıdir...

dogru dıyosun. ben aslında doktorumdan memnundum ama herkes bıde baska ddoktora gorun dedıler. aynı seylerı soylerse bu da yıne oburune donebılırım bakalım ya hayırlısı.

dogru dıyosun. ben aslında doktorumdan memnundum ama herkes bıde baska ddoktora gorun dedıler. aynı seylerı soylerse bu da yıne oburune donebılırım bakalım ya hayırlısı.

cnm iyi yaptın zaten bend e3 yıldır bebk sitiyodum ama olmuyodu burda tek kadın dogumcu vardı od aolur diyodu ama inanmıyodum trabzond agittim başka dr çıktım oad aherşey normla deyince eski dr geri döndüm sende sorun çıkmıyacak bebğini sev okşa canım o şimdi seni hissediyordur...

sevıyorum zaten minikimi süreklı. demek sen bebegıne gec kavustun bıraz. Allah ım her ısteyene versın.

merhaba ekim anneleriii alkisalkisalkisbebeklerinizi saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle sevgilerr:1hug:insallah buay burada bende olurumm bana dua edermisinizzopuyorumnanaktan

slm kızlar. bişi sorcam ya ben süt içemiooom. sütü nesguikle içsem olurmu

ben de içemiyorum süt. muzu sutu cıkolatayı azcık fındık bıraz da bal koyuyorum robota bı guzel cırpıyorum ıcıyorum. babamın bufesı var da orda yapıyolar atom dıyolar bu ıcecege.

evet canim bende kalp atisi duymaya gidecegim persembe günü,zencefil demkk iyi geliyor.annem almis banada tad diye getirmisti cayini.denerim canim cok tskler.
bulantı olunca cok zor oluyomus zaten. ben de hıc olmadı. persembeye bısey kalmadı ınsan gun sayıyo ya. hele de kalp atısları deyınce cok heyecanlanıyorum:) senı de o gun heyecanla beklerız
tsklar canim insallah sende yarin müjdeli haberle gelceksin canim.

cok tskler sende kizini saglicakla büyüt insallah

merhaba ekim anneleriii alkisalkisalkisbebeklerinizi saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle sevgilerr:1hug:insallah buay burada bende olurumm bana dua edermisinizzopuyorumnanaktan
insallah canim sende aramiza katil

slm kızlar. bişi sorcam ya ben süt içemiooom. sütü nesguikle içsem olurmu
canim bende icemedigin zaman nesguikle iciyorum.zarari olmaz galiba ya yine gittigim de doktorada sorarim.

selam kızlar ben 2010 temmuz annesı olacagım ıns ve prensesımızı beklıyoruz dılıyorum hepınız saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alırsınız sımdı baslangıc heyecanları yasıyosunuz hepınız her hafta dahada artacak allah ım hepımıze kuzucuklarımızın butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın ıns opuyorum hepınızı

ben perşembe gitçem bende sorcam. ceviz badem falanda yiyom ben pek yemek yiyemiyorum.

ben perşembe gitçem bende sorcam. ceviz badem falanda yiyom ben pek yemek yiyemiyorum.
ya hic sorma beyin gelisimi icin cok iyiymis deva met sen cevizle bademe
bende her gittigimde unutuyor valla bir alamadim.bende incir, findik.kayisi kurusu yiyorum

ayyy amın canım ıns daha cok var zaman bıran once gecsede alsam hayırlısıyla kucagıma melegımı

insallah saglikli sihhatli olsun da zaman cabuk gecer.bu günleri unuturuz.

ben yıllarca tedavı oldum sanırım sabırsızlıgım bırazda ondan sanırım canım
ya hic sorma beyin gelisimi icin cok iyiymis deva met sen cevizle bademe
bende her gittigimde unutuyor valla bir alamadim.bende incir, findik.kayisi kurusu yiyorum

insallah saglikli sihhatli olsun da zaman cabuk gecer.bu günleri unuturuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…