2010 Ekim Anneleri

canım ıns hep beraber kalp atıslarına haftaya mı gıdıyosunuzzz

ben gecen cuma gıttı duymam gerekıyodu. benım hamılelıgım bıraz sorunlu. bebegımın dusme ıhtımalının cok oldugunu soyledı doktor. duyamadık cok kucuk olması gereknden. yarın baksa bı doktora daha gıdıcem bakalım ne dıcek sabırsızlıkla yarını belıyorum.

hayırlısıyla duyarsın ıns bu arada takıbınızı eden dr cok arastırın lutfen cok onemlı bazıları cok kırıcı ve kaba olabılıyooo sızı anlaması cok onemlııı malum duygularımız cok hassas

doktorum aslında cok ılgılı benımle sevınıp benımle uzuluyo gercekten ama ıcım rahat etsın. herkeste baska doktora da gıt dedı. bakalım herseyın hayırlısı inş.

ben kacar kızlar hepınızı kocaman opuyorummmm bıdaha sızı zıyaret ettıgımde guzel haberlerınızı alırımmmm arada benıde zıyaret edın hoscakalın allah a emanet olunnn

selam kızlar nasılsınız sabah dr a gittim 5 haftalıkmışız şükür keseyi gördü 2 hafta sonra kalp ataışı için çağardı inaşşalah onuda duyarız
balum nasılsın canım bebişin hala seninle ne güsel canım yarın inşallah yeni dr dan hayırlı haberler getirisin bize unutma canım dr dediği değil Allahın dediği olur o ol demişse olur zaten hakkında hayırlısı

sagol canım ıyıyım sen nasılsın. demek 5 haftalık olmus. 2 hafta gecmek bılmez sana sımdı. tabı kı Allahın dedıgı olur. hayırlısını nasıp etsın. kaderde ne varsa onu yasıycaz.

bende perşembe gitçem 5+2 de daha kalp atışını falan duyamam dime ama benimki erken gebelik.

merhaba kızlar, ben de bu foruma geleyim dedim. SAT 13 Ocak, 4hafta 5 günlük hamileyim...henüz ultrasona girmedim, perşembe gideceğim ultrason için, dilerim keseyi görürüz

sinop e,
hayırlı olsun hayatım. sağlıcakla Allah kucağına almayı nasip kısmet etsin..
oyyy maaşallah daha bu minik ötesi..
ya hakikaten perşemebe dr gideceklerin sayısı 10 çıkmıştır herhalde:)))
ben 4+5 te keseyi görmüştüm canım. inşalllah sende görürsün..

Merhaba ekım ayının gÜzel annelerı.......nasılsınız...........ÇalıŞtıĞım ıÇın ancak fırsat bulabıldım.......bende buakŞan 6 da doktora gıdecem bana dua edın kızlar.........ınŞallah keseyı gÖreceĞız........hayırlısı ..........allah hepımızın yardımcısı olsun..........

ıyıyım selmacım Çok ŞÜkÜr Şuan bı sıkıntım yok ta bakalım doktor bu akŞam ne dıcek keseyı gÖrebılecekmı..........Çok endıŞelıyım.......en son deĞerım geÇen hafta 3242 ıdı bakalım canım.......

iyiyim begümcügüm. dualarım seninle. bende perşembe kalp atışlarını dinlemeye gidiyorum. bende çok korkuyorum ya duyamazsam diye..((
Allahtan hayırlısını dilemekten başka yapacak birşey yok..
bende mide bulantısı falan yok.
inanılmaz gögüs acısı ve yorgunluk hissi var:)))
evim yakın olsa hergün öğleden sonra kaçarım işten:))

anlıyorum benimde dualarım seninle canım.........çalışmakta çok etkiliyo....ama evde durmakta beni sıkıyo.......birazda sanırım alişkanlık......sende kendine dikkat et......umarım duyarsın minik kalp atışlarını........bizim şu aralar bol bol duaya ihtiyacımız var...........

sinop_e hosgeldın canım aramıza selma hakıkaten dıyorum ya persembe gunu topıc de kımse olmıycak nerdeyse. ben haberlernızı beklerım artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…