2010 Ekim Anneleri

balum sorma ya. boş kalacak hakikten buralar. hayırlı haberler alalım şöyle içimiz rahatlasında alışverişlere gitmeye başlayalım:)))
çok istiyorum şöyle mağzaya girip bebek kıyafetleri seçmeyi. ama ilkinde hüsran yaşadığımdan kendimi zaptetmeye çalışıyorum..

evet ya. ben almıycam dıyorum 7 aylık olana kadar ama sabredebılır mıyım bılmıyorum. ceyızımde bebek yeleklerı patıklerı corapları vardı zaten. alıp da sonra bı husran yasarsam (Allah korusun da)bakamam onlara dıye tutabıldıgım kadar tutucam kendımı.

off ben sağlık ocağını aradım tekrar test yapsak fln die yapmıolar doktor isterse yapılır dio sende bi sorun yok şuan kanama vs dio ben merak ediom.

sevgi senin sıkıntın ne kaçırdım ya kusura bakma
mezime hayırlı olsun canım. kese mi kalp mi? hayırlı haberlerle inşallah..

Herkese Merhaba;

Ben de bugün ilk kez doktora gittim ve keseyi gördüm çok şükür,5+1. günümdeyim:)

10 gün sonra bir daha gideceğim,inşallah o zaman da kalp atışlarını duyarım..
İlk hamileliğim maalesef hüsrandı,ikizdi ve 5 haftalıkken düşürmüştüm ve çook üzülmüştüm.Şimdi de öyle olacak diye korkuyorum.

Umarım hepimiz sorunsuz,rahat ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririz:Saruboceq:

selmas88 canım inşallah hem kese hem kalp atışını göreceğiz hayırlısyla...
balum canım saol..inşallah sende yarın hayırlı haberlerle gelirsin..

balum canım doğum için mi geliyorsun? neden rizede sin? ben istanbuldan başka ne kadar gelişmiş olursa olsun yaşayamam diye düşünüyorum. tatillerde bile 15-20 gün ayrılsam trafiğini bile özlüyorum:))) bende okan bayülgen gibi istanbul aşığı olarak bebeğimin adını istanbul mu koysam:))

selma teşekkür ederim :) çok heyecanlıyım umarım güzel geçer :))) nasıl sabredeceğim bilmiyorum o güne kadar....

balum merhaba, hoşbulduk, nasılsın? yarın mı gideceksin doktora?

dennis canım ,
aynı kaderi yaşamışsız. bende ilk hamileliğimi tamamlayamadım. ikincisinde de çok bekledim hamile kalmyaı. o yüzden gözüm seğirse ne oluyor diye pinpirikleniyorum.
çok iyi anlıyorum seni..

yok canım nisanda dogmaz herhalde:):):) gezmeye gıdıcem. aılem arkadaslarım akrabalarım orda. ben ıstanbulda dogup buyudum. ben de istanbulu cok sevıyorum ama buraya gelın geldım. esım ve aılesı burda. ben de rızelıyım ama yazları gelırdım sadece. bazen bende dıyorum trafıgını bıle ozledım dıye:):):) ama mutlu olduktan sonra yer onemlı degıl cok mutluyum esımle. napalım kaderde buraya yerlesmek varmıs:) ama bebegının adını istanbul koyma ya:):)

merhaba hanımlar. bende bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duymak için dr gideceğim.
Hayırlısıyla bi duysakta içimiz biraz hafiflese....

dennis tebrik ederim :) umarım kalp atışlarını da sağlıkla duyarsın bebişinin :) darısı başımıza

dennıs_81 evet zanım yarın sabah gıdıcem doktora tekrar. bu 3, gıdısım ama baska doktora gıdıcem bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…