2010 Ekim Anneleri

:))) Allah nazarlardan saklasın. bu ay ne bereketliymiş.. inşallah ekimde de bu bereketin karşılığını sağlıklı sıhatli bebişler olarak alırız..

Çok geçmiş olsun.Ama bu düşüncelerden sıyrılmak ,pozitif olup hayatı zindan etmemek gerek :) hakkımızda hayırlısı..

balum canım dediğin doğru. eşin ve işin yanında olduktan sonra hiçbirşey problem değil. ne kadarlık evlisin?

bu arada türkiyenin en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorsun. en yakın arkadaşımın eşide rizeli. çok yakınımızda aile binasında oturuyorlar. onlara gittikçe sizin yöresel yemeklerinizden iyi görütüyoruz:)))

hele arkadaşın annesi bir karalahana sarması yapıyor.. Allahım yok böle bir lezzet:))

ekimm
hayırlı olsun canım .b bizde aynı beklemelerdeyiz:)))
tik tak tik tak.. ay allahım benim kalbimin sesinden onun kalbinin sesi duyulmaz:)))

ekimm
hayırlı olsun canım .b bizde aynı beklemelerdeyiz:)))
tik tak tik tak.. ay allahım benim kalbimin sesinden onun kalbinin sesi duyulmaz:)))

selma :)))) ne güzel yazmışsın, cidden bizim kalpler güp güp atıyor bebişlerinkini nasıl duyucaz bu heyecanla, inşallah güzel haberler veririz burada ardı sıra :)

7 aylık evlıyım canım ben henuz.yoresel yemeklerı ben de cok sevıyorum ama esım sevmez. o mu burda yasamıs ben mı:):):) sadece karalahana sarması yıyo. ben de cok severım ama kendım yapınca kendıme etsız yapıyorum ancak o zaman yıyorum:)

Herkese merhaba
bende 19 ekim 2010 anne adayıyım :) bugun kan testi sonucum 394 çıktı :)
Allah herkese sağlıklı sıhatlı bebeğini kucağına almak nasip etsin :)

Herkese merhaba
bende 19 ekim 2010 anne adayıyım :) bugun kan testi sonucum 394 çıktı :)
Allah herkese sağlıklı sıhatlı bebeğini kucağına almak nasip etsin :)

hoşgeldin Jelly, aramızda 1 gün var :))) benim de 20 Ekim beklenen ve kan testim geçen cuma 467 çıkmıştı. sağlıklı günler diliyorum hepimize

hoşgeldin Jelly, aramızda 1 gün var :))) benim de 20 Ekim beklenen ve kan testim geçen cuma 467 çıkmıştı. sağlıklı günler diliyorum hepimize

Merhaba canım süper aramızda bir gün varmış benim sat 12 ocak kan değerim az diye üzülmüştüm geç döllenme mi oldu die ama normalmış dk gitcem haftaya inş :)yerimseniben

moralim bozuk
tahlillerim çıkmış
düşük tehlikem varmış bişe 20olması gerekirken 10mu neymiş
kanım düşükmüş
pofff çok halsizim başım ağrıyo kendimi acaip yorgun hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…