merhaba hanımlar. bende bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duymak için dr gideceğim.
Hayırlısıyla bi duysakta içimiz biraz hafiflese....
dennis canım ,
aynı kaderi yaşamışsız. bende ilk hamileliğimi tamamlayamadım. ikincisinde de çok bekledim hamile kalmyaı. o yüzden gözüm seğirse ne oluyor diye pinpirikleniyorum.
çok iyi anlıyorum seni..
dennis tebrik ederim :) umarım kalp atışlarını da sağlıkla duyarsın bebişinin :) darısı başımıza
ekimm
hayırlı olsun canım .b bizde aynı beklemelerdeyiz:)))
tik tak tik tak.. ay allahım benim kalbimin sesinden onun kalbinin sesi duyulmaz:)))
balum canım dediğin doğru. eşin ve işin yanında olduktan sonra hiçbirşey problem değil. ne kadarlık evlisin?
bu arada türkiyenin en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorsun. en yakın arkadaşımın eşide rizeli. çok yakınımızda aile binasında oturuyorlar. onlara gittikçe sizin yöresel yemeklerinizden iyi görütüyoruz:)))
hele arkadaşın annesi bir karalahana sarması yapıyor.. Allahım yok böle bir lezzet:))
ekimm
hayırlı olsun canım .b bizde aynı beklemelerdeyiz:)))
tik tak tik tak.. ay allahım benim kalbimin sesinden onun kalbinin sesi duyulmaz:)))
Herkese merhaba
bende 19 ekim 2010 anne adayıyım :) bugun kan testi sonucum 394 çıktı :)
Allah herkese sağlıklı sıhatlı bebeğini kucağına almak nasip etsin :)
Herkese merhaba
bende 19 ekim 2010 anne adayıyım :) bugun kan testi sonucum 394 çıktı :)
Allah herkese sağlıklı sıhatlı bebeğini kucağına almak nasip etsin :)
merhaba ekimm oh oh bu hafta bol bol haberler var bebişlerden:dance:
cnm bende kandaki değerim ne alemde düştüm yükseldimi onu merak ettimsevgi senin sıkıntın ne kaçırdım ya kusura bakma
mezime hayırlı olsun canım. kese mi kalp mi? hayırlı haberlerle inşallah..
saglık ocagı ne testı yapıyo kı?
hoşgeldin Jelly, aramızda 1 gün var :))) benim de 20 Ekim beklenen ve kan testim geçen cuma 467 çıkmıştı. sağlıklı günler diliyorum hepimize
cnm bende kandaki değerim ne alemde düştüm yükseldimi onu merak ettim
kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?