gule gule canikom insallah karsilasiriz:)))
sağol merisesracım benimde canım erik istiyor ya ama daha çıkmadıki olanlarda çok pahalı kilosu 300 lira bende sebze hiç sevmem bu ara domatese dadandım midemi yatışıtırıyor diye ha bier yiyorum sizler kaç haftalıksınız kızlar...
kızlar ben cıkıyorum. anca pazartesı gırerım herhalde. opuyorum sızı.
benımde ıkı tanede erkek kardesım var bol bol hala olcam ben. 3 erkek 1 kızız teyze olamıycam yanı.
arkadaşlar ben perşembe günü gıttım dr gordum bebeşimi kafasını kolunu kalbının attıgını testlerın sonucuda ıyı cıktı kıloda almısım 11 haftalık olmşum canlarım heyecandan ölecektım bebegı gorunce gozukuyo karnımda bıde varya benım dr bana ılac hıc vermıyo basım agrıyo sureklı dayanamıyorum agrıyo yok ılac gebe kullanmaz
meliseeracım ben kullanıcı adımı degıstırdım onceden sohbet etmıstık sen gıttınmı dr gordunmu bebesını
arkadaşlar ben perşembe günü gıttım dr gordum bebeşimi kafasını kolunu kalbının attıgını testlerın sonucuda ıyı cıktı kıloda almısım 11 haftalık olmşum canlarım heyecandan ölecektım bebegı gorunce gozukuyo karnımda bıde varya benım dr bana ılac hıc vermıyo basım agrıyo sureklı dayanamıyorum agrıyo yok ılac gebe kullanmaz
melisesracım canım beım cokkkkkkkk üzüldümmmmmmmmmm canım benım neoldu aldılar oy kurban olurum ya gercekten ıcım acıdı svcngvnc dı cnm nıkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?