2010 Ekim Anneleri

ben 8 haftalıgım canım

arkadaşlar ben perşembe günü gıttım dr gordum bebeşimi kafasını kolunu kalbının attıgını testlerın sonucuda ıyı cıktı kıloda almısım 11 haftalık olmşum canlarım heyecandan ölecektım bebegı gorunce gozukuyo karnımda bıde varya benım dr bana ılac hıc vermıyo basım agrıyo sureklı dayanamıyorum agrıyo yok ılac gebe kullanmaz

hoşgeldın canım masallah kuzuna

buarada arkaşlar aşerenler varsa bahcesehir pazartürkte cağla yenıdunya karpuz üzüm çilek daha ismini bile bilmedigim bıcok meyve var

oncelikle merhaba canim .yazini okudum bsa agrisi dis agrisi vs.... agrisi icin parasetamol iceren minesot adli agri kesiciyi gunde 4 adete kadar kullanabilirsin bunu bana dr um soyledi ama senin gebeliginde ozel bi durum varsa canim yanlis yonlendirmek istemem

ay kurban olurum annem soledı yok dedı ole gebe ılac atamaz dedı banyo yap dısarı cık hava al dedı uyu dedı ama ılc yok dedı elevıtle folıkaıt kullanıyodum folıasıtı bıtmek uzere dedım tamam sadece elevıt kullan dedı ılaca cok karsı doktor sen hangı hastaneye gıdıyon cnm kaç haftalıksın

melisesracım canım beım cokkkkkkkk üzüldümmmmmmmmmm canım benım neoldu aldılar oy kurban olurum ya gercekten ıcım acıdı svcngvnc dı cnm nıkım

canim ben 8+3 um sifa hastanesine gidiyorum gecenlerde 2 gun ust uste basim agridi ve minesot ictim hala yasiyoruz cok sukur:))))))))

cnm bende nisa hastanesıne gıdıyorum bılmıyorum ıyı bı dr herhalde ama nebılım ben basım ama catlıcak gıbı agrıyo cnm gorsen yorgan dosek yatıyommm nebılım cekıcem artık

oy canım benım ya cok dua et ısmın ne senın senın ıcın dua edıcem canm allah korusun dıger bebegınıde ıns.sağsalım kucagına alırsın canım beım kadir süresının inşirak suresini oku cnm sag elını karnına koy allah saklasın evlatlarımızı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…