moralim bozuk
tahlillerim çıkmış
düşük tehlikem varmış bişe 20olması gerekirken 10mu neymiş
kanım düşükmüş
pofff çok halsizim başım ağrıyo kendimi acaip yorgun hissediyorum
merhaba kızlaarrr
bende inşallah 22 EKİM 2010 da anne olacağım
son adet tarihim 15 OCAK
4+3 haftalık hamileyim :))) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi
keseyi görmek için sabırsızlanıyorum çünkü ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve kaç taneler çok merak ediyorum...sizce keseyi en erken ne zaman görebilirim fisfisfis fisfisfis
jelly hoşgeldin canım...
jhonneybravo canım,
burada birçok arkadaşımıza dr düşük tehliken var dedi. ama bak şu ana kadar bebeğini kaybedeb (Allah korusun) olmadı. o yüzden kendini çok kaptırıp yıpratma. bu olasılığı çok daha fazla arttırır..
aaaa ben gıttıgımde kan testı yapmıyoruz dedı vay be:):) demekkı heryer yapmıyo.
hosgeldın aramızatup bebek ayyy:):) özlemle dolu bı bebek o zaman. yada bebekler:):):)
rabbim bir daha yaşatmasın inşallah aynı arayışları...gerçekten çok zor ...üzüntüler ve umutsuzluklar içerisinden çıkıp geldim aranıza inşallah sonuna kadar da gideriz hep birlikte
aymilewya,
hayırlı olsun canım benim... Allah nazarlardan saklasın. ben 4+5 te keseyi görmüştüm. haftaya rahat rahat görürsün. tahminen kaçtane olabilir???
ay ne güzel yarabbim. ama ben iki den fazlaya gelemezdim herhalde:)))
ya bilmiyordum(( sayfalar o kadar çabuk ilerliyor ki geriye dönük okuyamıyorum..
kalp etışı mı göremedi yoksa kanamalı düşük mü oldu?? ay balum ben bir kere yaşadım Allah kimseye yaşatmasın((
ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşimde sanki suçlu benmişim gibi davrandı telefonda :sinifsinif:
bu arada harbiden nüfus patlaması var ekimde
ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşimde sanki suçlu benmişim gibi davrandı telefonda :sinifsinif:
bu arada harbiden nüfus patlaması var ekimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?