2010 Ekim Anneleri

benim sat 13 ocak dediğim gibi, çok sevindim normal olmasına, skalada aralık geniş zaten, ben de perşembe gideceğm doktora bakalım :)

merhaba kızlaarrr

bende inşallah 22 EKıM 2010 da anne olacağım
son adet tarihim 15 OCAK

4+3 haftalık hamileyim :))) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi

keseyi görmek için sabırsızlanıyorum çünkü ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve kaç taneler çok merak ediyorum...sizce keseyi en erken ne zaman görebilirim fisfisfis fisfisfis

jelly hoşgeldin canım...

jhonneybravo canım,

burada birçok arkadaşımıza dr düşük tehliken var dedi. ama bak şu ana kadar bebeğini kaybedeb (Allah korusun) olmadı. o yüzden kendini çok kaptırıp yıpratma. bu olasılığı çok daha fazla arttırır..

hosgeldın aramıza tup bebek ayyy:):) özlemle dolu bı bebek o zaman. yada bebekler:):):)

aymilewya,
hayırlı olsun canım benim... Allah nazarlardan saklasın. ben 4+5 te keseyi görmüştüm. haftaya rahat rahat görürsün. tahminen kaçtane olabilir???
ay ne güzel yarabbim. ama ben iki den fazlaya gelemezdim herhalde:)))

seker_leblebı kaybettı malesef ama dusuk tehlıkesı hep oluyo ılk aylarda korkmayın. bana resmen evde dur bekle bu hafta dusebılır bebegın dedı ya. ama cok umutluyum yıne de. umudunu yıtırme siboş olur mu

aaaa ben gıttıgımde kan testı yapmıyoruz dedı vay be:):) demekkı heryer yapmıyo.

geçen yıl banada yapılmıo demişlerdi. geçen p.tesi idrar testi yaptım pozitif çıkınca sağlık ocağına gittim
böle böle die yarın gel kan testi yapalım dediler.

hosgeldın aramıza tup bebek ayyy:):) özlemle dolu bı bebek o zaman. yada bebekler:):):)

rabbim bir daha yaşatmasın inşallah aynı arayışları...gerçekten çok zor ...üzüntüler ve umutsuzluklar içerisinden çıkıp geldim aranıza inşallah sonuna kadar da gideriz hep birlikte

ya bilmiyordum(( sayfalar o kadar çabuk ilerliyor ki geriye dönük okuyamıyorum..
kalp etışı mı göremedi yoksa kanamalı düşük mü oldu?? ay balum ben bir kere yaşadım Allah kimseye yaşatmasın((

rabbim bir daha yaşatmasın inşallah aynı arayışları...gerçekten çok zor ...üzüntüler ve umutsuzluklar içerisinden çıkıp geldim aranıza inşallah sonuna kadar da gideriz hep birlikte

amin canım. saglıklı bebişler inş hepımıze.

doktor 3 tane embriyo koydu içime ama kaç tanesi tutundu hiç bilmiyorum..keseyi görmeye gittiğimizde belli olacak herşey...ben bu hafta gideyim öyleyse, öğrenir öğrenmez haber veririm sayısını sizlere

ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşimde sanki suçlu benmişim gibi davrandı telefonda :sinifsinif:
bu arada harbiden nüfus patlaması var ekimde

ya bilmiyordum(( sayfalar o kadar çabuk ilerliyor ki geriye dönük okuyamıyorum..
kalp etışı mı göremedi yoksa kanamalı düşük mü oldu?? ay balum ben bir kere yaşadım Allah kimseye yaşatmasın((

benım de haberım yoktu. nevyas soyledı baktım lısteden de cıkmıs cok uzuldum Allah kımseye yasatmasın. bu arada masaustu kullanıyorum klavye ve mouse kablosuz uzak durabılıyorum. led monıtorler var ya onlar. acaba bunlarda daha cok mu radyasyon vardır onu bılmıyorum. kaktus mu alsak:) kaktus radyasyonu alıyomus da

ya ağlamak istiyorsan ağla am fazla dağıtma daha kesin birşey yok hayatım...
eşin niye öyle birşey yapma ihtiyacı duydu. pazartesi sendromumu tutmuş. kusura bakna ama bu tarz eşlere hasta oluyorum.

çok doğru söylüyorsun hemen albirtane kaktüs. . inan ban akşamları en fazla yarım saat alıyorum elime dizüstü çok daha tehlikeli diyorlar...

ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşimde sanki suçlu benmişim gibi davrandı telefonda :sinifsinif:

bende cuma gunu cok agladım ama sonra gectı hayırlısını iste Allahtan. esım bana cok uzulmustu kıyamam ben ona canım benım:asigim:

canımm öncelikle çok geçmiş olsun...umarım bebeğin seni hiç bırakmaz

düşük tehlikesi olan gebeliklerde progestan takviyesi yapılır...doktorun verdi mi sana böyle bişey...birde sakın stres yapma herşeyden önce senin moralin çok önemli sen iyi olki bebeğinde iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…