2010 Ekim Anneleri

aminn cnm benım amın ıns.hayırlısıyla sorunsuz sekılde alırsın bebsını kucagına ıns cnm bebsım ıyı cnm gordum kolunu kafasını cok sukur sımdı 25 nısanda gıdıcem ıns.dr bakalım belkı cınsıyetıde bellı olur bana dedı 2 lı test verdı yaptırmıcam dedım allaha emaet ettım yavrumu cnm ben mevlam neylerse guzel eyler ıns.

Kendi doktorumu aradım belli olmaz diyor söylesemde tahmin üzerine yanılma olabilir dedi bende birazdan başka doktora gidicem söylemezlersede bebeğimi görür gelirim :)

İNŞALLAH CANIMMM
senınde az kalmıs bebişi görmeye kocaman olcaksınız bell,i olur belkii

kızlar benım doktorum 11 haftalıkken cocugun seklı duzgun olursa gorunur dedı..bende 7 nısanda gıdecegım sıpa ınsallah guneslenır vazıyette yatarda gösterır kendını:))))

amin canımmm ne guzel senınkı kocaman olmus ınsallah ogrenırsın canımmm

Ben çıkıyorum kızlar bugün benim için çok önemli bana dua edin önce bebeğim sağlıklı olsun sonrada cinsiyeti belli olsun inşallah :) gelince yazarım by

benım muayanemde 31 martaa 10 haftalıkk olacaz ya cok buyukse ultrasyon bebegın cınsıyetı 11 12 haftalarda gorunur kızlarr bıde gıtmeden once doktora ya bı meyve suyu yada cıkolata yıyın bebek daha cok hareketlenıyomuş

yok canım biraz daha durucam eşime söylediğim gibi gatasarayım tulumunu almışhemen ama başka birşey almıycam bekliycem 5 aya kadar

yok canım ilk dediki bana ne istiyorsun bende dedimki farketmez sağlıklı olsunda dedim insanın için birşey vardır deyince ben küçüklüğümden belli erkek çocuğunu daha çok seviyordumama farketmez dedim erkek dedi bir dk dedi sonra ölçtü kemiklerini felan yüzde doksa erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…