2010 Ekim Anneleri

benımde hamıle oldugumda hep kız doguyordu içime
şimdi erkek doguyor saglık olsunda en onemlısı o

iyiyim canııım bende nasıl olsuunnn :)
yok canım ben 9+5'im de kac gundur foruma düzgün giremedim ondan öyle kaldı :)

bebisimi 1ay aradan sonra, cumartesi gunu gormeye gidicem allah nasip ederse teyzeleri :)
insallah iyidir.

geçmiş olsun kızlar dün doktora gittiim bebeğim iyimiş yüzde doksan erkek dedi
gözün aydın cnm ilk haber senden gelidi ikici haber kimden acaba nevyastanmi bide nevyas aözel mesaj atta ilk tahmin erkek diye listede günceleme yapsın
kızlar ruyamda bı kanama olmustum var yaaaa. cok korktum yauyandıgımda sukrettım. kan bozuyo derler ruyayı. inş oyledır.

bend eradalard açok kanamam oldugunu görürüyodum ve çok korkuyodum cnm allah kimseye göstermesin...

slm kizlar doktoardan geldim:)
valla kizlar masallah bebegim cok saglikli ultrason resimlerini ekliycem günlügüme ordan bir bakin bakalim neye benziyor:))
satimizlar ayni gidiyoruz
ben hic kilo almamisim
ve hani size haret ediyor dedin di ya.doktorda uzaninda yine kimildadi.kadin daha ultrasonda bakmadan sag tarafima koydum elimi göbek deligimin üst tarafini yanina bebek burda dedim ve gercekten orda cikti.yani hissettigim gercekden bebegimis.
bir görseniz hic yerinde durmuyor.eli ayaklari kipir kipir oyunuyor.
doktoara da bosk mu karatemi ne ediyor mu dedi:))
sükür hersey yolunda.cinsiyetine birsey demedi.haftaya sali ölcümler icin tekrar gitcem o zaman söyler insallah.buda ultrason resimlerimiz.

masallah kuzuna canım darısı basımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…