çok doğru söylüyorsun hemen albirtane kaktüs. . inan ban akşamları en fazla yarım saat alıyorum elime dizüstü çok daha tehlikeli diyorlar...
canımm öncelikle çok geçmiş olsun...umarım bebeğin seni hiç bırakmaz
düşük tehlikesi olan gebeliklerde progestan takviyesi yapılır...doktorun verdi mi sana böyle bişey...birde sakın stres yapma herşeyden önce senin moralin çok önemli sen iyi olki bebeğinde iyi olsun
kızlar nasılsınız geleceğin göbekli bayanları hıhıhı....
progestan bebeğin rahime tutunmasını sağlıyor ...gebelik esnasında progestan hormonu vücutta azalırsa düşük tehlikesi başlıyor...ilk 3 ay bu yüzden önemli , 3 aydan sonra gerekli progestanı plesanta üretmeye başlıyor ve bi sorun kalmıyo
ayyy yazarken sinir oldum kendime ammada bilmiş bilmiş konuştum dimi yaaa
sen sankı gobeksız olcan :):):):)
balum cnm nasılsın....
cnm bende çok merak ediyorum seni inş hayırlı haberlerini alicagiz cnm benim ...cok sagol canım ıyıyım sen nasılsın. azcık kaldı sabah 9 da hastanede olcam. heyecanım artıyo ıns hayırlı haberlerle gelcem. sen napıyon:)
bisürü ilaç vermiş düşmesin die bi ilaç vermiş bide kanı fazlalaştırmak için eşim getircek ben çok hareketlyim dikkat etmiyorum hiç oyüzden biraz kızdı yat diyorum ben sana yat die sinir ediyodun beni die sesinden belliydiki benden daha fazla üzülmüş ses tonu bi tuhaftı hayatta bidaha izmite götürmez beni
her hafta sonu gidiyoduk izmitliyiz bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ılk bebegınde dusuk yasayan ne kadar cok varmıs
merhaba kızlaarrr
bende inşallah 22 EKİM 2010 da anne olacağım
son adet tarihim 15 OCAK
4+3 haftalık hamileyim :))) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi
keseyi görmek için sabırsızlanıyorum çünkü ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve kaç taneler çok merak ediyorum...sizce keseyi en erken ne zaman görebilirim fisfisfis fisfisfis
slm kızlar. bişi sorcam ya ben süt içemiooom. sütü nesguikle içsem olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?