2010 Ekim Anneleri

çok doğru söylüyorsun hemen albirtane kaktüs. . inan ban akşamları en fazla yarım saat alıyorum elime dizüstü çok daha tehlikeli diyorlar...

ben pembe dızustu ıstıyodum:):) eşim dedı kı he alım de kucagından ındırme dımı. esım ve aılesı bu konularda cok dıkkatlı kulaklıksız tlf bıle konusamıyorum ben. kayınpederım resmen saglıgı ıcın yasıyo herkesın dılınde. benı de sureklı tembıhlıyolar:)

evet bana hem progestan hap hem progestan jel verdı mesela.

progestan bebeğin rahime tutunmasını sağlıyor ...gebelik esnasında progestan hormonu vücutta azalırsa düşük tehlikesi başlıyor...ilk 3 ay bu yüzden önemli , 3 aydan sonra gerekli progestanı plesanta üretmeye başlıyor ve bi sorun kalmıyo

ayyy yazarken sinir oldum kendime ammada bilmiş bilmiş konuştum dimi yaaa

yok yok cok has konustun

aymilewya,
bazen birbirimizi doktorlardan daha fazla bilgilendirebiliyoruz:))) bende bir soru soracağım. sizce bebeğin kalbinin durmasını engellermi bu ilaçlar.
dr bana birsürü yasak koydu. ilişki yasak. iş yasak vs vs vs... ama folic ten başka birşey vermedi. ilk bebeğimde hüsran yaşamama rağmen..

selmacım madem sadece folıkasıt verdı demekkı ıyı bebısın. bana da bırsuru yasak verdı. ilişki yasak. evde durcan sadece tuvalete kalkacan...

mrblar kızlar a.s.
sabahtan beri yoktum temizlikle uğraştım tabi kendimi yormadan dinlene dinlene bu saatte bitti
sizler nasılsınız

bisürü ilaç vermiş düşmesin die bi ilaç vermiş bide kanı fazlalaştırmak için eşim getircek ben çok hareketlyim dikkat etmiyorum hiç oyüzden biraz kızdı yat diyorum ben sana yat die sinir ediyodun beni die sesinden belliydiki benden daha fazla üzülmüş ses tonu bi tuhaftı hayatta bidaha izmite götürmez beni
her hafta sonu gidiyoduk izmitliyiz bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

of psikolojik olarak kasıklarımda çok fena sancı hissediyorum yoksa gerçekmi çok bastırdı ama kadın bugün

cok sagol canım ıyıyım sen nasılsın. azcık kaldı sabah 9 da hastanede olcam. heyecanım artıyo ıns hayırlı haberlerle gelcem. sen napıyon:)
cnm bende çok merak ediyorum seni inş hayırlı haberlerini alicagiz cnm benim ...

cnm hiç sorun olmdıgı hallede bugün hemşireler bana iş yapma yat dediler ev temizligiydi yok başka işti yapma dediler send ebiraz dikkat et cnm yerden bir çöp bile kaldirma uzat ayaklarını biraz sabret cnm herşey yolluna girercek inşş...

esracım sagol gelır gelmez haberlerı yazıcam. siboş senı de ıyı anlıyorum. esınde uzuldugu ıcın oyle tepkı vermıstır canını sıkma. ama dınlen mutlaka.

ılk bebegınde dusuk yasayan ne kadar cok varmıs

ewet benimde dikkatimi çekti ekim annelerinin çoğunun ilk bebişleri düşmüş bu ikinci hamişlikleri buna bende dahilim tabi...inş. kimse yaşamaz böyle bişey bidaha ALLAH yardımcımız olsun...

vajinal ultrasonla hemen görebilirsin canım...

slm kızlar. bişi sorcam ya ben süt içemiooom. sütü nesguikle içsem olurmu

canım bence sade içsen daha iyi.. meyve sularında bile kimyasal var diye yasakladı dr. bence süttozu kkaoda zararlı olabilir... biraz geçir şu 3 ayı...çok önemli eller kollar, omurlar, herleyin oluştuğu safha! bence herşeyi saf tüketin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…