slm kizlar doktoardan geldim:)
valla kizlar masallah bebegim cok saglikli ultrason resimlerini ekliycem günlügüme ordan bir bakin bakalim neye benziyor:))
satimizlar ayni gidiyoruz
ben hic kilo almamisim
ve hani size haret ediyor dedin di ya.doktorda uzaninda yine kimildadi.kadin daha ultrasonda bakmadan sag tarafima koydum elimi göbek deligimin üst tarafini yanina bebek burda dedim ve gercekten orda cikti.yani hissettigim gercekden bebegimis.
bir görseniz hic yerinde durmuyor.eli ayaklari kipir kipir oyunuyor.
doktoara da bosk mu karatemi ne ediyor mu dedi:))
sükür hersey yolunda.cinsiyetine birsey demedi.haftaya sali ölcümler icin tekrar gitcem o zaman söyler insallah.buda ultrason resimlerimiz.
slm kizlar doktoardan geldim:)
valla kizlar masallah bebegim cok saglikli ultrason resimlerini ekliycem günlügüme ordan bir bakin bakalim neye benziyor:))
satimizlar ayni gidiyoruz
ben hic kilo almamisim
ve hani size haret ediyor dedin di ya.doktorda uzaninda yine kimildadi.kadin daha ultrasonda bakmadan sag tarafima koydum elimi göbek deligimin üst tarafini yanina bebek burda dedim ve gercekten orda cikti.yani hissettigim gercekden bebegimis.
bir görseniz hic yerinde durmuyor.eli ayaklari kipir kipir oyunuyor.
doktoara da bosk mu karatemi ne ediyor mu dedi:))
sükür hersey yolunda.cinsiyetine birsey demedi.haftaya sali ölcümler icin tekrar gitcem o zaman söyler insallah.buda ultrason resimlerimiz.
slm 2010 ekimin güzel anneleri nasılsınız neler yapıyosunuz anlatın ben yarın bebeğimi göreceğim varmı yakınlarda doktora gidecek olan..
feyza 79 sen kaç haftalıksın
feyza 79 sen kaç haftalıksın
bu arada kızlar sitede bi sorun mu var.
selam canım hoşgeldın nasılsın bende persembe gorucem
canım kaç haftalık anlamadım 7+9mu demek istedin benim 10+1 günlük senin kaç haftalık.
evet ya bağlantı kopup duruyor..
aleykümselam melisesracım hoşbulduk bacağım ağrıyor 3 gündür zor yürüyorum onun dışında iyiyim sen nasılsın varmı seninde ağrıların seninde az kalmış bebişini görmeye ne kadar olmuştu senin...
ben istanbul tüp bebek merkezi doktor aret kamara gidiyorumtüp bebeğimide o yapmıştı benim bırakmadımdevamedicem inşallah
ben 12 haftaya girdim
melisesra sen nereye gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?