2010 Ekim Anneleri

selam kızlar yarın büyük gün benim için........test için ve ense kalınlığı için..........allah inşallah hayırla sonuçlandırır çok korkuyorum yaa

ben 12 haftaya girdim

ne güzel senle iki haftamız var doğum tarihin ne zaman..

geçmiş olsun canım ben iyiimçok şükür bende hıc bı belırtı yok korkuyorum oyuzden perşembe görücem canım

korkma canım herkes belirti yaşayacak diye bişey yokki kimisi çok ağrılı sancılı bulantılı geçiriyor kimisindede hiç belirtiolmuyor inşallah rahat bi gebelik geçirirsin bende yarın görücem bebeğimi aslında bende korkuyorum bacağım öyle ağrıyorki karnıma vuruyor ağrısı varmı benim gibi olan arkadaşlar..

selam kızlar yarın büyük gün benim için........test için ve ense kalınlığı için..........allah inşallah hayırla sonuçlandırır çok korkuyorum yaa

simgecim senin ne kadalık bende yarın gideceğim ama acaba test verecekmi benim 10 haftalık senin ne kadar...

ya kızlar benim midem yine kötü.az önce yine çıkardım.(hemde poşet dosyaya okulda olunca)geçmiş gbydi yine başladı.neden acaba?

aminn canımmm ALLAHIM hepımız hakkında hayırlısını versin

ben perşembe gıttıgımde sata göre 8+1 di ultrasonda 7+4 çıktı insallah persembe gıttıgımde arayı kapatır bebişim

masallah kuzuna canım darısı basımızaa
amin canim insalllahhhhhh

feyzacım cokk sevındım canımm ne kadarlıksın sen
canim bugün tam 10+6 olduk

feyzacım maşallah çok güzel ya bende yarın göreceğim bebeğimi bende ultrason resmini koymak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum banada anlatırmısın birde kaç haftalık oldun sen...
canim valla süper duygu insallah sende görürsün canim.ben pcnin camdan cektip fotoyu basit oluyor.sonrada resim dosyasina kayd ediyorum.
imageshack.us var oraya girinde dosyamdan resmi tikliyorum ve yüklüyor
ordan da kopya edip foruma yapistiriyorum.

maşallah canım çok net görünmüş valla ultrasonda.darısı başımıza
sagol canim insallah sende tez zamanda görürsün canim
feyza 79 sen kaç haftalıksın
10+6 canim.ölcümleri yapamadi o yüzden haftaya tekrar gitcem

feyza çok tatli hadi gözün aydın cnm artık sakin sakin duracakları yok bunların doguma kadar maç ederler galibi kim olur bilemiyorum...
vallal hic sorma ne eli ne ayagi hic durmuyordu.:))

feyzacım kocman bı maşşallah sıze tatlımm
cok sagol canim darisi size insallahhhhhh

ben perşembe gıttıgımde sata göre 8+1 di ultrasonda 7+4 çıktı insallah persembe gıttıgımde arayı kapatır bebişim
canim yetistir hic korkma arayi kapatir.doktorum 12 haftalik olunca belli olur asil geri yada ön oldugu dedi.benimki tam satla gidiyor simdilik.

balum canim balida sordum doktora unutmadim kiz.
tabi dedi cok asiri tüketilirse alerjik reyoksiyon oluyor dedi.azdan birsey olmaz yiyebilirsin dedi.asiri tüketmek sakincaliymis

yaziyorum canimcim

ANTI CMV IGG ile ANTI RUBELLE IGG bu ikisi negatif olmasi gerekirken pozitif ama nette arastirdim korkulacak bisey diil tabi pazartesi dr um ne der bilemiyorum ( yusuffff yusuffff)

canım pozitif olması sen bunları daha önce geçirmişsin...........ama CMV IGG için birde avidite diye bir test var..........bu önemli çünkü bende kısa süre önce bu sorunu yaşadım.........bu test senin bu virüsü ne zaman aldığını gösteriyor.............eğer hamilelikten önceyse sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…