bir iki gün oynuyor onuda boşver
melis esra hiç canını sıkma olsun rabbim buna sağlık versin normalde tüp bebeklerde bir yane tercih ediyolar
ben 12 haftaya girdim
geçmiş olsun canım ben iyiimçok şükür bende hıc bı belırtı yok korkuyorum oyuzden perşembe görücem canım
selam kızlar yarın büyük gün benim için........test için ve ense kalınlığı için..........allah inşallah hayırla sonuçlandırır çok korkuyorum yaa
ne güzel senle iki haftamız var doğum tarihin ne zaman..
korkma canım herkes belirti yaşayacak diye bişey yokki kimisi çok ağrılı sancılı bulantılı geçiriyor kimisindede hiç belirtiolmuyor inşallah rahat bi gebelik geçirirsin bende yarın görücem bebeğimi aslında bende korkuyorum bacağım öyle ağrıyorki karnıma vuruyor ağrısı varmı benim gibi olan arkadaşlar..
selam kızlar yarın büyük gün benim için........test için ve ense kalınlığı için..........allah inşallah hayırla sonuçlandırır çok korkuyorum yaa
ben perşembe gıttıgımde sata göre 8+1 di ultrasonda 7+4 çıktı insallah persembe gıttıgımde arayı kapatır bebişim
simgecim senin ne kadalık bende yarın gideceğim ama acaba test verecekmi benim 10 haftalık senin ne kadar...
canım dıger bebegın dustumu ıkızdıya bırı senınkıı
amin canim insalllahhhhhhmasallah kuzuna canım darısı basımızaa
canim bugün tam 10+6 oldukfeyzacım cokk sevındım canımm ne kadarlıksın sen
canim valla süper duygu insallah sende görürsün canim.ben pcnin camdan cektip fotoyu basit oluyor.sonrada resim dosyasina kayd ediyorum.feyzacım maşallah çok güzel ya bende yarın göreceğim bebeğimi bende ultrason resmini koymak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum banada anlatırmısın birde kaç haftalık oldun sen...
sagol canim insallah sende tez zamanda görürsün canimmaşallah canım çok net görünmüş valla ultrasonda.darısı başımıza
10+6 canim.ölcümleri yapamadi o yüzden haftaya tekrar gitcemfeyza 79 sen kaç haftalıksın
vallal hic sorma ne eli ne ayagi hic durmuyordu.:))feyza çok tatli hadi gözün aydın cnm artık sakin sakin duracakları yok bunların doguma kadar maç ederler galibikim olur bilemiyorum...
cok sagol canim darisi size insallahhhhhhfeyzacım kocman bı maşşallah sıze tatlımm
canim yetistir hic korkma arayi kapatir.doktorum 12 haftalik olunca belli olur asil geri yada ön oldugu dedi.benimki tam satla gidiyor simdilik.ben perşembe gıttıgımde sata göre 8+1 di ultrasonda 7+4 çıktı insallah persembe gıttıgımde arayı kapatır bebişim
yaziyorum canimcim
ANTI CMV IGG ile ANTI RUBELLE IGG bu ikisi negatif olmasi gerekirken pozitif ama nette arastirdim korkulacak bisey diil tabi pazartesi dr um ne der bilemiyorum ( yusuffff yusuffff)
canım benim allah öbürüne sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?