bu arada ilkin kaç aylıktı düştüğünde
amin canim insalllahhhhhh
canim bugün tam 10+6 olduk
canim valla süper duygu insallah sende görürsün canim.ben pcnin camdan cektip fotoyu basit oluyor.sonrada resim dosyasina kayd ediyorum.
imageshack.us var oraya girinde dosyamdan resmi tikliyorum ve yüklüyor
ordan da kopya edip foruma yapistiriyorum.
sagol canim insallah sende tez zamanda görürsün canim
10+6 canim.ölcümleri yapamadi o yüzden haftaya tekrar gitcem
vallal hic sorma ne eli ne ayagi hic durmuyordu.:))
cok sagol canim darisi size insallahhhhhh
canim yetistir hic korkma arayi kapatir.doktorum 12 haftalik olunca belli olur asil geri yada ön oldugu dedi.benimki tam satla gidiyor simdilik.
balum canim balida sordum doktora unutmadim kiz.
tabi dedi cok asiri tüketilirse alerjik reyoksiyon oluyor dedi.azdan birsey olmaz yiyebilirsin dedi.asiri tüketmek sakincaliymis
Biz geldik kızımla :hulya:
masallah canim benimmm kesinmi ögrendin mi canim??Biz geldik kızımla :hulya:
nisanin altisinda sende ögrenirsin canim:))kesinmi cnm ne dedi dr ayyy yavaş yavaş cinsiyet tahminleri nisanin alsı ne zaman gelecek yaaa heyecanlandım şimdi...
nisanin altisinda sende ögrenirsin canim:))
tabi ben 30 gitcem senden önce ögrencem:))
canim kac haftaliksin simdi???benimde tam 1 hafta geriden geliyor...........acaba neden.............geç döllenme deniyor ama bebeğin sağlığıyla ilgili değildir umarım............çünkü sağlıksız bebeği rahim allahın hikmeti galiba atıyor deniyor yada kalbi duruyor...........benim ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durmuştu
Biz geldik kızımla :hulya:
gelir kiz gelir büyüsün iste acele etme kizzzağlıyacam yaa offf benki şimdi gelemzki....
Sata göre 1 gün geriyiz 12+3 çok rica ettim doktora önce normal ultrasonla sonra renkliyle baktı kesin diyemem ama kıza benziyor dedi tabi bence kesin :)
Sata göre 1 gün geriyiz 12+3 çok rica ettim doktora önce normal ultrasonla sonra renkliyle baktı kesin diyemem ama kıza benziyor dedi tabi bence kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?