2010 Ekim Anneleri

saglıklı olsunda kapatır araryı:))

benimde tam 1 hafta geriden geliyor...........acaba neden.............geç döllenme deniyor ama bebeğin sağlığıyla ilgili değildir umarım............çünkü sağlıksız bebeği rahim allahın hikmeti galiba atıyor deniyor yada kalbi duruyor...........benim ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durmuştu

KIZLARRR
benim doktoruma sesli dinlemek istiyoru mkalp atisini dedim
güylü oluyor o dedi.zarar verebiliyor ben pek önermiyoru mbu haftalarda sesli dinlemeyi dedi
sizde doktoaunuz sesli dinletirse izin vermeyin kizlar.

canim kac haftaliksin simdi???
12 haftaya göre arayi kapatir hic korkma canim.insallahh bu sefer yavrun kucagina almayi nasip etsin rabbimm

Sata göre 1 gün geriyiz 12+3 çok rica ettim doktora önce normal ultrasonla sonra renkliyle baktı kesin diyemem ama kıza benziyor dedi tabi bence kesin :)

ağlıyacam yaa offf benki şimdi gelemzki....
gelir kiz gelir büyüsün iste acele etme kizzz
neuves canim rabbim saglik versin insallah saglikli olmasi en önemlisi
valla kipir kipir gördümya insanin ici eriyor.yavrum benim.kiz olgan fark etmez
parmaklari bilem var ya sayiliyor bile el ayak yerim ben onu yaaa

arkadaşlar hemende cinsiyetine kaptırmayın benım bı akram var once dedı erkege benzıyo dedı epey sonra dedı kız nekadar gec ögrensek okadar kesın olur bence

Sata göre 1 gün geriyiz 12+3 çok rica ettim doktora önce normal ultrasonla sonra renkliyle baktı kesin diyemem ama kıza benziyor dedi tabi bence kesin :)

slm hanımlar.nevyas hayırlı olsun cnm.yavaş yavaş cinsiyetler çıkmaya başladı bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…