2010 Ekim Anneleri

ay çok heyecanlı valla cinsiyetler belli oluyo.artık kızım ,oğlum diye sevcezzzzz

arkadaşlar hemende cinsiyetine kaptırmayın benım bı akram var once dedı erkege benzıyo dedı epey sonra dedı kız nekadar gec ögrensek okadar kesın olur bence
öyle cnaim valla benim burda 9 ay boyunca kiz dendi arkadsin
dogumdabile zeynep hadi geldi geliyor demisler
dogsaki erkek yunusemre geldi:)))

Yok canım başka doktora gittim ama çok ilgiliydi memnun kaldım..
doktor cok önemli ya benimki de sükür iyi iyice her detayi anlatir.

Tabiki dr da kesin değil dedi daha küçük sonuçta ama 2 ultrasondada baktı kıza benziyor dedi %100 kız demedi 2 hafta sonra erkek de diyebilirler ama benim için fark etmez şuan kız :))

hafta sonu bizde dr.da idik.ooo bizimki hareketlere başlamış bile keyfine diyecek yok.ekmek elden...

kızlar midem çok bulanıyor benim ara ara ne zaman geçer ki 3 ay diyorlar ama okuldayken çok zorluyor

bulantı falan mı? normal diyorlar ama kaybolabilir benim bazen olmuyor bazen ise süründürüyor

nevyasım bitnm..gözün aydın...sağlıkla gelsin inşallah...işler biraz yoğun bakamıyorm çok ama yüreğim sizlerle benim endişeli kuzucuklarım... hepiniz rabbime emanetsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…