2010 Ekim Anneleri

mrblar kızlar a.s.
sabahtan beri yoktum temizlikle uğraştım tabi kendimi yormadan dinlene dinlene bu saatte bitti
sizler nasılsınız

canım ne temizliği yahuuuu... eğilip kalkmıyorum bile ben...
dikkat et kendine... zaten hep bi endişe war bende ya hayır olsun!!

Arkadaşlar bulantınız hangi haftada başladı , benim hala başlamadı , hamilelikte bulantı olması çok iyiymiş ..

kızlar ben bugun dr gittim düşük riskim var keseyı gördük ama kesem bıraz asagıda oldugu için şimdi progestan kullanıyorum bilginiz olsun iyi akşamlar... bu topıc e sureklı dahıl olamıyorum ama sizi her gelışmeden haberdar eteye çalışıyorum....

aktay canım benim bebişim 6+3 bende de hiç bulantı yok bende ilk başta çok telaş yaptım ama bazı hamişliklerde hiç bulantı olmuyormuş canım aklında bulunsun doktor kontrolüne gidene kadar bazı şeylere kulağını tıka canım hayırlısıyla burda herkes bebişine sağlıkla kavuşacak inşşş.

evet perşembe gitçem ilk gidişim olcak bakam bana ne dicek. şiddetli bi ağrım yada kanama fln yok lekelenme falanda yok umarım herşey yolundadır.

evet perşembe gitçem ilk gidişim olcak bakam bana ne dicek. şiddetli bi ağrım yada kanama fln yok lekelenme falanda yok umarım herşey yolundadır.

umarım canım. sen ılk kez gıtcen he. keseyı gorursun. ay ılk gıdıste farklı bı heyecan oluyo. doktorun kapısına gıttıgınde kalbın yerınden cıkacak gıbı carpıyo. guzel heyecanlar ya:)

umarım canım. sen ılk kez gıtcen he. keseyı gorursun. ay ılk gıdıste farklı bı heyecan oluyo. doktorun kapısına gıttıgınde kalbın yerınden cıkacak gıbı carpıyo. guzel heyecanlar ya:)

yok hayatımda ilk defa gitmiom daha öncede gittim. o heyecan başkaydı gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…