2010 Ekim Anneleri

bende merak var merak
acaba içimde neler oluyo
acaba kızmı erkek mi
acaba napıyo
acaba kime benziycek nasıl bişe olcak
ay dahada çoğaltabilirm bunları

bende 26sında gidicem kalp atışları için doktoru arıycam randevu alırsam ogün
alamazsam1 martta inşallah :)
sen hangi doktora gidyosun cnm

canım satlarımız senle nerdeyse aynı kalp atışları için dr.mi dedı sana 26 sı gel die....benim yarın randevum var duyamayacakmıyım ben şimdi((

günaydın kıslar dün maaşllah kaynatmışsınız...düşük tehlikesi olanlar çok düşünmeyin bence bende 2 defa düşük yaşadım allahın taktiri bu bebek düşüyorsa sağlıklı değildir zaten...ilerde bi sorun cıkmasından sa düşmesi bence daha iyidir..moralleri bozmayalım kızlar yaa inşşallah hayırlısıyla hepimizde bebişlerimizi kucağımıza alırız.........a.s.

Günaydin anneler
bugün 6+3 oldum. kendi annem dahil kimseye söylemedim daha. çünkü riskliyim. yani sadece eşim ve sizler biliyorsunuz. kıymetinizi bilin :) bu esnada fırsat buldukça buraya girebiliyorum. aynı zamanda bebiş bekleyenleri okumak çok iyi geliyor insana. bende de mide bulantısı yok bundan tedirgindim gördüğüm kadarıyla yalnız değilim

günaydın hanımlar,
nasılsınız bakeyim..
var mı ağrısı sıkıntısı olan? bende ki şişlik beni mahvediyor kızlar. dün gece gögüs uçlarımız sızlamasından uyuyamadım. bu gögüs ağrısı ne zaman geçer ki acep...

Merhaba selmas
bende hafif göğüs ağrısı var ve iyiki var diyorum. böylece hamişliğim devam ediyor diye düşünüyorum. bence sende hamilelikle ilgili ağrılarına bu şekilde bak. bide midem bulansa benden iyisi yok. neler söylüyorum ben yahu

merhaba arkadaşlar bu zamana kadar hamilelik belirtileri diye dert yanarken şimdi bizde olduk hamile rabbim ilk önce isteyen herkese versin inş.
çok öğreneceğimiz şeyler olacakdır eminim

arkadaşlar ocak2010, şubat2010 ve mart 2010 sayfalarına girdim. o kadar güzel ki başta acaba hamilemiyiz herşey yolunda gidermi derken şimdi çoğu bebeğine kavuşmuş diğerleride kavuşmak üzere inşallah. darısı başımıza...

selmas88 evet ama ben bile tedirginim yarın kontrolüm var ne diycek dr bilemiyorum ama içimi rahat tutuyorum..bugun de hem sağ hem sol kasıkta yanma var bu ikiz şüpheside beni öldürüyor:))))

günaydın kızlar ilaçlarımı içmeye başladım dün akşmadan beri
sabah kocam kahvaltı hazırlamış kalkıp ilacı içeyim diye canım benim 10günlük bu progesten 10gün sora gelsin falan dememiş dallama doktor başka doktora gidicem büyümüş olurmu acaba

canım günaydın bende progesteron kullanıyorum yaklaşık 1 aydır hap değil ama jel
neden 10 günlük acaba seninki kanın düşüktü senin değilmi dikkat et kendine kuru üzüm falan ye benimde kan değerlerim iyi çıkmış ama demir çok düşükmüş bunun için 1 ay sonra ilaç vercek doktorum bana ne kadarlık hamileydin canım sen

günaydın canım sende kanama lekelenme varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…