2010 Ekim Anneleri

ya kıslar kalçamın ustune oturamıom belımden kalcama ınce ınce agrı oturtmuo yaaaaaaaaaaaa...bel fıtıgı olan hastalar gıbıyım

cnm bnm bnmde gece yatarken uykuda oluyo böle o ağrıyla uyanıyorum sağdan sola sağdan sola o tarafa yatsam orası ağrıyor nedenk acaba yaa böle sızlama uyuçma karılımı bişi :sinifsinif:

kanamam yok suan kesildi sabahtan beri zaten kan gibi diildi kötü bişi olsa kesilmez heralde demi 4 derandevm doktor gel baalım dedi kafanızı şişiriom ksra bakmayın nolr

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
johnnybravo, duygutrkl, melisesra+, selmas88+, kelebek_1974, esengülüm, yarican, mezime

benimde kabızlık var ama kanama falan yok henüz..ilk başlarda keten tohumu kullandım çok rahatlatmıştı gaz şikayeti falan da kalmamıştı..sonra nette okudum ki hamilelikte tavsiye edilmiyormuş..bu nedenle bıraktım..şikayetlerim de geri döndü tabi...neyse bir yolunu daha bulacağım inşallah..

ben elevit kullaniyorum ve buna bagliyorum kabizligi
bende isi cözdüm bir gün iciyorum bir gün ara veriyorum o zaman kabizlik olmuyor

kayisi kurusu ceviz badem falan yiyin kizlar.kan ilaci kullananlarda da oluyor kabizlik.
birde cok su icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…