günkurusu kayısı işe yarıyor tavsiye ederim..
selam kızlar biraz önce doktordan geldim..........ense kalınlığı ölçüldü normal ama perşembe günü ikili test ile karşılaştırıp ona göre belirlenecekmiş.............bu arada cinsiyetinide söyledi erkekmiş..........aslında benim gönlümde hep kızım olması vardı ama olsun sağlıklı olsunda.........pek değişeceğini sanmıyorum bariz belli dedi ama yinede hayırlısı inşallah
selam kızlar biraz önce doktordan geldim..........ense kalınlığı ölçüldü normal ama perşembe günü ikili test ile karşılaştırıp ona göre belirlenecekmiş.............bu arada cinsiyetinide söyledi erkekmiş..........aslında benim gönlümde hep kızım olması vardı ama olsun sağlıklı olsunda.........pek değişeceğini sanmıyorum bariz belli dedi ama yinede hayırlısı inşallah
evet benim tek derdim sağlıklı olması en ufak bir şeyden dahi korkuyorum.........ne kadar zormuş beklemek..........inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde dünyaya gelir
hayırlı olsun simge..Allah sağlıklı kavuştursun..kaç hafta sennki tam olarak??bende yarın gitcem..selam kızlar biraz önce doktordan geldim..........ense kalınlığı ölçüldü normal ama perşembe günü ikili test ile karşılaştırıp ona göre belirlenecekmiş.............bu arada cinsiyetinide söyledi erkekmiş..........aslında benim gönlümde hep kızım olması vardı ama olsun sağlıklı olsunda.........pek değişeceğini sanmıyorum bariz belli dedi ama yinede hayırlısı inşallah
evet benim tek derdim sağlıklı olması en ufak bir şeyden dahi korkuyorum.........ne kadar zormuş beklemek..........inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde dünyaya gelir
burdayım tatlımbuyrunnnnnnnnngeçmişe bakıyorum bişiler kaçırdım mı diye...evet cnm cok güzeldi akşam valla gidesim gelmedikaydirigubbakcemile5ironıc nerdesın canım hehehe dun aksam çok guzeldii
ben elevit kullaniyorum ve buna bagliyorum kabizligi
bende isi cözdüm bir gün iciyorum bir gün ara veriyorum o zaman kabizlik olmuyor
burdayım tatlımbuyrunnnnnnnnngeçmişe bakıyorum bişiler kaçırdım mı diye...evet cnm cok güzeldi akşam valla gidesim gelmedikaydirigubbakcemile5
hoşbulduka.s.nasılsın,iyi oldugunu hissediyorumhoşgeldın canımmmopuyorumnanaktan
hayırlı olsun simge..Allah sağlıklı kavuştursun..kaç hafta sennki tam olarak??bende yarın gitcem..
bu arada herkese selamlar kızlarrra.s.bugün nasılsınız*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?