2010 Ekim Anneleri

selam kızlar biraz önce doktordan geldim..........ense kalınlığı ölçüldü normal ama perşembe günü ikili test ile karşılaştırıp ona göre belirlenecekmiş.............bu arada cinsiyetinide söyledi erkekmiş..........aslında benim gönlümde hep kızım olması vardı ama olsun sağlıklı olsunda.........pek değişeceğini sanmıyorum bariz belli dedi ama yinede hayırlısı inşallah

hoşgeldın gozunaydınn
saglıklı olsunda

hadi gözün aydın canım, bende dün gittimde daha erken dedi (

KIZLAR KABIZLIK ıÇıN SÜT ıÇıN ARDINDA 15 20 DK SONR AıNCıR YıYıN KABIZ LIK FLN KALMIYO ıNANIN zemuszemus

AMANN MAŞALLAH cnmcmsağlıklı olsunlarda kız erkek far etmezz yesinler o yakışıklıyı gamyoncuiremsu

evet benim tek derdim sağlıklı olması en ufak bir şeyden dahi korkuyorum.........ne kadar zormuş beklemek..........inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde dünyaya gelir

Gözün aydın sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ya hadi hayırlısı canım.

hayırlı olsun simge..Allah sağlıklı kavuştursun..kaç hafta sennki tam olarak??bende yarın gitcem..

ben elevit kullaniyorum ve buna bagliyorum kabizligi
bende isi cözdüm bir gün iciyorum bir gün ara veriyorum o zaman kabizlik olmuyor

ben normal hayttada kabızım ama hamılelıkte vıtamıne basladım kabızlık kalktı ortadan o yonden rahatladım ama kım ne derse desın vıtamın kılo aldırıo

canım bugün tam 11+2.........birde kızlar birşey sorucam doktor göbekten baktı burdan ölçemem dedi alttan baktı sizde böyle oldumu hiç burdanda gözüküyor ama net değil dedi...........bu bile beni tedirgin etmeye yetti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…