hoşbulduka.s.nasılsın,iyi oldugunu hissediyorum
çok şükür tatlım,sizleri gördügüm zaman daha iyi oluyorumopuyorumnanaktanee bugün bi haber var mı?doktora giden falan???slm hayatım iyiyzi nolsunzemuszemussend eiyiisn :1hug:
bu arada herkese selamlar kızlarrra.s.bugün nasılsınız*
saol güzelim nolsun,sizi özledim geldimhoşbulduk canım iyiyim çok şükürr sen nasılsınnnn
şafak 2:CüvCüv:
hoşbulduk canııııımmbuyrunnnnnnnnniyiyim valla,seni sormalı?hosgeldin canım, sen nasılsın..
çok şükür tatlım,sizleri gördügüm zaman daha iyi oluyorumopuyorumnanaktanee bugün bi haber var mı?doktora giden falan???
saol güzelim nolsun,sizi özledim geldim
ne gzl görcen meleğini keşke haftada olsa böle muayenelr yakaydirigubbakcemile5ne gzl olur dimidelikafadulden
şafak 2:CüvCüv:
ayy canım beniiimmben dün gittim ama şimdi gibi hala gözümün önünde bebişim :)) rahmin icinde yukarı atıyo kendini sonra kayarak asagıya iniyodu :)) cok güzel bi duygu yaa, inanılmaz..
aa persembemi gidiyosun canım, az kalmıs.. hayırlı haberlerle dön inş. :)
ben doktorla konusucam ıkı haftada bır gelcem dıye içim rahat etmıyor yoksa 1 ay cok uzun
ayy canım beniiimmyaramaza bak annesinin karnını parka cevrimişkaydirigubbakcemile2
sen merkezindemi devam ediyosun cnm yoks abaşka bi hastdemi
başka hastane canım
:Saruboceq:
anladım cnmcmmm gzl hayırlı haberlerle dönersin inş...
çikolata işe yarıyorsa ben de haftaya randevuma gitmeden yiyim..ne kadar süre önce ve ne kadar miktarda yemeli cnm?evet ya sorma, hic yerinde duramıyodu kerata :)) cikolata yedim gittim hareketlensin diye, cok sevdi galiba :)) bi de cinsiyetini ögrensem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?