2010 Ekim Anneleri

kızlar ne guzel erkenden ogrenıyorsunuz cınsıyetlerı ınsallah bızde ögrenırız tabı oncelıkle saglıklıolsunda

çok şükür tatlım,sizleri gördügüm zaman daha iyi oluyorumopuyorumnanaktanee bugün bi haber var mı?doktora giden falan???

ben dün gittim ama şimdi gibi hala gözümün önünde bebişim :)) rahmin icinde yukarı atıyo kendini sonra kayarak asagıya iniyodu :)) cok güzel bi duygu yaa, inanılmaz..

ben dün gittim ama şimdi gibi hala gözümün önünde bebişim :)) rahmin icinde yukarı atıyo kendini sonra kayarak asagıya iniyodu :)) cok güzel bi duygu yaa, inanılmaz..
ayy canım beniiimmyaramaza bak annesinin karnını parka cevrimişkaydirigubbakcemile2

evet ya sorma, hic yerinde duramıyodu kerata :)) cikolata yedim gittim hareketlensin diye, cok sevdi galiba :)) bi de cinsiyetini ögrensem..
çikolata işe yarıyorsa ben de haftaya randevuma gitmeden yiyim..ne kadar süre önce ve ne kadar miktarda yemeli cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…