2010 Ekim Anneleri

bende yıyım ozaman persembe gunu hehehe ama daha kucuk degılım hareket edermıkı
bilmiyorum ki cnm,ben de çikolata olayını burda duydum..perşembe günü randevun mu var?ne güzel ya benim daha 1 hafta varkafamçokkarıştıbakalım napiyo senin kerata?persembe günü haberlerini beklicemboshayallersmile

aa çikolata yiyince mi bebiş hareket edermişş ben de biraz yemeyi deneyeyim ozamann.

ben normalde çikolata delisiyim ama şimdi görmeye tahammülüm yok pek off ne zaman kurtulcaz bu mide bulantılarından

evet canım persembe gıdıyorum ınsallah ıyıdır yavrumm
ben cıkolatayı duydum ama bı denıyelım bakalım hehehe

bende yıyım ozaman persembe gunu hehehe ama daha kucuk degılım hareket edermıkı

ye ye herkes öyle dediğine göre işe yarıyo demekki :)) 9. haftadasın demi, hareketlenmiştir heralde.. bana dr 3 ayın bitmiş dedi, ben 12.haftaya yeni girdik diye hesaplamıstım ama..

ben de bebişin net görünmesi için dr a gitmeden önce bol su içmek gerektiğini duymustum,hatta internette okumustum

evet canım idrar torbası şişince rahim daha net gözüküyomus, ama vajinal yapınca tam tersi idrar torbasının boş olması lazımmış.. bende biraz su icip gittim..

en son kacıncı haftada gıttın sen canım

önceki randevumda 7 haftalıktı canım, o zaman kalp atıslarını yeni görmüstük. sonrada 1 ay sonra dün gittim, 12 hafta bitmiş dedi. bebegin gelişimine göre degişiyo heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…