bilmiyorum ki cnm,ben de çikolata olayını burda duydum..perşembe günü randevun mu var?ne güzel ya benim daha 1 hafta varkafamçokkarıştıbakalım napiyo senin kerata?persembe günü haberlerini beklicemboshayallersmilebende yıyım ozaman persembe gunu hehehe ama daha kucuk degılım hareket edermıkı
çikolata işe yarıyorsa ben de haftaya randevuma gitmeden yiyim..ne kadar süre önce ve ne kadar miktarda yemeli cnm?
artık hepimiz birbirimizi tanıyoz yahu,başka seylerle ilgileniyolardır belkiaklinialirimsmileevet canım hep boyle herkes kendı tanıdıgıyla konusuyor:bbo:
bilmiyorum ki cnm,ben de çikolata olayını burda duydum..perşembe günü randevun mu var?ne güzel ya benim daha 1 hafta varkafamçokkarıştıbakalım napiyo senin kerata?persembe günü haberlerini beklicemboshayallersmile
bende yıyım ozaman persembe gunu hehehe ama daha kucuk degılım hareket edermıkı
ben de bebişin net görünmesi için dr a gitmeden önce bol su içmek gerektiğini duymustum,hatta internette okumustumbende kızlardan duymustum burda, tam hastaneye giderken aldım elime ckolatayı, hastane de cok yakın zaten yiyene kadar yol bitti :)
artık hepimiz birbirimizi tanıyoz yahu,başka seylerle ilgileniyolardır belkiaklinialirimsmile
ye ye herkes öyle dediğine göre işe yarıyo demekki :)) 9. haftadasın demi, hareketlenmiştir heralde.. bana dr 3 ayın bitmiş dedi, ben 12.haftaya yeni girdik diye hesaplamıstım ama..
yok yok bence ya gecmişi okuyolar,ya da işleri vardır..üzülme kuzum benim:1hug:bende anlamadım canım selam verıyoruz almayan oluyor ınsan uzuluyor
yok yok bence ya gecmişi okuyolar,ya da işleri vardır..üzülme kuzum benim:1hug:
ben de bebişin net görünmesi için dr a gitmeden önce bol su içmek gerektiğini duymustum,hatta internette okumustum
en son kacıncı haftada gıttın sen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?