2010 Ekim Anneleri

arkadaşlar selamlar melis esra keşke tüp bebek merkezini bırakmasaydın doktorunu inanırmısın ben maltepede oturuyorum merkez taksimde tam 2 saat ama gene gidip gelmeye çalışıyorum

ben vajinalden tırsıyorum,hiç yaptırmadım...gerci gerek de olmadı...zaten ilk gebeliğimi ögrendiğimde gittiğim dr alttan bakıcaz demişti,ben istemedim.bi tartısma yasanmıstıkaydirigubbakcemile3

ben size bir şey sorucam mesela benim şimdi 11 hafta yazıyor ama yarın 12 den gün almış oluyorum diymi 12 yazdığı zaman 12 hafta bitmiş oluyor şimdi 11 hafta bitti diymi

ben size bir şey sorucam mesela benim şimdi 11 hafta yazıyor ama yarın 12 den gün almış oluyorum diymi 12 yazdığı zaman 12 hafta bitmiş oluyor şimdi 11 hafta bitti diymi
sanırım dediğin gibi oluyo canım,cizelgemizde ne yazıyosa tahmini olarak o haftadayız..zaten bu cizelgelerde tam tarih değil,takılma canım...bebeklerim sadece yüzde 5 i hesaplanan tarihte doguyormuş...sen takvime cok fazla baglı kalma canım

kocaman olmus dimi sen bitirdin 3 ayı darısı basımıza

arkadaşlar selamlar melis esra keşke tüp bebek merkezini bırakmasaydın doktorunu inanırmısın ben maltepede oturuyorum merkez taksimde tam 2 saat ama gene gidip gelmeye çalışıyorum

canım ben ohss oldum hıc ılgılenmedı benımle oyuuzden devam etmemın bı anlamı yoktıu 16 gun hastanede yattım bı kere bıle aramadı

ben vajinalden tırsıyorum,hiç yaptırmadım...gerci gerek de olmadı...zaten ilk gebeliğimi ögrendiğimde gittiğim dr alttan bakıcaz demişti,ben istemedim.bi tartısma yasanmıstıkaydirigubbakcemile3

cok zor bişey gercekten, beni bi dr korkuttu acil büyük bi hastaneye yolladı dıs gebelik olabilir diye, ozaman yaptılar aglaya aglaya (

vajinal ultrason bence cok kolay bisey bence, ilk hamile oldugumu ogrendigimde karından net goremeyip vajinalle bakmıştı doktor, hiç bir problem yaşamadım bi sakıncası da yok bildiğim kadarıyla.

ben hıc alttan baktırmadım doktorda ısrar etmedi
benim ilk gittiğim dr manyak mı ne baktırmıyom die beni fırcaladıbi de daha yeni gebelik korktum bişi de olcak die...hatta cık dışarı hiç bakmıyorum falan dedi,bi de erkekti zaten cekiniyorum..geleni catala alıyodu manyak:umursamaz:

En son gittigimde kalp atımı icin gitmistim 6+3demişti. Simdi gittigim de 10+3günlük olcak sanırım. zaten benim sata göre gitmiyordu en son sattan 6gün geriydi nasıl oldu simdi bilmiyorum :)
cok merak ediyoruumm. allah'ın izniyle bir problem cıkmaz insallah.

ben bekarken muayene olmaya gıtmıstım adam bana altını cıkar yat dedi dedım manyakmı ne ben bekarım dedim olsun boyle bakılıyor dedi:sinifsinif:

cidden garip bi dr'mus. saygı duyması gerekiyodu, yeni hamilesin bi de öyle muamele edilirmi, cık cık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…