evet canım idrar torbası şişince rahim daha net gözüküyomus, ama vajinal yapınca tam tersi idrar torbasının boş olması lazımmış.. bende biraz su icip gittim..
önceki randevumda 7 haftalıktı canım, o zaman kalp atıslarını yeni görmüstük. sonrada 1 ay sonra dün gittim, 12 hafta bitmiş dedi. bebegin gelişimine göre degişiyo heralde..
sanırım dediğin gibi oluyo canım,cizelgemizde ne yazıyosa tahmini olarak o haftadayız..zaten bu cizelgelerde tam tarih değil,takılma canım...bebeklerim sadece yüzde 5 i hesaplanan tarihte doguyormuş...sen takvime cok fazla baglı kalma canımben size bir şey sorucam mesela benim şimdi 11 hafta yazıyor ama yarın 12 den gün almış oluyorum diymi 12 yazdığı zaman 12 hafta bitmiş oluyor şimdi 11 hafta bitti diymi
evet canım idrar torbası şişince rahim daha net gözüküyomus, ama vajinal yapınca tam tersi idrar torbasının boş olması lazımmış.. bende biraz su icip gittim..
önceki randevumda 7 haftalıktı canım, o zaman kalp atıslarını yeni görmüstük. sonrada 1 ay sonra dün gittim, 12 hafta bitmiş dedi. bebegin gelişimine göre degişiyo heralde..
arkadaşlar selamlar melis esra keşke tüp bebek merkezini bırakmasaydın doktorunu inanırmısın ben maltepede oturuyorum merkez taksimde tam 2 saat ama gene gidip gelmeye çalışıyorum
selam güzel anne adayları opuyorumnanaktan[/Q
selamlar canım
ben vajinalden tırsıyorum,hiç yaptırmadım...gerci gerek de olmadı...zaten ilk gebeliğimi ögrendiğimde gittiğim dr alttan bakıcaz demişti,ben istemedim.bi tartısma yasanmıstıkaydirigubbakcemile3
benim ilk gittiğim dr manyak mı ne baktırmıyom die beni fırcaladıben hıc alttan baktırmadım doktorda ısrar etmedi
kocaman olmus dimi sen bitirdin 3 ayı darısı basımıza
kızlar bi duş aldım..yağlandım..güreşe hazırım yani:)))
ay canım yaa,çok mu canın yandı kıyamam:teselli:ama bebeğin için katlanıyosun sanırımcok zor bişey gercekten, beni bi dr korkuttu acil büyük bi hastaneye yolladı dıs gebelik olabilir diye, ozaman yaptılar aglaya aglaya(
benim ilk gittiğim dr manyak mı ne baktırmıyom die beni fırcaladıbi de daha yeni gebelik korktum bişi de olcak die...hatta cık dışarı hiç bakmıyorum falan dedi,bi de erkekti zaten cekiniyorum..geleni catala alıyodu manyak:umursamaz:
benim ilk gittiğim dr manyak mı ne baktırmıyom die beni fırcaladıbi de daha yeni gebelik korktum bişi de olcak die...hatta cık dışarı hiç bakmıyorum falan dedi,bi de erkekti zaten cekiniyorum..geleni catala alıyodu manyak:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?