2010 Ekim Anneleri

Bana da hep alttan baktı simdiye kadar. Gazdan gözükmedi ilk kese,sonra da kalp atısı icin alttan baktı yine gazdan bebek görünmemişti :) gözüksün de nereden bakarsanız bakın demiştim kaydirigubbakcemile3

ben bekarken muayene olmaya gıtmıstım adam bana altını cıkar yat dedi dedım manyakmı ne ben bekarım dedim olsun boyle bakılıyor dedi:sinifsinif:
yuuuhhben bekarken gittiğimde direk bakire misin die sormustu,çok sasırdım utandım kızardım,yine erkek dr du...adam anladı zaten durumukaydirigubbakcemile3sizi bu sekilde muayene edemem dedi...muayene paramı da iade etti..

cidden garip bi dr'mus. saygı duyması gerekiyodu, yeni hamilesin bi de öyle muamele edilirmi, cık cık...
sorma tatlım ya,sanki mecburmusum gibi..sonra mecburen karından bakın dedim..ultrason resmini verdi(kese görünüyodu) o moral bozukluguyla bakmadım bile:umursamaz:

bekarken bakılmıyor ki alttan. ben de gtmiştim ultrasondan bakmıstı doktorum

yuuuhhben bekarken gittiğimde direk bakire misin die sormustu,çok sasırdım utandım kızardım,yine erkek dr du...adam anladı zaten durumukaydirigubbakcemile3sizi bu sekilde muayene edemem dedi...muayene paramı da iade etti..

ben sıgortaya gıtmıstım cıktım ordan hemen manyakmı nee:roflol:

ya bana da mı alttan bakcak yarın..anamm...korktum ya..bu arada bebe yağı değil..bildiğin yağ:))zeytin yağı:))

Bana da hep alttan baktı simdiye kadar. Gazdan gözükmedi ilk kese,sonra da kalp atısı icin alttan baktı yine gazdan bebek görünmemişti :) gözüksün de nereden bakarsanız bakın demiştim kaydirigubbakcemile3
şimdiki doktorum cok tatlı dilli ve sevecen bi kadın...şimdi gerekse katlanırım,ne kadar korksam da...ama tavır da cok önemli be canım,baya kurbanlık koyun muamelesi yaptı ilk dr bana,korktum normal olaraksempatiksalakcinni

evet tavır cok onemli sanki mecburmussun gibi davranması sacma.
insan kendisinin kötü hisseder cok normal ne manyak bir doktormuş öyle o klava:

cok haklısın canım tavır cok önemli, ben de bi doktora gitmiştim kistim vardı, soru sormaya korkmuştum dövecek gibi sinirli sinirli konuşuyodu deli mi ne :uhm:

muhabbet koyulastı, ama benim cıkmam lazım kızlar.. hadi kendinize ii bakın, iyi sohbetler..

hehehe korkacak bişey yok kiii zorlayan bişey değil :) kendini kasmazsan dogru duzgun hissetmessin bile :)

bencede utanma dısın da birsey hissetmiyorsun o an onda da ben bebek gorunsun endisesinde olmustum o yuzden takmadım bile acımıyo zaten derin bir nefes alıyosun sonra heheheh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…