evet canım bitti cok şükür, darısı size inş. 3 ayda 9 ayda güzelce biterde, saglıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inş...
benim ilk gittiğim dr manyak mı ne baktırmıyom die beni fırcaladıbi de daha yeni gebelik korktum bişi de olcak die...hatta cık dışarı hiç bakmıyorum falan dedi,bi de erkekti zaten cekiniyorum..geleni catala alıyodu manyak:umursamaz:[/Q
ay kıss bi alemsin nsl hoşuma gitti allah seni emikaydirigubbakcemile3beni normal usgye hiç almadılar 3 4 senede hep vajinal usgkafamçokkarıştı
ay canım yaa,çok mu canın yandı kıyamam:teselli:ama bebeğin için katlanıyosun sanırım
yuuuhhben bekarken muayene olmaya gıtmıstım adam bana altını cıkar yat dedi dedım manyakmı ne ben bekarım dedim olsun boyle bakılıyor dedi:sinifsinif:
sorma tatlım ya,sanki mecburmusum gibi..sonra mecburen karından bakın dedim..ultrason resmini verdi(kese görünüyodu) o moral bozukluguyla bakmadım bile:umursamaz:cidden garip bi dr'mus. saygı duyması gerekiyodu, yeni hamilesin bi de öyle muamele edilirmi, cık cık...
yuuuhhben bekarken gittiğimde direk bakire misin die sormustu,çok sasırdım utandım kızardım,yine erkek dr du...adam anladı zaten durumukaydirigubbakcemile3sizi bu sekilde muayene edemem dedi...muayene paramı da iade etti..
şimdiki doktorum cok tatlı dilli ve sevecen bi kadın...şimdi gerekse katlanırım,ne kadar korksam da...ama tavır da cok önemli be canım,baya kurbanlık koyun muamelesi yaptı ilk dr bana,korktum normal olaraksempatiksalakcinniBana da hep alttan baktı simdiye kadar. Gazdan gözükmedi ilk kese,sonra da kalp atısı icin alttan baktı yine gazdan bebek görünmemişti :) gözüksün de nereden bakarsanız bakın demiştim kaydirigubbakcemile3
benim dediğim manyak da devlet hastanesindeydi...demek ssk hastanelerinde var bi sorun:roflol:ben sıgortaya gıtmıstım cıktım ordan hemen manyakmı nee:roflol:
ya bana da mı alttan bakcak yarın..anamm...korktum ya..bu arada bebe yağı değil..bildiğin yağ:))zeytin yağı:))
şimdiki doktorum cok tatlı dilli ve sevecen bi kadın...şimdi gerekse katlanırım,ne kadar korksam da...ama tavır da cok önemli be canım,baya kurbanlık koyun muamelesi yaptı ilk dr bana,korktum normal olaraksempatiksalakcinni
benim dediğim manyak da devlet hastanesindeydi...demek ssk hastanelerinde var bi sorun:roflol:
benim dediğim manyak da devlet hastanesindeydi...demek ssk hastanelerinde var bi sorun:roflol:
şimdiki doktorum cok tatlı dilli ve sevecen bi kadın...şimdi gerekse katlanırım,ne kadar korksam da...ama tavır da cok önemli be canım,baya kurbanlık koyun muamelesi yaptı ilk dr bana,korktum normal olaraksempatiksalakcinni
hehehe korkacak bişey yok kiii zorlayan bişey değil :) kendini kasmazsan dogru duzgun hissetmessin bile :)
muhabbet koyulastı, ama benim cıkmam lazım kızlar.. hadi kendinize ii bakın, iyi sohbetler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?