ay napim güzelim,valla bak içerde benim dışımda 3 kadın daha vardı..biri cataldan kalktı,bana catala gec dediler,benden sonraki de catala yatacaktı onun bi rahatsızlıgı varmıs sanırım...sonraki de kesin catallıktıkaydirigubbakcemile3ay bi de o mecburiymişim gibi bi tavır,bi de catalın yanında kanlı eldivenlerkafamçokkarıştıve doktorun yardımcısı pantolonumu cıkarmaya calışıyo...ben cekiyom o acmaya calışıyo...kaçtım resmen ordan yaa:roflol:benim ilk gittiğim dr manyak mı ne baktırmıyom die beni fırcaladıbi de daha yeni gebelik korktum bişi de olcak die...hatta cık dışarı hiç bakmıyorum falan dedi,bi de erkekti zaten cekiniyorum..geleni catala alıyodu manyak:umursamaz:[/Q
ay kıss bi alemsin nsl hoşuma gitti allah seni emikaydirigubbakcemile3beni normal usgye hiç almadılar 3 4 senede hep vajinal usgkafamçokkarıştı
muhabbet koyulastı, ama benim cıkmam lazım kızlar.. hadi kendinize ii bakın, iyi sohbetler..
yuuuhhben bekarken gittiğimde direk bakire misin die sormustu,çok sasırdım utandım kızardım,yine erkek dr du...adam anladı zaten durumukaydirigubbakcemile3sizi bu sekilde muayene edemem dedi...muayene paramı da iade etti..
ay napim güzelim,valla bak içerde benim dışımda 3 kadın daha vardı..biri cataldan kalktı,bana catala gec dediler,benden sonraki de catala yatacaktı onun bi rahatsızlıgı varmıs sanırım...sonraki de kesin catallıktıkaydirigubbakcemile3ay bi de o mecburiymişim gibi bi tavır,bi de catalın yanında kanlı eldivenlerkafamçokkarıştıve doktorun yardımcısı pantolonumu cıkarmaya calışıyo...ben cekiyom o acmaya calışıyo...kaçtım resmen ordan yaa:roflol:
:roflol::roflol:
ya bana da mı alttan bakcak yarın..anamm...korktum ya..bu arada bebe yağı değil..bildiğin yağ:))zeytin yağı:))
ay napim güzelim,valla bak içerde benim dışımda 3 kadın daha vardı..biri cataldan kalktı,bana catala gec dediler,benden sonraki de catala yatacaktı onun bi rahatsızlıgı varmıs sanırım...sonraki de kesin catallıktıkaydirigubbakcemile3ay bi de o mecburiymişim gibi bi tavır,bi de catalın yanında kanlı eldivenlerkafamçokkarıştıve doktorun yardımcısı pantolonumu cıkarmaya calışıyo...ben cekiyom o acmaya calışıyo...kaçtım resmen ordan yaa:roflol:
ay ne kötüüüüüü ben olsam ben de kaçardım insanın piskolojisini bozuyolarklava:
güle güle canım,sen gel yeter ki biz koyulaştırırız sohbeti gene merak etmeyerimsenibenmuhabbet koyulastı, ama benim cıkmam lazım kızlar.. hadi kendinize ii bakın, iyi sohbetler..
offf korku filmi gibiymiş yaaa pantolonunu çıkarmaya çalışıyo bide yuhhlmaz: ben de arkama bakmadan kaçardım valla ordan eyvahedigeldismile
ayy ama evet bide çatalda vajinal usg yapanalr vraklinialirimsmileharbiden o kötü şöle sdyenin üzerinde olunca çk gzl bnm hep öle oldudelikafadulden
muhabbet koyulastı, ama benim cıkmam lazım kızlar.. hadi kendinize ii bakın, iyi sohbetler..
sorma tatlım ya,resmen travmaydı:mymeka:şimdi devlet hastanelerine karsı bir ön yargı olustu resmen bendeay ne kötüüüüüü ben olsam ben de kaçardım insanın piskolojisini bozuyolarklava:
kızlar genel temızlıgınızı nasıl yapıyorsunuz ev temızlıgı degıl he:))))
suanlık zor degil de ileriki aylar da napıcaz bilemiyorum :ecrin_bebek:
makineyle canım genel temizlik ben de ehhehehe :)
sen nasil yapıyosun
sen nasil yapıyosun
sen nasil yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?