2010 Ekim Anneleri

sizin karınlar cıktı mı ? benim sertlesmis öyle dedi annemler. birde sol tarafımı elleyince sertlik daha cok sanırım kese orda :)

sizin karınlar cıktı mı ? benim sertlesmis öyle dedi annemler. birde sol tarafımı elleyince sertlik daha cok sanırım kese orda :)

benim zaten vardı karnım, tam rejime girmiştim ki hamile oldugumu ogrendim :) şimdi bu karnım biraz daha büyüyüp sertleşti ama bebiş yüzünden değil de hem gazdan hem de şişkoluğumdan diye tahmin ediyorum ama emin değilim :)

kızlar bence ağdayı unutun..çünkü nede olsa orayı zorluyo..acı var yani işin ucunda..tüy dökücü zararlı..makine zor..yani bi jilet kalıyo..son aylarda da artık annemden falan yardım isterim..aa ne utanmaz oldum ben ya:kedi:

benim de vardı göbegim ama bu kadar degil kocaman oldu gibi sanki :)
ben de de gaz sorunu ve kabızlık neyim var belki de onun sisligi de olabilir ama sertlesmis dediler.

ağdacıya gidecegine jiletle al daha iyi ya. ben agdacılara gitme taraftarı hiç olmadım bugune kadar. cok canın yanmaz mı ileriki aylar da ?
hamilelikte ileriki aylar da jilete donuyorlar hep öyle duyuyorum etrafımdan. ıyi degil ama napıcaz mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…