kızlar bence ağdayı unutun..çünkü nede olsa orayı zorluyo..acı var yani işin ucunda..tüy dökücü zararlı..makine zor..yani bi jilet kalıyo..son aylarda da artık annemden falan yardım isterim..aa ne utanmaz oldum ben ya:kedi:
temizlemiyor kasıntıda oluyor ama napıcaz mecburen :S
bir de son aylar hep temiz durmak zorunda olucaz her an dogum olabilir diye :)
benim de solda sertlik var,kasıga dogru ama tam karında diil sanki...bebek midir o?
meliesra niye gri yaptın ya..renkli ne güzeldi...
oof of jiletten başka bi alternatif yok hakkaten. şimdi ağdacıda mikrop kapar bişey olur diye de dertlenir insan ne gerek var strese
bende öyle dusunuyorum işte. o yüzden agdacılara gitme taraftarı olmadım hiç canım yansa da aldım makineyle :)))
ben psikopat olduğum için 2 doktora birden gidiyorumm.cnmcm sende ank dasın hangi dra gidiyosun?
Selam kızlar
ben psikopat olduğum için 2 doktora birden gidiyorumm.
gazi de prof. dr.merih bayram bide özel fatih üni. prof.dr..nilgün turhan..gazide çok suratsız..sırf tatlilleri üniversitede yaptır dediler diye gidiyorum..ama ikili ve üçlü bitsin gitmicem gaziye..nilgün hanım ii ama..sen nereye gidiyosun??
Selam kızlar
bizde çok araştırdık..Ama fatih hastanesini tavsiye ederim..güzel sıra falan beklemiyosun..doktorlarıda iyi...diğerlerini bilmiyorum canım...aaaman cnmcm bnm kafamda karmamkarışık bnmki tüp bebek tüp bebek drumda devam ediyim dmştm ama özel hst.de anlşması vr üniv.araştırma hast doğum için fln allah izin ederse bnde ank.üniv cem atabekoğlu vr ona gitcem büük ihitimal bakalımkaydirigubbakcemile2bnmkide karmon çorman bide serdar oğz vr ztb de
bakalım
değişik olsun dedım herkesde aynı renk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?