2010 Ekim Anneleri

hehehehe makineye kendimi kaptırıyorum ben o yüzden tek çarem jilet :kedi:

temizlemiyor kasıntıda oluyor ama napıcaz mecburen :S
bir de son aylar hep temiz durmak zorunda olucaz her an dogum olabilir diye :)

temizlemiyor kasıntıda oluyor ama napıcaz mecburen :S
bir de son aylar hep temiz durmak zorunda olucaz her an dogum olabilir diye :)

oof of jiletten başka bi alternatif yok hakkaten. şimdi ağdacıda mikrop kapar bişey olur diye de dertlenir insan ne gerek var strese

benim de solda sertlik var,kasıga dogru ama tam karında diil sanki...bebek midir o?

evet canım benimkide aynen öyle kasıgım da sertlik var karnımda sis ve sert diger tarafım öyle sert degil. Bebegin kesesinin sertligi dedi bana yengem bilmem ne kadar dogru. Birde benim arada sol tarafıma agrı giriyor igne batması gibi birsey saniyelik sagda birsey yok ondan solda herhalde diye hissediyorum. doktora sorcam gittigimde :)

oof of jiletten başka bi alternatif yok hakkaten. şimdi ağdacıda mikrop kapar bişey olur diye de dertlenir insan ne gerek var strese

bende öyle dusunuyorum işte. o yüzden agdacılara gitme taraftarı olmadım hiç canım yansa da aldım makineyle :)))

cnmcm sende ank dasın hangi dra gidiyosun?
ben psikopat olduğum için 2 doktora birden gidiyorumm.
gazi de prof. dr.merih bayram bide özel fatih üni. prof.dr..nilgün turhan..gazide çok suratsız..sırf tatlilleri üniversitede yaptır dediler diye gidiyorum..ama ikili ve üçlü bitsin gitmicem gaziye..nilgün hanım ii ama..sen nereye gidiyosun??

aaaman cnmcm bnm kafamda karmamkarışık bnmki tüp bebek tüp bebek drumda devam ediyim dmştm ama özel hst.de anlşması vr üniv.araştırma hast doğum için fln allah izin ederse bnde ank.üniv cem atabekoğlu vr ona gitcem büük ihitimal bakalımkaydirigubbakcemile2bnmkide karmon çorman bide serdar oğz vr ztb de
bakalım

Kızlar benim bugün iştahım açıldı ya devamlı açım doymuyorum 3 ayda almadığım kiloyu 1 haftada alıcam galiba

bizde çok araştırdık..Ama fatih hastanesini tavsiye ederim..güzel sıra falan beklemiyosun..doktorlarıda iyi...diğerlerini bilmiyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…