Kızlar benim bugün iştahım açıldı ya devamlı açım doymuyorum 3 ayda almadığım kiloyu 1 haftada alıcam galiba
bizde çok araştırdık..Ama fatih hastanesini tavsiye ederim..güzel sıra falan beklemiyosun..doktorlarıda iyi...diğerlerini bilmiyorum canım...
aynen,habire bişiler yiyorum..suanda bilecokacimcoookKızlar benim bugün iştahım açıldı ya devamlı açım doymuyorum 3 ayda almadığım kiloyu 1 haftada alıcam galiba
Ben biraz beceriksizim rica etsem banada yaparmısın?
aynen,habire bişiler yiyorum..suanda bilecokacimcoook
kızlar pardon mutfakta işim vardı biraz,bu arada hoşgeldin nevyas...
evveeeett topiğimizin cizelgecisi yine iş başında:roflol:yaparım tabıkı tatlım renklımı olsun benımkı gıbımı
kac haftalıksınn
yaparım tabıkı tatlım renklımı olsun benımkı gıbımı
kac haftalıksınn
tostumu yedim bekliyorum:roflol::roflol::roflol:ne yedin kızz:roflol:
evveeeett topiğimizin cizelgecisi yine iş başında:roflol:
ye canım ye,zaten yaslılar demiyolar mı,yiyen de ölüyo yemeyen de peeeehh,koyverdim gitti kilo olayınıkaydirigubbakcemile3bnde öyleyim vallahihoyyytsositososito
anladım cnmcm peki ssk yla anlaşması vrmı özelmi orası
iyi yapmışsın valla..bende ne yesem onu bulamıyorum..ye canım ye,zaten yaslılar demiyolar mı,yiyen de ölüyo yemeyen de peeeehh,koyverdim gitti kilo olayınıkaydirigubbakcemile3
renkli olursa memnun olurum en son adet tarihim 23 ocak 2010 , 8 hafta 3 günlük hamileyim şimdiden çok teşekkür ederim
canın bişi cekmiyo mu?bulantın,tiksinmen falan mı var?iyi yapmışsın valla..bende ne yesem onu bulamıyorum..
tostumu yedim bekliyorum:roflol::roflol::roflol:
sizin karınlar cıktı mı ? benim sertlesmis öyle dedi annemler. birde sol tarafımı elleyince sertlik daha cok sanırım kese orda :)
ye canım ye,zaten yaslılar demiyolar mı,yiyen de ölüyo yemeyen de peeeehh,koyverdim gitti kilo olayınıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?