2010 ekim anneleri kudurdu:roflol::roflol::roflol:hemen gelıyorum puhahahahadelikafadulden
2010 ekim anneleri kudurdu:roflol::roflol::roflol:
benim bulantımda olmadı şükür..aşermemde olmuyo henüz..ben en iyisi bir elma yiyim..gaza gelmeyelim:))canın bişi cekmiyo mu?bulantın,tiksinmen falan mı var?
ama biraz da gülelim di mia.shep endişe,hep panik nereye kadar?:hooray::hooray:
canım benımkıde sagda göbüş bayagı cıktı bırde benımkı 2. gebelık oldugu ıcın bıraz daha bellı oluo
nevyas canım senın bebıs sagdamıydı soldamı
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev302pf___.png
canım bunu kopyalıcaksın
kullanıcı panelıne gır
sol tarafta profılı duzenle var ona tıkla
en altta
Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir.
buraya kopyalıcaksın
ama biraz da gülelim di mia.shep endişe,hep panik nereye kadar?
Çok teşekkür ederim. Tam istediğim olmuş.
ben o gaza coktan geldim,durduramıyorum kendimi...iştahım cok acık bu ara,bu gidişle 2010 ekim anneleri haydi kiloları verelim topiğini ben acıcam sanırımkaydirigubbakcemile3benim bulantımda olmadı şükür..aşermemde olmuyo henüz..ben en iyisi bir elma yiyim..gaza gelmeyelim:))
Ortada canım :roflol: tam göbek deliğimin altındaydı yaramazım..
kesinliklekaydirigubbakcemile5evet canım bız ıyı olalımda kuzularımızda iyi olsun dımı amavereliniortak
ben o gaza coktan geldim,durduramıyorum kendimi...iştahım cok acık bu ara,bu gidişle 2010 ekim anneleri haydi kiloları verelim topiğini ben acıcam sanırımkaydirigubbakcemile3
ay kelebekcim tickerin de cok güzel olmuşşşş :))
Dark sen benim msnde görünüyorsun kız başka dark yoksa sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?