kızlar bu arada ayva bebekte gamze yapıyomuşş..çok kişiden duydum..bilimsel gerçekliği varmıdır bilemem ama denemekten zarar gelmez:))
Evet kk grubumdasın cosmo,ninik falan sende varsın :))
Bende araştırdım ayva yiyipte bebekleri çok güzel olan anneler kadınlar kulübünde yazmışlar.
yarın fatihe gitcem..ikili test için..pazarteside gazide merih hanım çağırdı.İkili test için..Aralarında hep 1 hafta var..ikiside tanıyo birbirlerini..birbilerinin testlerinede bakıyolar..ilginç bir durum oldu yani..bakalım 3lü test te bitsin bırakcam gaziyi..ritacım peki kaç gün aralıklarla gidiyorsun bu dr.lara
nasıl planladın
Ayva bebeğide güzelleştiren bir meyve ama ben yiyemedim malesef zorlada yiyemiyorum..Benim eşimdede gamze var ama bakalım hangimize benzeyecek kızım..
Ben derya canım :)
biz de aynıyız,ben de merak ediyorum..ama inşallah en cok bana benzeryerimsenibeneşim dogdugunda kapkaraymıs bende bembeyazmısım bakalım kuzumuz nasıl olucak hehehe
ayy belli oldu mu cinsiyetiniz anacııım
kız mı olucak süper ! bu yıl kız senesi sanırım herkezin kızı oluyor :)
ben de alıcam ayva,eşime ayva istiyorum diyorum..hayret ayva sevmezdin sen diyo...artık seviyorum dedimsempatiksalakcinniYemek şart değil kompostosuda olur. ahmet maranki diyorkiii hamileler ayva suyu için bebeğiniz çok güzel olsun. Aşağıda ki link bu konu ile ilgili
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ayva-suyu-icin-bebeginiz-cok-guzel-olsun.html
merih hanımı tavsiye etmem gaziden...ilgisiz bir kadın bide 165 alıyor..yarın fatihe gitcem sorarım yeni doğan ünitesini..hiç aklıma gelmedi benim..ben de aylin hanıma gideyim istiyordum ama fatihin yenidoğan yoğun bakımı ne kadar iyidir bilemiyorum
o nedenle gazide birine gideyim diye düşündüm oranın yenidoğanı çok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?