2010 Ekim Anneleri

Ayva bebeğide güzelleştiren bir meyve ama ben yiyemedim malesef zorlada yiyemiyorum..Benim eşimdede gamze var ama bakalım hangimize benzeyecek kızım..

Bende araştırdım ayva yiyipte bebekleri çok güzel olan anneler kadınlar kulübünde yazmışlar.

gercek mi acaba :)
dün yemiştim epeyce :)))))
ayol benim ayva yememe gerek yok,kendime bakıyorum hep bana benzerse güzel olsun diye ne kadar mutevaziyim dimi kaydirigubbakcemile3 ehhe

ritacım peki kaç gün aralıklarla gidiyorsun bu dr.lara
nasıl planladın
yarın fatihe gitcem..ikili test için..pazarteside gazide merih hanım çağırdı.İkili test için..Aralarında hep 1 hafta var..ikiside tanıyo birbirlerini..birbilerinin testlerinede bakıyolar..ilginç bir durum oldu yani..bakalım 3lü test te bitsin bırakcam gaziyi..

Ayva bebeğide güzelleştiren bir meyve ama ben yiyemedim malesef zorlada yiyemiyorum..Benim eşimdede gamze var ama bakalım hangimize benzeyecek kızım..

ayy belli oldu mu cinsiyetiniz anacııım
kız mı olucak süper ! bu yıl kız senesi sanırım herkezin kızı oluyor :)

ben de aylin hanıma gideyim istiyordum ama fatihin yenidoğan yoğun bakımı ne kadar iyidir bilemiyorum
o nedenle gazide birine gideyim diye düşündüm oranın yenidoğanı çok iyiymiş

ayy belli oldu mu cinsiyetiniz anacııım
kız mı olucak süper ! bu yıl kız senesi sanırım herkezin kızı oluyor :)

Dün azmim sayesinde belli oldu canım gittim cinsiyeti için :)) kızım olacakmış darısı başınıza biran önce öğrenmek çok güzel bir duygu..

ben de aylin hanıma gideyim istiyordum ama fatihin yenidoğan yoğun bakımı ne kadar iyidir bilemiyorum
o nedenle gazide birine gideyim diye düşündüm oranın yenidoğanı çok iyiymiş
merih hanımı tavsiye etmem gaziden...ilgisiz bir kadın bide 165 alıyor..yarın fatihe gitcem sorarım yeni doğan ünitesini..hiç aklıma gelmedi benim..

çok mutlu oldum vallahi kendim ogrenmisim gibi :)
insallah bizimkilerde erken belli ederler. rabbim saglıklısını versin de hic farketmiyor benim icin oglum olcak öyle hissediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…