ben de alıcam ayva,eşime ayva istiyorum diyorum..hayret ayva sevmezdin sen diyo...artık seviyorum dedimsempatiksalakcinni
biz de aynıyız,ben de merak ediyorum..ama inşallah en cok bana benzeryerimseniben
Bebekler genelde ten rengini anneden alıyor arkadaşlar..
ben de alıcam ayva,eşime ayva istiyorum diyorum..hayret ayva sevmezdin sen diyo...artık seviyorum dedimsempatiksalakcinni
merih hanımı tavsiye etmem gaziden...ilgisiz bir kadın bide 165 alıyor..yarın fatihe gitcem sorarım yeni doğan ünitesini..hiç aklıma gelmedi benim..
aman da aman çok çok saol canım benimbuyrunnnnnnnnno senin güzelliğinbencede annesı gibi çok guzel olsun hehehehihoyyyt
canım proflar böyle burda..Kızlar ne kadar pahalı o doktorlar 165 falan burda özellerde 15-20 den başlıyor muayne ben 40 veriyorum doktoruma..
Bebekler genelde ten rengini anneden alıyor arkadaşlar..
aman da aman çok çok saol canım benimbuyrunnnnnnnnno senin güzelliğin
ya kızlar cinsiyetini nasıl sordunuz doktora..bazıları erken diyip geçiştiriyor..nevyas nasıl ısrar ettin??
Canım ben önce kendi doktorumu aradım geleyim söylermisiniz diye oda şimdi söylemem doğru olmaz en iyisi 14 hafta olunca dedi bende ısrar etmedim.Çıktım özel hastaneye gittim hiç bilmediğim doktora gittim dedim 12 haftalığım muayneye geldim sempatiksalakcinni kadın baktı ultrasonda gayet sağlıklı falan dedi bende dedim bugün evlilik yıldönümümüz eşime süpriz yapmak istiyorum cinsiyetini söylermisiniz yanılma payı olabilir dedi olsun dedim baktı ultrasonda kıza benziyor ama bide renklide bakayım dedi renklidede baktı kıza benziyor dedi böylece öğrenmiş oldum..
özelde söylüyolar mı?ben haftaya sorayım o zaman...yoksa mayıs ayına kalır...Canım ben önce kendi doktorumu aradım geleyim söylermisiniz diye oda şimdi söylemem doğru olmaz en iyisi 14 hafta olunca dedi bende ısrar etmedim.Çıktım özel hastaneye gittim hiç bilmediğim doktora gittim dedim 12 haftalığım muayneye geldim sempatiksalakcinni kadın baktı ultrasonda gayet sağlıklı falan dedi bende dedim bugün evlilik yıldönümümüz eşime süpriz yapmak istiyorum cinsiyetini söylermisiniz yanılma payı olabilir dedi olsun dedim baktı ultrasonda kıza benziyor ama bide renklide bakayım dedi renklidede baktı kıza benziyor dedi böylece öğrenmiş oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?