2010 Ekim Anneleri

aman nurtopu nsl olcka blmy bide bizimkiler ikiz iice araştırmak lzm ama cem atabekoğlunu bn çok araştırdım 175 tl
ücretii üniv dede bakıyo muay.yok blmy kalabalık fln olurmu die ama araştırcam ne kad zormuş bu dr işleri yavv

12. haftada kolay kolay söylemiyor doktorlar ya çok ısrar edeceksiniz yada benim gibi özel durumunuz olacak

aslında 9.10. haftada bellı oluyormus cınsıyet ama soylemıyor doktorlar bıde bazıları tam emın olamıyor erkek daha cabuk gosterıyormus

kızlar bişiy daha sorucam bu ikili testler,ense taraması falan ekstra ücretle mi yapılıyor?eger öyleyse ne kadara yapıyolar?

sırf varya alısverıse baslamak ıcın merak edıyorum cınsıyetı yoksa onemlı degıl saglıklı olsunda

sırf varya alısverıse baslamak ıcın merak edıyorum cınsıyetı yoksa onemlı degıl saglıklı olsunda
aynen canım,dışarı cıktıgımda gözüm hep bebek magazalarına kayıyo ama şuan bişiy almak istemiyorum...gerci 20-25 haftadan sonra alışverişe başlamak gerekiyo diyolar ama gel de dayanakannehir

aynen canım,dışarı cıktıgımda gözüm hep bebek magazalarına kayıyo ama şuan bişiy almak istemiyorum...gerci 20-25 haftadan sonra alışverişe başlamak gerekiyo diyolar ama gel de dayanakannehir

ben dayanamam valla:))
c.tesı çorap aldık eşimlekaydirigubbakcemile3

ben dayanamam valla:))
c.tesı çorap aldık eşimlekaydirigubbakcemile3
benim eşim de ayakkabı almıstı,benim dogum günümde bebege ayakkabı almıskaydirigubbakcemile3gerci bana da hediye almıstı...bana hediye alan herkes bebege de ufak bişiler almıstı dogum günümde:1hug:

Ben hiçbirşey almıyorum almakta istemiyorum. Zaten benden önce alanlar var kayınvaldem arkadaşlarım almışlar onlara bile diyorum çok erken diye Allahım şimdiden sonra birşey olmaz inşallah. Ben çok zor hamile kaldım ondan çok pipirikliyim. Yaşımda 35 olunca insan tırsıyor. 35'li yaşlar tehlikeli tutmayabilir falan diyorlar ya o yüzden panikteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…