özelde söylüyolar mı?ben haftaya sorayım o zaman...yoksa mayıs ayına kalır...
o wc molaları hiç bitmiyo ki zaten,son aylarda alıp yastıgı yorganı orda yatıcam gibi görünüyo bu gidişlekaydirigubbakcemile3wc molası :))
o wc molaları hiç bitmiyo ki zaten,son aylarda alıp yastıgı yorganı orda yatıcam gibi görünüyo bu gidişlekaydirigubbakcemile3
ay bi sorayım bakim,benden önce eşim ısrar eder zatensırnaşık şeySöylüyorlar canım söylemek istemezlerse biraz ısrarcı ol mutlaka söyler..
kızlar bişiy daha sorucam bu ikili testler,ense taraması falan ekstra ücretle mi yapılıyor?eger öyleyse ne kadara yapıyolar?
aynen canım,dışarı cıktıgımda gözüm hep bebek magazalarına kayıyo ama şuan bişiy almak istemiyorum...gerci 20-25 haftadan sonra alışverişe başlamak gerekiyo diyolar ama gel de dayanakannehirsırf varya alısverıse baslamak ıcın merak edıyorum cınsıyetı yoksa onemlı degıl saglıklı olsunda
hiç yaptıran olmadı mı bu testleri şimdiye dek?paralı olması lazım ama heryerde degısıyor galıba
kızlar bişiy daha sorucam bu ikili testler,ense taraması falan ekstra ücretle mi yapılıyor?eger öyleyse ne kadara yapıyolar?
iyiyimiş canım,ben de cok yüksek fiyatlardır die düşünüyordum.senin yapıldı mı bu testlerin tatlım?2li test 60 tl civarı ense kalınlığına doktorun bakıyor ücretsiz 3lü test de ssklı özelde 34 tl...
aynen canım,dışarı cıktıgımda gözüm hep bebek magazalarına kayıyo ama şuan bişiy almak istemiyorum...gerci 20-25 haftadan sonra alışverişe başlamak gerekiyo diyolar ama gel de dayanakannehir
benim eşim de ayakkabı almıstı,benim dogum günümde bebege ayakkabı almıskaydirigubbakcemile3gerci bana da hediye almıstı...bana hediye alan herkes bebege de ufak bişiler almıstı dogum günümde:1hug:ben dayanamam valla:))
c.tesı çorap aldık eşimlekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?