2010 Ekim Anneleri

portakall,
hayırlısı ile git hayırlısı ile gel..
kızlar ikili tetsin avantajı, bebeğinin Allah korusun bir sağlık problemi olur ise kendini piskolojik olarak hazırlıyorsun. kucağına belkide daha itinalı alıyorsun ve ilk andan itibaren neler yapman gerektiğini daha iyi biliyorsun. birde bilindiğini gibi en çok bunalım lohusalık döneminde görülüyor. son dakikada yani doğumdan sonra bu durumu öğrenen anneler bebeği kabullenmekte çok daha zorluk çekiyorlarmış..

dezavantajı, geçireceğin hamilelik dönemi çok zor olabiliyor. sürekli kafanda kurmalar falan. ama ben şuna inanıyorum. haberi alığ kürtaj olmayan anne zaten çok güçlü bir annedir. bebeğine doğduktan sonra daha iyi bakabilmek adına çok daha güçlü olacaktır..
nacizane fikirlerim.. .tabi insan yaşamadan ahkam kesmesi daha kolay oluyor..

mezime canım, elimden geleni yapıyorum. taktiri Allaha bıraktım:))) bebek bizimse kalacak değilse ne yaparsak yapalım gidecek. Allah kaderini rızkını verdiyse dünyaya geliyor..

ulviyete eriştim kız ben:))) analık hormonlarından olsa gerek:))) kocamda diyor hidayete erdin sen diyeee:))
çok dua ediyorum kalp gözüm açıldı herhal:)

teşekkür ederim canım. yazdıklarında haklısın. insanın başına gelebilecek ihtimali bilmesi ve ona göre hazırlanması elbette iyi. burada doktorun tutumu çok önem kazanıyo aslında. çünkü bazı kendini bilmez -öyle diyorum artık- doktorlar sadece söyleme tarzları yüzünden bile aileleri gereksiz strese sokuyorlar ve ben aslında sırf bu yüzden önyargılıyım bu konuya..
ama bir yandan da doktoruma çok güveniyorum. ve bu konuyu henüz hiç konuşmadık. onunla konuştuktan sonra ben kendi adıma asıl kararımı vermiş olacağım.

günAYDIN kızlara nasılsınız cinsiyetler 2 haftaya kadar coğalır insallahhh beence benim de oglann kız istidm ama erkek dogyo içime

portakal canım,

herşeyin hayırlısı. bu sayfalarda o kadar çok gezip o kadar çok şey okuyorum ki, bazen yok etık noktasına geliyorum..

Allah sımnamasın evlatlarımızla bizi.
evlat lafı nasıl güzel geliyor bana yahu... evladım :)))) kendimi çok olğun hissediveriyorum hemencecik:)

izmirhayal günaydın canım,
sanırım ekim annelerinin çoğu erkek doğuracak. 2010 senesi erkek bebiş senesi:)) pipiden geçilmeyecek bu sene:)))

valla bende yeni öğendim netten baktım
aeboyka kız
mnyk falan gb bişi var o da erkek mavi sütuna eşinin doğum tarihi pembeye kendininki turuncuya da son adet tarihi girin bakın bakalım

Benim ilk bebeğim çin takvimine göre kız çıkmıştı ve kızım oldu...

Şimdi erkek çıkıyo ama bakalım 6 nisanda randevum gösterecekmi kendini...

günAYDIN kızlara nasılsınız cinsiyetler 2 haftaya kadar coğalır insallahhh beence benim de oglann kız istidm ama erkek dogyo içime

günaydın canım.. 9 ayı böyle geçireceğiz anlaşılan kaydirigubbakcemile3 keseydi,kalp atışıydı heyecanlı heyecanlı gidiyoruz.. onları atlattık şükür şimdiki heyecan cinsiyet.. bakalım peşinden ne gelecek

valla bende yeni öğendim netten baktım
aeboyka kız
mnyk falan gb bişi var o da erkek mavi sütuna eşinin doğum tarihi pembeye kendininki turuncuya da son adet tarihi girin bakın bakalım

cidden sen çok anne olmuşsun selmacım yaa kocan doğru söylüyor sanırım.. kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana anne olacağız yaa :CüvCüv: bazen oturup kendi annemi düşünüyorum sonra da diyorum bende öyle olabilecek miyim diye.. ama bakınca daha fasulye kadarken bile.. gülüşünü, kokusunu tatmamışken bile öyle sahipleniyorum ki EVLADIMI kendim bile şaşırıyorum..boshayallersmile

Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…