bende hepsi uyuyor çin takvimi bile
portakall,
hayırlısı ile git hayırlısı ile gel..
kızlar ikili tetsin avantajı, bebeğinin Allah korusun bir sağlık problemi olur ise kendini piskolojik olarak hazırlıyorsun. kucağına belkide daha itinalı alıyorsun ve ilk andan itibaren neler yapman gerektiğini daha iyi biliyorsun. birde bilindiğini gibi en çok bunalım lohusalık döneminde görülüyor. son dakikada yani doğumdan sonra bu durumu öğrenen anneler bebeği kabullenmekte çok daha zorluk çekiyorlarmış..
dezavantajı, geçireceğin hamilelik dönemi çok zor olabiliyor. sürekli kafanda kurmalar falan. ama ben şuna inanıyorum. haberi alığ kürtaj olmayan anne zaten çok güçlü bir annedir. bebeğine doğduktan sonra daha iyi bakabilmek adına çok daha güçlü olacaktır..
nacizane fikirlerim.. .tabi insan yaşamadan ahkam kesmesi daha kolay oluyor..
kızlar rus takvimine göre kızım oluyor
günAYDIN kızlara nasılsınız cinsiyetler 2 haftaya kadar coğalır insallahhh beence benim de oglann kız istidm ama erkek dogyo içime
portakal canım,
herşeyin hayırlısı. bu sayfalarda o kadar çok gezip o kadar çok şey okuyorum ki, bazen yok etık noktasına geliyorum..
Allah sımnamasın evlatlarımızla bizi.
evlat lafı nasıl güzel geliyor bana yahu... evladım :)))) kendimi çok olğun hissediveriyorum hemencecik:)
kızlar rus takvimine göre kızım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?