2010 Ekim Anneleri

kızlar başka isteyen varsa aynen yazsın bakarım ben hadi hanımmmmmmmmmmm cinsiyetçi geldikaydirigubbakcemile3

kızlar dün diyordunuz galiba her yerimiz sivilce doldu diyee benimde çıktı yüzümde iki gündür hatta sırtımda bile çıkmış. ikide bi bakıp duruyorum bunalıma ergenlik bunalımına girecem yaa :çok üzgünüm:

portakalcım bizde gecen agstosta yasadık boş gebelikti kötü bişi allahtan ekim topiğinde hiç dymadık şükür

günaydın kızlar
bende bakmıştım rus takvimine göre kız çin takvimine göre erkek çıkıyo bakalım hangisi tutucak :ecrin_bebek:

portakalcım bizde gecen agstosta yasadık boş gebelikti kötü bişi allahtan ekim topiğinde hiç dymadık şükür

geçmiş olsun canım. çok şükür topiğimizde olmadı böyle bir şey.. bilmeyince neyse de buralarda okuyunca keseyi hatta içinde bebeği görünceye kadar epey bi korkmuştum. :sinifsinif:

evet evet beni sırtımda feleket durumda. iki kaşımın ortasında da çıktı eşşek kadar bir sivilce. o sivilce hatta oraya yerleşti. karnımla beraber büyüyor:)))) çok güzeldim bu sivilce ile daha da bi güzel oldum:)))

kamyas,
canım sen ne kadarlıksın..? var mı daha öğrenmene çok?

günaydın nevyas cığımmm

bende nisanın 5-6 sı gibi gidicem selmacım doktora hem ikili test için hemde cinsiyeti için gerçi doktor bana 9 haftalıkken sanki kıza benziyo dedi nasıl anladıysa bilmiyom artık

:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 ay bi de kocam yalancının teki kaydirigubbakcemile3 ben çirkinleştim diyip kendimi bunalımın denizine atıyom o da yok yok hamilelik seni daha da güzelleştirdi diyo.. aklinialirimsmile yayancıı kocam benim..a.s.

bende nisanın 5-6 sı gibi gidicem selmacım doktora hem ikili test için hemde cinsiyeti için gerçi doktor bana 9 haftalıkken sanki kıza benziyo dedi nasıl anladıysa bilmiyom artık

vallahi tutarsa iyi sallamış 9 haftalık ne bılıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…