2010 Ekim Anneleri

Hoşbuldum kızlar o sivilcelerden benim göğüslerin sırtım ensem dolu doktoruma sormuştum gittiğimde erkeklik hormonumuz artıyormuş bu yüzden yağlanma ve kıllanma çok olur dedi..

pınaripekçi portakal ne gülüyonuz kıs:)))
benim kocada çok yalancı yahuuu. bana destek olamya çalışıyor sanırım ama ben onun mimiklerinden anlıyorum:))) korkmaya başladı artık benden:))) bana geçengün dedi ki herif saçlarına fön çektirme topla istersen diplerin toplayınca kötü görünmüyor:)))) ben yaptım onu böyle yoksa ne bilir dip boyası neyim..

gene süper bi rüya gördüm yaa
bebeğimi emziriyodum nasıl emiyodu kuzuum nasılda süt geliyo diğer memeyide veriyodum ordanda gelsin die çekiyo öekiyo gelmiyo sora başlıyo gelmeye rahatlıyodum ama nasıl bi aşk rüyamda hissettim
diğer rüyamda birine emanet verip bakkala gitmişim sanki geldiğimde sanki 1yıldır görmüyo gibi hasretle yapışıp öpüyodum
ikisindede erkekti opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay canım nerelerdesin sennnn gözükmüyordun. Naptın dedign yerde yaptırdın mı ikili testini memnun kaldın mı :)

günaydınnnnnn konu sivilceler galiba bende var ama hamile olmadan da olurdu şimdide göz almıyor benim sorum daha feci göhüsleirm çok feci şekild ebüyüdüler ve deri gerildiği için çatlak izleri çok kötü belli oluyo ve üstelikte kaşiniyor üstelikte soyulmayada başladı kaşiya kaşiya eşim uyuzmu oldun diyo bende bilmiyorum diyorum..

Kaşımamalısın kaşıdıkça çatlakların artar sakın yapma nemlendirici bişeyler kullan mutlaka..

Günaydın kızlar sivilce bendede aynen sırtım çenem berbat durumda iki hafta önce daha kötüydü şimdi biraz daha hafifledi

dark canım,
yaptırdım dediğim yerde. hastane rezalet ötesiydi. ama dr çok şekerdi. çok ilgilendi. benim geçen hafta sıkıntılarım vardı. o nedenle gelemedim buralara.((( bugün dr gidiyorum. kan testinin yani ikili testin sonucunu öğrenicem. edepsiz gösterirse de kukusunu veya pipisini görücem... bamya görücem bamya:))))

Buarada çin ve rus takvimine göre erkek çıkıyor benim içimede erkek doğuyor hadi bakalım hayırlısı

adet dönemindemisin
bebeyağı falan sür rahatlatıyo

allah gönlüne göre versin
bende çok istiyorum o bamyayı görmeyi ama bakalım
inşallah ctesi belli olur benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…